WaterStillar Wall – Ny, dansk og internationalt patenteret

WaterStillar Wall er ny, dansk, internationalt patenteret og nu på vej ud på markedet. Vi kan rense for hvadsomhelst (pesticider, metaller, bakterier, vira etc etc), så familier får utvivlsomt rent drikkevand.

Vandvarmer med en indbygget hemmelighed: WaterStillar Wall

Vi er stolte i Danmark af det vand, der kommer ud ad hanen og vi skal gøre alt for at beskytte det. Men desværre dukker der løbende skadelige stoffer op i vores drikkevand og for nogle få i Danmark, er der brug for rensning af især det vand du drikker.

Vi har opfundet et nyt produkt. En kombination af en vandvarmer og et destillationsapparat. Den laver dit varme badevand og nogle få liter ultimativt rent drikkevand, som du kan tappe særskilt.

Vi destillerer vand. Naturens egen måde at rense vand på og på alle måder bedre end andre måder at rense vand på. Der er faktisk kun 2 ulemper – højt energiforbrug og små mængder. Men Wall bruger samme mængde energi som andre elektriske vandvarmere, og producerer samtidigt en “gratis” mængde drikkevand – mellem 10 og 15 liter om dagen. Rigeligt drikkevand til en almindelig familie.

Du kan drikke vandet direkte fra WaterStillar anlægget eller du kan vælge at lade vandet løbe igennem et mineralfilter, tilsætte bobler eller smag. Derhjemme og bekymringsfrit for dig og din familie i årtier.

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde den løsning der passer bedst til dine behov. Så kontakt os endelig

Aquadania A/S (WaterStillar)'s Firmaprofil

One thought on “WaterStillar Wall – Ny, dansk og internationalt patenteret

  1. Hvad koster sådan et anlæg cs inkl montering?
    Vi har sommerhus i skåne ved Hōrby og egen brønd med elektronisk kompresser pumpe..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.