Siemens-konfigurator: Få det hele med første gang!

Lemvigh-Müller har nu hele 45.000 Siemens-varenumre i sortimentet. Dem kan du bestille enkeltvis. Eller du kan bruge Siemens-konfiguratoren, når du fx skal designe en styringstavle. Undervejs lægges delene i kurven, og til sidst bestiller du samlet og direkte på lemu.dk. Så får du det hele med første gang!

Konfigurer din Siemens-løsning og bestil direkte på lemu.dk

Siemens har lavet en web-baseret konfigurator – det såkaldte TIA Selection Tool – der kører online og altid er opdateret. Når du skal starte en bestilling, begynder du på et bestemt produkt på lemu.dk – herfra er der link til konfiguratoren. Når du har lagt alle dine varer i kurven i Siemens-konfiguratoren, sørger punchout-funktionen for at overføre hele kurven til lemu.dk. Herfra gennemfører du bestillingen og får varerne leveret. Ligesom du plejer.

Hvis du går til konfiguratoren via en genvej i din browser, skal du være opmærksom på, at du ikke kan bruge punchout-funktionen. For at overføre varekurven til LEMU, skal konfiguratoren startes fra et produkt på lemu.dk

Beskrivelser, indstillinger og hjælp til bestilling

I selve Siemens-konfiguratoren bliver du guidet igennem din bestilling ved hjælp af beskrivelser og indstillinger. Og hvis du undervejs har glemt noget, spørger systemet, om du ikke også skal have X stk. af Y med i din bestilling. På den måde får du hjælp til at designe selv de mest komplicerede styringstavler – og du får alle dele med på én gang.

Du kan stadig ringe til os!

Ligesom konfiguratoren er Lemvigh-Müllers produktspecialister altid opdateret med den seneste viden om de nyeste produkter – og måden hvorpå de skal bruges. Du er derfor altid velkommen til at ringe til os, hvis du har brug for hjælp til at bruge konfiguratoren eller har brug for et godt råd. Det er ligesom det plejer på 3695 7301.

LÆS også: Bayern AutoGroup vælger Siemens som leverandør af lynladere
Siemens A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *