Hans Følsgaard – Sikker produktion med ekstra lange lysgitre

Lysgitre er intuitive, brugervenlige sikkerhedsanordninger, der bruges til maskinsikring. I produktionsvirksomheder vil der ofte være områder, hvor farlige situationer kan opstå.  

Banners LS-S-serie er blevet udvidet til at omfatte ekstra lange IP65-klassificerede lysgitre. Det har hele tiden været muligt at forbinde en serie af kortere lysgitre, men nu er det altså muligt at skabe større detektionsfelter med de nye gitre. Dette reducerer komponentforbruget, sænker omkostningerne og minimerer tidsforbrug til montering og justering.

Med op til 12 meter detektionsområde er de nye, ekstra lange lysgitre ideelle til at beskytte store områder i fremstillings-, materialehåndterings- og emballeringsmiljøer. De er velegnede til bilmontering, svejseceller, palleteringsmaskiner o.lign. De er designet til at være meget synlige, intuitive at bruge og justere og beskyttet mod stød af deres 3 millimeter tykke aluminiumshus. Systemet kræver ingen software til konfiguration, og dual-scan-teknologi gør sensoren upåvirkelig over for interferens fra EMI, RFI, omgivende lys, svejseblink og stroboskoplys.

Hans Følsgaard har stor erfaring med salg og rådgivning omkring automation generelt og fører en bred vifte af de nyeste, intelligente løsninger, heriblandt lysteknologi til moderne industrier og produktion.

Hvis du vil vide mere om fordelene ved lysgitre i netop din virksomhed, eller om automation generelt, så kontakt Søren Madsen på sma@hf.net eller tlf. 87 88 77 06

LÆS også: Hans Følsgaard – Færre svage led i installationerne
Hans Følsgaard A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.