Siemens – Når pladsen er trang – Brug den nye RFID-læser RF610R

Serien af RFID-læseenheder i Simatic RF600 UHF-systemet er suppleret med en ny kompakt læseenhed, RF610R. Den er karakteriseret ved, at den fylder mindre end de andre læsere i serien, og at den er billigere, men til gengæld har læseren en kortere læseafstand på maksimalt én meter.

I forhold til de andre læseenheder i serien er denne kompakte læser designet uden digitale indgange og udgange eller stik til ekstern antenne, og den kan bruges til enkle opgaver direkte i anlæg, hvor en rækkevidde på op til én meter er tilstrækkelig. To funktioner letter idriftsættelse, fejldiagnose og service: Det er nemt at få adgang til konfigurations-, idriftsættelses- og diagnoseværktøjer og -data via de webbaserede management-funktioner. Visning af driftsstatus og fejlmeddelelser sker på et indrammet LED-statusdisplay.

Idriftsættelse og test kan foretages direkte i læseren via webserveren uden brug af TIA-portalen eller Step 7. Sendestyrke, modtageforhold og andre data kan læses som et HTML-dokument direkte i en webbrowser.

Ligesom de andre identifikations- og kommunikationsprodukter fra Siemens understøtter RF610R flere kommunikationsprotokoller, blandt andet PROFINET, Ethernet/IP, TCP/IP, og den kan tillige levere data via en integreret OPC UA-server parallelt med de øvrige kommunikationsformer.

Dine fordele er:

  • Kompakt design – kun 133 x 133 x 45 mm
  • Ethernet- og PROFINET-interface med M12-stik
  • Integreret antenne
  • Velegnet til indbygning i maskiner eller små lukkede rum, hvor pladsen er begrænset
  • Den kan benyttes sammen med både TIA-portalen og Step 7 Classic med standard IDENT Profile-blokke og i TIA-Portalen med teknologiobjekter
  • Intern antenne med cirkulær polarisering
  • Enkel, standardiseret, sikker forbindelse til cloud-applikationer via en industriel IoT-gateway
  • Med tæthedsklasse IP 67 og tilladt omgivelsestemperatur fra -25 ºC til +55 ºC kan den anvendes i hårde industrielle miljøer

Kundeservice: 44 77 55 55  ind-presales.dk@siemens.com

For yderligere info kontakt Technology Specialist Per Krogh Christiansen Tlf.: 40 42 62 39 per.christiansen@siemens.com

LÆS også: Siemens – Nye funktioner i flowmålere
Siemens A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.