TAWI – Løfteudstyr som virker

Vi har et langvarigt samarbejdet med rigtig mange af vores kunder og det kommer ikke kun i forbindelse med køb og tilføjelser af mere løfteudstyr, men også fordi vi tilbyder et årligt lovpligtigt serviceeftersyn af løfteudstyr.

Vi har rigtig mange samarbejdspartnere som, når de først har købt og installeret løfteudstyr fra TAWI, og kan se at det virker, tilføjer endnu flere enheder i deres faciliteter. Sådan er det også hos vores gode samarbejdspartner Resino Trykfarver A/S, som er specialiseret i at fremstille trykfarver til fødevareindustrien. De har igennem flere år haft løfteudstyr fra TAWI installeret i deres facilliteter og mere er kommet til. Hver dag hjælper vakuumløftere medarbejderne med at løfte på de tunge spande med trykfarver.

Vi har et langvarigt samarbejdet med rigtig mange af vores kunder og det kommer ikke kun i forbindelse med køb og tilføjelser af mere løfteudstyr, men også fordi vi tilbyder et årligt lovpligtigt serviceeftersyn af løfteudstyr. På den måde sikrer vi at dit løfteudstyr altid lever op til arbejdstilsynets krav og at dele som skal skiftes bliver det i tide, så du undgår nedbrud og nedetid. Du skal ikke tænke på noget. Hos os har du mulighed for en total aftale.

Skal du også have optimeret dine arbejdsprocesser med løfteudstyr tilpasset dine faciliteter? Kontakt os for et besøg.

LÆS også: Besøg TAWI på HI-messen i MCH fra den 3. til den 5. oktober og oplev en smartere måde at løfte på
TAWI Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger