Linak – Beregn levetiden på din aktuator uden at gætte

Den nye B10 levetidsberegner kan ikke se ind i fremtiden, men den kan give dig en god idé om, hvad du kan forvente. Det kan være vanskeligt at beregne levetiden for dine aktuatorer, fordi forskellige applikationer og betingelser belaster komponenterne forskelligt. Med B10 beregneren får du et kvalificeret bud på levetiden, så du kan udvælge produkter og planlægge vedligeholdelse med høj nøjagtighed.

Det første onlineværktøj til beregning af levetid

B10 beregneren er kendt fra fremstilling af kuglelejer og er som sådan ikke noget nyt koncept. LINAK® er dog den første virksomhed, der tilbyder sine kunder en B10 onlineberegner til elektriske lineære aktuatorer. B10 beregneren tilbydes i første omgang til LA36 aktuatoren på vores hjemmeside. Du skal ganske enkelt indtaste specifikationer for belastning og slaglængde, så giver værktøjet med det samme et estimat for levetiden på aktuatoren, når den bruges i overensstemmelse med produktspecifikationerne. Du kan beregne den estimerede levetid både med fast og varierende belastning.

Nyttige indsamlede data

B10 beregneren er baseret på resultaterne af virkelige test af flere grupper af aktuatorer, som er blevet brugt frem til endt levetid. Ved at teste aktuatorerne ved forskellige belastningskapaciteter opnås forskellige driftsdata for hver aktuatortype. Disse data kan bruges til kvalificerede beregninger, og de indgår i den unikke kurve over levetider, som B10 benytter. Da LINAK aktuatorerne er meget holdbare, har det krævet en lang testperiode, en stor testcenterkapacitet og meget tålmodighed. Men resultaterne var værd at vente på.

Fra gætteri til realiteter

Selvom resultaterne fra B10 beregneren er baseret på statistik, er de estimerede beregningsresultater meget præcise, og den estimerede levetid for en aktuator kan beregnes med stor pålidelighed. Ifølge beregninger foretaget med B10 vil mindst 90% af de aktuatorer, der indgår i specifikationerne til en applikation, have en levetid, der svarer til det forventede eller mere, når de bruges i overensstemmelse med produktspecifikationen. Højst 10% vil have en kortere levetid. Inden for alle typer applikationer er det nyttigt og værdifuldt at kende levetiden på en aktuator, og det er altid en fordel at vide, hvad man kan forvente af aktuatoren.

Hvis du vil vide mere om B10 beregneren, kan du læse mere på LA36 produktsiden eller under Tech and Trend – du er også velkommen til at kontakte os.

LÆS også: LINAK åbner ny fabrik i Thailand
LINAK Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *