Universal Robots annoncerer ubesværet integration med Siemens PLC’er

Universal Robots (UR), verdens førende virksomhed inden for kollaborative robotter (cobots), har nu integreret Standard Robot Command Interface (SRCI) i sin software. UR er blandt de første cobot-leverandører, der tilbyder denne funktion.

Virksomheden øger sit engagement i at sikre ”Automation for Anyone, Anywhere” ved at understøtte globale virksomheders krav til automatisering.

Universal Robots (UR), verdens førende virksomhed inden for kollaborative robotter (cobots), har nu integreret Standard Robot Command Interface (SRCI) i sin software. UR er blandt de første cobot-leverandører, der tilbyder denne funktion.

SRCI er en ny standard for robotproducenter, der har til formål at skabe et enkelt interface mellem PLC’er (Programmable Logic Controllers), og robotter. Den fulde integration af SRCI i UR’s software forbedrer tilslutningsmulighederne for UR’s cobots og sikrer kunderne en problemfri integration med Siemens PLC’er da Siemens er den første – og i øjeblikket eneste – PLC-leverandør, der understøtter SRCI på automatiseringsmarkedet.

“Ved let at forbinde vores robotter med en global industrileder som Siemens, kan vi nu tilbyde vores partnere og kunder, både eksisterende og potentielle, hurtigere integration og højere brugervenlighed,” forklarer Daniel Friedman, som er Global Director, Strategic Partnerships hos Universal Robots. “Vi bestræber os på at gøre cobot-automatisering så enkel som muligt for vores kunder, og det her er endnu et skridt i vores engagement for at tilbyde automation til alle, overalt.”

Med en ensartet datagrænseflade gør SRCI robotimplementeringen mulig på tværs af producenttyper, og den standardiserer definitioner og robotkommandoer mellem UR-cobots og Siemens PLC’er. Dette gør opsætningen lettere og hurtigere og forenkler implementeringen af UR-robotter i eksisterende og nye produktionslinjer baseret på Siemens økosystem.

“Det glæder os, at cobots fra Universal Robots nu kan styres via SRCI og kan programmeres af Simatic-brugere,” udtaler Rolf Heinsohn, som er Senior Vice President, Factory Automation Segment Control hos Siemens. “Vi ønsker at accelerere automatiseringen på fabrikker og skalere brugen af robotter i industrien ved at gøre dem simple og tilgængelige for alle vores kunders medarbejdere. Det er en stor fordel for vores kunder at kunne integrere og bruge UR’s robotter sammen med Siemens PLC’er i deres produktion.”

SRCI er tilgængelig for UR’s e-Series og for UR’s nye generation af robotter, UR20 og UR30. Det kan installeres og aktiveres med PolyScope version 5.15 eller højere via URcap-softwaretilføjelse. For mere information, klik her.

Læs mere om Universal Robots her.

Læs mere om Siemens’ SIMATIC Robot Integrator her.

LÆS også: Universal Robots og Volvo: bedre arbejdspladser og flere talenter med cobot-automatisering
Universal Robots A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger