Parker SensoControl lancerer SCP09-tryksensoren med en speciel OEM-stiftkonfiguration

Tryksensor

Parker SensoControl lancerer SCP09-tryksensoren med en speciel OEM-stiftkonfiguration

En universalløsning til hydrauliske applikationer

Parker Hannifin, den globale leder inden for Motion & Control-teknologier, har introduceret SCP09-tryksensoren, en alsidig og pålidelig løsning til hydrauliske applikationer.

SCP09-sensoren er designet til at yde nøjagtig og præcis trykmåling under en lang række forhold, hvilket gør den velegnet til både mobile maskiner og industrielle hydrauliske applikationer. Den er hermetisk forseglet uden indvendig tætning og er således yderst pålidelig og modstandsdygtig over for forurening, hvilket sikrer nøjagtige målinger i barske miljøer.

Sensoren har et trykområde fra 10 til 600 bar og kan bruges til en lang række applikationer. Den lille formfaktor giver mulighed for nem installation på steder med lidt plads, hvilket muliggør mere kompakte design. Den tilbyder mange valgmuligheder, herunder en række forskellige gevind og forbindelseskomponenter, så den er nem at integrere i eksisterende systemer og produktionsprocesser. SCP09 er desuden yderst kompatibel med forskellige væsker og gasser, hvilket giver mulighed for universel brug og nem håndtering. Den høje mediekompatibilitet sikrer mindre nedetid og lang brugslevetid. Sensoren er designet til langsigtet stabilitet og lav afvigelsesgrad, og den har en stiftkonfiguration, der er tilpasset OEM’er, med almindelige elektriske grænseflader og procesforbindelser.

“Vi er begejstrede over at kunne lancere vores SCP09-tryksensor, som er designet til at opfylde kundebehovene i hydraulikbranchen,” udtaler Andreas Okunick, Product Manager hos Parker SensoControl. “SCP09-tryksensoren er en pålidelig, nøjagtig og alsidig løsning, der kan anvendes i en lang række applikationer – især for kunder med behov for store mængder.”

SCP09-tryksensorens robuste design, høje driftssikkerhed og lange brugslevetid gør den til et ideelt valg for virksomheder, der ønsker at reducere nedetid og øge produktiviteten, og den er i handlen nu.

Du kan finde mere information her

LÆS også: Parker Hannifin – Hydrogen Online Workshop
Parker Hannifin Danmark ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger