LINAK – Få mere ud af din lineære bevægelse med I/O™ aktuatorer

Bevæg dig hurtigere fra god idé til effektiv drift, og få kontrol over din lineære bevægelse med fleksibiliteten til at konfigurere og teste dine softwareindstillinger – om og om igen.

Med den banebrydende fleksibilitet fra et universelt LINAK® I/O interface bliver innovative aktuatoridéer enklere og mere fleksible. De omfattende funktioner i I/O giver dig fleksibiliteten til at konfigurere og teste dine softwareindstillinger om og om igen – uden at skulle rekvirere en ny prototype hver gang.

Et fleksibelt interface til de omstillingsparate

LINAK I/O-aktuatoren er definitionen af fleksibilitet. Med dens muligheder for bevægelse og valg af inputstyring og dataoutput kan I/O-aktuatoren justeres i det uendelige, så du får fuld kontrol over alle de funktioner, du har brug for. Inputmulighederne går hurtigt fra innovation til handling og giver dig mulighed for at justere og styre den elektriske aktuator til perfektion, mens outputdata giver uvurderlig indsigt i applikationens ydeevne.

En intelligent aktuator sætter nye standarder i branchen

Med I/O kan du udvikle intelligente aktuatorløsninger med skræddersyet præcision, forbedret diagnostik og driftssikkerhed.

Med den nye aktuatorløsning ønsker LINAK at flytte grænserne for, hvad der er muligt, når det drejer sig om at tilpasse en aktuator og give dig mere kontrol over aktuatoren, så du kan konstruere endnu bedre produkter.

Læs mere om I/O™ aktuatoren og de muligheder, der følger med den

LÆS også: Simon K. Mortensen ansat som Salgsingeniør hos LINAK Danmark A/S
LINAK Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger