GEOPAL – Se vores specialindrettede servicebiler!

Vores servicebiler er altid godt pakket med reservedele og erfarne serviceteknikere!

Vidste du, at vores dygtige serviceteknikere altid kører i specialindrettede servicebiler og medbringer alle nødvendige dele og testgasser? Det betyder, at de kan løse stort set alle opgaver uden ventetid – akutte såvel som planlagte.

Sebastian og resten af vores serviceteam står til rådighed 24/7 – og altid med et smil!

Med en serviceaftale hos Geopal kan du og dine medarbejdere arbejde sikkert og trygt hver eneste dag. Vores specialuddannede teknikere er jævnt fordelt i Danmark, og derfor kan vi tilbyde jer landsdækkende, hurtigt og fleksibel service. 

Læs mere om vores serviceteam her.

LÆS også: GEOPAL – Vores gasdetektorer bliver udsat for lidt af hvert
Geopal System A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *