Hans Følsgaard – Ny trådløs node til tryktanke

Banner introducerer den trådløse Q45UPSD Universal Pressure Node.

Noden, kombineret med Banner-tryktransducere, vil overvåge tryksatte systemer og transmittere niveauer til en trådløs controller eller performance-gateway. Den nye node er kompatibel med hele udvalget af banner tryktransducere, som kan indsamle målinger fra 0 til 3000 psi.

Q45-Serie 1-leder noder er præindstillet til Banners 1-leder serielle sensorer, hvilket forenkler opsætning og implementering. Deres kompakte størrelse, integrerede lithium-batterier og forskellige kompatible sensorer gør fjernovervågning enkel.

Den trådløse Q45UPSD Universal Pressure Node er kompatibel med alle Banner-tryktransducere og har en simpel afbrydelsesport for hurtig tilslutning.

Q45VTP arbejder sammen med QM30VT1 vibrations- og temperatursensoren til at overvåge en række vibrationsegenskaber på roterende udstyr til forebyggende vedligeholdelsesapplikationer; tilgængelig i AA- og D-celle batteristrømforsyninger

Q45TH forbindes direkte til M12FTHQ temperatur- og fugtsensor for at overvåge miljøforhold i en bred vifte af applikationer Q45U er en universel 1-tråds seriel node, der læser enhver af Banners 1-leder serielle sensorer, såsom K50U ultralydsniveausensor til afstands- og niveauovervågningsapplikationer.

Brug Q45-serien med Connected Data Solutions cloud-softwareplatform til at skabe en end-to-end IIoT-løsning, der hjælper dig med at identificere og løse problemer og agere derefter.

Q45-serien kan indgå i din etablerede løsning, eller etableres som en del af dit nye automatik-setup. Det holder omkostninger, produktionsstop og risiko for fejlaflæsning nede. 

Hvis du er interesseret i trådløs monitorering og måske Q45-serien specifikt, så rådgiver vi dig gerne omkring de bedste muligheder i netop din produktion. Ring til Søren Madsen på sma@hf.net eller tlf. 87 88 77 06.

LÆS også: Hans Følsgaard – Det koster at løbe tør eller løbe over
Hans Følsgaard A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.