Afløbsrender fra Polysan

Når man lever i et land som Danmark, hvor der ofte er risiko for store mængder regn, så er det i den grad en nødvendighed med afløbsrender. Afløbsrender er en effektiv håndtering af regn- og andet spildevand, ligesom de også standser vandets videre færd.

Hos Polysan tilbydes forskellige afløbsrender og afløbsskåle – alle af meget høj kvalitet og med en lang levetid. Der findes derved altid et produkt til afvanding hos os, som passer til dine behov, præferencer og eventuelle designmæssige udfordringer.

Renderne kan med fordel anvendes ved indgangspartier, terrassedøre og andre steder, hvor du ønsker at fjerne vandet effektivt.

Polysan producerer varemærket SAPODRAIN, som består af professionelle liniedræn i forskellige systemer. Selve sortimentet består på nuværende tidspunkt af modeller, der strækker sig fra de mindste modeller A10 og A15 og op til de større modeller, som A20 og A25.

I samme varemærke-kategori kan ydermere nævnes de endnu større modeller A30 og A40, som findes under Polysans produktkategori ”Skybrudsrender”.

Hos Polysan kan vi desuden også tilbyde en ”gør-det-selv” løsning. Dette produkt, kaldet SAPOLITE, henvender sig til de kunder, som ønsker et gør-det-selv produkt, som er nemt og enkelt at gå til. Denne løsning fremstilles i to forskellige systemer: ”2000 og 1100”. Disse produkter henvender sig især til det private-segment, såsom gangarealer, terrasser og foran carporte.  

Polysan producerer derudover også et stort sortiment af afløbsskåle, som kan monteres med forskellige typer af riste. Disse riste produceres bl.a. som galvaniseret, rustfaste og støbejernsriste. Polysans afløbsskåle er designet til forskellige gøremål, så det er derfor meget vigtigt, at man er opmærksom på, hvilken form for belastning, som afløbsskålen skal udsættes for. Der kan med fordel læses om de forskellige belastningsklasser på Polysans hjemmeside. Sidder du som kunde og er i tvivl om, hvilken løsning der er den mest optimale for dig, så sidde vi hos Polysan altid klar med både råd og vejledning til dit kommende projekt.

Polysan A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *