Parker SensoControl præsenterer ny tryksensor

Parker SensoControl præsenterer den nye tryksensor, SCPSi, med IO-Link-funktionalitet til brug i intelligente Internet of Things-applikationer

Parker Hannifin, verdens førende inden for Motion & Control-teknologier, har lanceret SCPSi-tryksensoren med IO-Link-funktionalitet med henblik på at opfylde kundernes behov i industrielle miljøer, der bliver stadigt mere intelligente.

Denne sensor, som har et optimeret, kompakt design, muliggør særdeles enkel og hurtig idriftsættelse og parametisering takket være en IO-Link-grænseflade. Det betyder, at data bliver tilgængelige hurtigere og i en standardiseret anvendelsesform som f.eks. et ERP-system. Dette fører i sidste ende til besparelser og øget produktivitet.

Mere nyt fra Parker

Takket være IO-Link-teknologien overføres data uden forstyrrelser. Dataoverførsel er baseret på et 24 V-signal, som er fuldstændig digitalt. Signaloverførslen nyder god beskyttelse mod påvirkninger udefra. Dermed kan du vinke farvel til unøjagtige målinger.

Der kan måles en lang række værdier med IO-Link-teknologien. Det giver brugeren større fleksibilitet og mulighed for enkel integration i eksisterende systemer. Måleudstyrsapplikationer kan derfor nemt designes. Fjerndiagnosticering er også mulig via IO-Link-sensoren.

For at få mere at vide om SCPSi-tryksensoren kan du besøge siden her

LÆS også: Ny højtryksslange med ekstra stort tryk fra Parker giver længere driftslevetid inden for anvendelser med vandstråler
Parker Hannifin Danmark ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *