Har du styr på standarderne i BR18?

Standarder spiller en væsentlig rolle, når man som rådgiver eller udførende skal efterleve kravene i bygningsreglementet. Det er derfor en god ide at have styr på standarderne.

Når du skal bygge nyt eller renovere, er der en række lovkrav, som det er nødvendigt at kende. Dansk Standard har udformet et nyt site, der kan hjælpe både bygherre, rådgiver og entreprenør eller håndværksmester med at blive godt klædt på til at bygge efter gældende standarder og krav i BR18.

Alle, der bygger, skal følge kravene i bygningsreglement og stå på mål for, at de lever op til de gældende regler. Det er derfor vigtigt, at man som bygherre, rådgiver eller udførende kender og anvender de standarder, der kan hjælpe een med at efterleve kravene – og samtidigt er standarder en måde at vise markedet, at man har styr på tingene, siger Anne Holm Sjøberg, afdelingschef i Dansk Standard og fortsætter:

Der bliver hvert år lavet byggefejl for 10. mia. kr. herhjemme. Vi vil alle sammen gerne undgå fejl i byggeriet. Derfor: Brug nu standarderne som et værktøj til at styre og styrke kvaliteten i hele byggeprocessen.

LÆS også: GTS – Den grønne omstilling kræver adgang til testfaciliteter
Har du styr på standarderne i BR18?'s Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *