Safematic ApS

Agerhatten 16A, indg. 4, 1. tv
Lager: Hal 7
5220 Odense SØ
Tlf.: 63 380 005
E-mail: info@safematic.dk

www.safematic.dk

Kompetencer: Filtre, filterposer, kuvertfiltre, panelfiltre, filterpatroner, kompaktfiltre, planfiltre, HEPA filtre, støttekurve, montagerammer, aktivt kul, væskefiltre, filteranlæg, filterskabe, mundbind

Safematic er et nyt navn på en meget erfaren leverandør af filterløsninger. Her er kvalitet og evnen til at levere den optimale løsning til en filtreringsopgave i højsædet.

Kravene til virksomheders evne til at fremstille produkter uden at belaste naturen er store og vil vokse yderligere i fremtiden. Dette stiller også store krav til de filtre der skal holde partikler tilbage. Partikler der også ofte er en del af et værdifuldt produkt. Derfor er det sund fornuft at bruge de bedst egnede filtre hver gang.

Hos Safematic kender vi alt til vigtigheden af filterposer der skal fungere optimalt. Vi har gennem mange år leveret kvalitets filterposer til alle typer processer. Tilpasning og optimering af filterposer til den enkelte proces, samt fremstilling af et kvalitetsprodukt er de to vigtigste parametre.

Et effektivt filter består ikke kun af filterposer. Støttekurve er også en vigtig del af et posefilter. Støttekurven skal holde filterposen åben uden at beskadige den. Materialevalget og udformningen af støttekurven er afgørende for funktionen af et posefilter over tid.

En anden og meget vigtig del af et posefilter er rensesystemet. Om der renses med højt eller lavt tryk, så er fordelingen af renseluften meget vigtigt for funktionen og holdbarheden af filterposer.

Indimellem er det ikke nok at skifte reservedelen. Når filteranlægget er klar til udskiftning eller der skal bruges et nyt og effektivt filteranlæg, så er Safematic også klar til at hjælpe. Filteranlæg leveres tilpasset proces og fysiske forhold, så intet filteranlæg er standard.

Det er ikke kun filtrering af partikler i luft der forlader virksomheder, der er vigtig. Luften der anvendes til fremstilling af produkter, skal også være fri for skadelige partikler. Specielt fødevarevirksomheder er afhængige af effektive filtre til procesluften. Safematic samarbejder med en række dygtige Europæiske leverandører af kvalitets filtre. Leveringer skræddersys til den enkelte kunde, så udskiftning af filtre går så let som muligt. Alle luftfiltre er testet efter de nyeste normer og lever op til kravene til moderne og effektive filtre.

Hos Safematic drejer det sig om filtrering, det er der vi har stor erfaring og det er her vi kan hjælpe virksomheder med at få effektive filterløsninger og fornuftig økonomi til at hænge sammen.

Kontakt Safematic næste gang du har en filtreringsopgave

Cookie-indstillinger