GEOPAL – Årligt serviceeftersyn

Vores dygtige og hårdtarbejdende serviceteknikere har været på besøg hele ugen hos en af vores store uddannelsesinstitutioner for at udføre det årlige serviceeftersyn af AGA anlæg. Vi havde sendt hele Team Øst og en enkelt fra Team Vest afsted, da – og hold fast – ikke mindre end 200+ detektorer fordelt på 8 stationære anlæg og 26 RIG skulle testes, serviceres og kalibreres!

Derfor havde vi sat hele ugen af til dette års serviceeftersyn hos vores kunde. Når et serviceeftersyn foretages, kalibreres og funktionstestes anlæggene, og vores serviceteknikere undersøger, om der eksempelvis er behov for at udskifte eventuelle reservedele. Det er nødvendigt med testgas for kalibrering, og på et af billederne kan du se vores tre serviceteknikere, Dennis, Sebastian og Lasse arbejde med testgas, også kaldet kalibreringsgas. Kalibreringsgas anvendes når man skal teste, om gasdetektoren detekterer for det den skal, og om den giver alarm ved ønsket koncentration. Foruden kalibrering, afslutter vores serviceteknikere altid et serviceeftersyn med at udarbejde servicerapporter med alt relevant information fra det udførte arbejde, samt hvornår det næste serviceeftersyn bør udføres.

Vores serviceteknikere havde en spændende uge fyldt med masser af samarbejde og højt humør, og deres indsats gør, at vores kunde fortsat har en sikker og tryg arbejdsplads!

LÆS også: Geopal R&D ingeniør vinder årets Elektropris!
GEOPAL's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.