Banebrydende automatisering på tværs af brancher

Tezmaksans CubeBOX sætter nye standarder for effektiviteten inden for CNC-bearbejdning

Tezmaksans CubeBOX sætter nye standarder for effektiviteten inden for CNC-bearbejdning

Tezmaksan Robot Technologies, en af Europas førende producenter af robotteknologi og automatisering, har bekendtgjort udgivelsen af sin seneste innovation, CubeBOX. CubeBOX er et banebrydende sortiment af automatiseringsløsninger, der er designet til at lette produktionen uden operatører til at betjene maskinerne.

CubeBOX-systemerne integreres med styreenheder og robotter, uanset producent eller kommunikationsprotokol, og muliggør automatisk lastning og losning af CNC-maskiner. CubeBOX-systemet er kendetegnet ved sit slanke og fleksible design, der består af et område til lagring af arbejdsemner samt en robotarm, hvor den vigtigste forskel er den kraftfulde CNC-programmeringssoftware, RoboCAM+.

Alle CubeBOX-systemer er integreret med Tezmaksans automatiseringssoftware RoboCAM+. RoboCAM+ forenkler integrationsprocessen og eliminerer behovet for forudgående viden om robotprogrammering. Operatører kan nemt uploade produktplaceringer med tegningsfiler, hvorefter RoboCAM+ oversætter disse til et sprog, som robotten kan forstå og udføre.

Den primære fordel ved CubeBOX-systemet er den uafbrudte drift. Takket være muligheden for 24-timers drift kan natholdets effektivitet forbedres med 50 procent sammenlignet med manuel CNC-betjening. Denne øgede produktivitet gør det muligt for producenterne at optimere deres produktionsmængde – hvilket i sidste ende reducerer gennemløbstiderne og forbedrer den samlede effektivitet.

Den mest populære model, CubeBOX Blues DR, leveres med vigtigt standardudstyr, herunder en industrirobot med seks akser, to lysgardiner af hensyn til sikkerheden, justerbare skuffer, sikkerhedshegn med blokeringsmekanisme, gribersæt og automatiseringssoftwaren RoboCAM+. Yderligere ekstraudstyr omfatter CubeBOX-servodørautomatisering og værktøjsskifter.

CubeBOX-pallepoolen kan håndtere op til 24 paller og 16 værktøjer ved hjælp af en enkelt enhed. Paller arrangeres i en kompakt cirkel foran maskinen, hvorefter en robot med seks akser håndterer lastnings- og losningsprocessen, hvilket reducerer behovet for indgriben fra operatørernes side.

En anden model, CubeBOX Blues RT, er designet til brug med drejebænke og lodrette bearbejdningscentre. Dette system anvender to paller til lastning af dele og kan betjene en eller to CNC-maskiner. En vigtig fordel ved denne model er dens kapacitet til at stable to paller oven på hinanden, hvilket forbedrer bearbejdningsmængden uden at kræve yderligere fabriksplads.

En yderligere Tezmaksan-model er CubeBOX-rumkabinettet, der er udstyret med tre skuffer til opbevaring af produkter. Disse produkter aflæsses effektivt af en robot med seks akser. Denne opsætning minimerer behovet for hyppig genopfyldning, og CubeBOX-rumkabinettets ergonomiske design giver nem adgang til skufferne, når genopfyldning er påkrævet.

“Der er ti forskellige modeller i CubeBOX-sortimentet, og systemet kan være til gavn for alle virksomheder, der bruger CNC-maskiner,” forklarer Hakan Aydogdu, general manager hos Tezmaksan. “Producenter bemærker hurtigt forbedringer af ydeevne og produktionsmængde, og investeringen har som regel tjent sig selv ind igen inden for seks til tolv måneder. Disse overbevisende fordele taget i betragtning kommer det ikke som nogen overraskelse, at vi allerede har sikret kontrakter i 36 lande.”

CubeBOX-sortimentets særlige karakter demonstreres af, at det allerede leverer fordele til sektorer som bilindustrien, støbning, luftfart og metalvarefremstilling. Tezmaksans avancerede teknologier repræsenterer et banebrydende skridt inden for automatisering og leverer innovative løsninger, der kan imødekomme nutidens producenters skiftende behov.

Se Leverandører af løsninger til Automatisering her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger