SystemHouse Solutions – Nyt tilbehør der kan øge kortlæsernes levetid

SystemHouse Solutions har udviklet vandalbeskyttelse til sine kortlæserfamilie. “Hærværksbeskyttelse til udsatte elektroniske enheder, er et efterspurgt produkt, som SHS nu kan lancere. Og vi er meget tilfredse med både funktionalitet og udseende,” siger David Jordan, Business Developer hos SystemHouse Solutions.

Øget sikring i særligt udsatte miljøer, er baggrunden for den nye serie af vandalbeskyttelse til kortlæseren fra SystemHouse Solutions. Vandalbeskyttelsen absorberer og afbøjer ydre kræfter fra forsiden og siderne, samt beskytter kortlæseren mod sabotage og hærværk. Det udskiftelige displayglas i vandalsikringen beskytter læserens display mod revner og ridser fra skarpe genstande. Den glatte og skrå ramme gør det svært at bruge læseren som trædesten, når man forsøger at klatre op ad bygningens væg.

Vandalbeskyttelsen fås i tre varianter, en variant der passer til xCR-S Mini G2 kortlæseren og to varianter, med eller uden skærmbeskyttelse, der passer til xCR-SD G2 kortlæseren. Til montering på ujævne overflader, eller på metaloverflader, har SystemHouse Solutions også udviklet en monteringsramme.

For mere information kontakt venligst:

David Jordan, Business Developer hos SystemHouse Solutions
Tlf.: + 45 9387 5140
david.jordan@systemhousesolutions.com
www.systemhousesolutions.dk

LÆS også: SystemHouse får endnu en stor ordre med sit sikkerhedssystem Integra
SystemHouse Solutions AB's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *