Mekoprint – En fælles indsats mellem sælger og kunde skal skabe førende løsninger

Vi har længe set ind i et stort potentiale i Nordeuropa og særligt det tyske marked for vores finmekaniske løsninger inden for medico,- automotive og elektronikindustrien. Der er en stigende efterspørgsel i brancherne til udvikling af løsninger, der både kan matche store krav til materialer, præcision og dokumentation og som også kan matche den videre bearbejdning og samling af det færdige produkt.

For at Mekoprint Chemigraphics fortsat kan løfte denne opgave, styrker vi nu vores salgsteam med ansættelse af Ole Skriver Ingby. Ole har mere end 15 års erfaring inden for teknisk salg og rådgivning af B2B-kunder. Med Oles ansættelse får salgsteamet endnu en kompetence, der i tæt samspil med kunder og det øvrige salgsteam i Chemigraphics skal medvirke til at øge vores salgsindsats, særligt i Tyskland.

Vores salgstilgang er teambaseret, så bag Ole og de andre sælgere står de ypperste tekniske kompetencer og salgs-backup, der tilsammen kan sikre vores kunder effektive og professionelle processer og løsninger, der netop kan tale ind i de stigende krav, branchen efterspørger. Det betyder, at vores kunder nu i endnu højere grad får mulighed for at skabe førende løsninger indenfor bl.a. mikrodrejning og –fræsning, ætsning samt laserskæring, -stansning og -gravering, hvor synergi fra første kundekontakt til velgennemført salgsproces er kendetegnet.

LÆS også: Mekoprint – Igen varer ud af Kina
Mekoprint A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *