Parker lancerer en ny pressekraftenhed, 85CE-PDP, for større fleksibilitet og produktivitet

Den nye Parker-pressekraftenhed 85CE-PDP fungerer med alle kommercielt tilgængelige batteridrevne skruetrækkere og tilbyder sammen med Parkers presseværktøjer, Karrykrimp 1 og 2, en effektiv og fleksibel metode til slangepresning.

Parker Polymer Hose Division Europe, en afdeling af Parker Hannifin, der er verdens førende inden for bevægelses- og kontrolteknologier, annoncerer i dag lanceringen af en fleksibel pressekraftenhed (85CE-PDP). Den nye enhed slutter sig til det brede udvalg af transportable pressekraftenheder fra Parker, der øger produktiviteten og alsidigheden ved arbejde med mindre slangesamlinger og giver kunder fleksible muligheder.

Parkers nye 85CE-PDP-pressekraftenhed tilbyder en effektiv og fleksibel måde at presse slanger på overalt, uafhængigt af strøm- og luftforsyning. Dette vil gøre slangepresning langt mere produktiv, da det vil være muligt at presse slanger elektrisk i stedet for manuelt.

85CE-PDP fungerer med alle kommercielt tilgængelige batteridrevne skruetrækkere. Dette gør den fleksibel i brug, især inden for landbrug, skovbrug, byggeri og mobile hydrauliske brugsforhold. Den kan bruges overalt uden behov for specielle strømenheder, andre strømkilder eller luftforsyning. Sammen med eksisterende presseværktøjer fra Parker, Karrykrimp 1 og 2, giver den endnu mere fleksible og produktive muligheder for presning af slangefittings.

85CE-PDP-pressekraftenheden har en flowhastighed på op til 2,2 (0,68) l/min. og et nominelt tryk på 70 MPa (700 bar). Trykket kan måles med det integrerede trykprøvepunkt. Den har en forudindstillet overtryksventil ved 700 bar, som kan justeres manuelt, og en Hex SW 13 mm drivaksel. 85CE-PDP kan betjenes i et temperaturområde fra +10 °C til +35 °C. Med en oliemængde på 2,5 l har enheden en vægt på 9 kg, hvilket betyder, at den er nem at bære ved hjælp af den integrerede skulderstrop.

“Med vores udvidede sortiment af strømforsyningsenheder til presser kan Parker Polymer Hose Division Europe opfylde alle former for presningsbehov. Sammen med Karrykrimp 1 og 2 omfatter vores tilbud værktøjer til at maksimere produktiviteten og fleksibelt presse slanger, hvor der er brug for det,” siger Thomas Troeller, Product Manager Fittings, Parker Polymer Hose Division Europe.

Andet nyt fra Parker Hannifin

Pressekraftenheden passer perfekt til slangeenheden til 700 bar i størrelse -4 inkl. hankobling og håndtag, der er produceret af Parker.

Dette nye tilbud giver kunderne et valg. For maksimal flyttemulighed og fleksibilitet tilbyder Parker de to håndpumper, Karrykrimp 1 og 2, mens den nye 85CE-PDP-pumpe, der betjenes af en batteridrevet skruetrækker, øger produktiviteten og alsidigheden til arbejde med mindre slangesamlinger. Andre tilgængelige versioner omfatter en elektrisk pumpe, elektrisk kraftenhed og luft-/hydraulisk pumpe.

Find nærmere information her

LÆS også: Parkers – Technopolymer-ventiler
Parker Hannifin Danmark ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger