TEKFA – Maskiningeniør til konstruktionsafdeling

Til vores konstruktionsafdeling søger vi nu en dygtig maskiningeniør til projektledelse og udvikling.
Som ingeniør i vores konstruktionsafdeling bliver din hovedudfordring at arbejde i dette område mellem standarder og nyt, hvor du tilpasser en løsning til den nye situation på en måde, som kan forventes at kunne bruges igen i fremtiden.
Når produktionen går igang på smedeværkstedet er du hovedansvarlig på dine egne projekter. Derudover spek’er du de komponenter, der skal indkøbes, og du køber ind. Dette betyder, at arbejdet kan beskrives med følgende overordnede nøgleord:
• Konstruktion i Inventor og respekt/disciplin omkring dataorganisering i Inventor/Vault
• Analyse: driftsforhold og montageforhold, mekanik (forbrug, effekt, tolerancer, osv.)
• Indsigt i kundens situation og behov
• Modularisering/standardisering af nye løsninger og respekt for eksisterende standarder
• Deltagelse i projekter fra ordreindgåelse til afleveringsforretning

Det vil derfor være en væsentlig fordel, hvis du har erfaring, viden og interesse indenfor disse områder. Dertil kommer en del sekundære fagligheder i spil bl.a. især projektledelse, købmandskab, købelov/jura, teknisk kreativitet, ATEX, hygiejnisk og ergonomisk design, vejning og elektronik samt forståelse for produktionsprocesser og dertilhørende styringer, samt forhold – gerne indenfor levnedsmiddelindustrien.
Du kan være ung fremadstormende, men du kan også være gammel og erfaren. Det vigtigste er, at du er dygtig til dit fag, og at du vil trives i dit arbejdsområde – så plejer resultaterne også at komme af sig selv. Med tiden vil opgaver og udfordringer variere, og derfor kan du forvente løbende muligheder for at gå i forskellige retninger.

Send din ansøgning, CV og evt. bilag til job@tekfa.dk – hvis du er ung, bør du også sende eksamenspapirer. Vi afholder samtaler løbende. Når den rette kandidat er fundet, bliver opslaget fjernet.
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte direktør Kasper Borup Andersen på
telefon 2887 8217. Du kan læse mere om os på www.tekfa.dk

TEKFA A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *