Sikkerhedsskilte

Sikkerhedsskilte er med til at oplyse og advarer om mulige farer ved maskiner og anlæg. Sikkerhedsskilte udføres i henhold til DS 734.1 og DS 734.2 "sikkerhed på arbejdspladsen".

Leverandører af og viden om sikkerhedsskilte:


Backner ApS

Banegraven 6
3550 Slangerup
Tlf.: 47 33 50 02
E-mail: info@backner.dk

www.backner.dk

Kompetencer: Gelænder, Beskyttelsesprofiler, Markeringsudstyr, Maskinafskærmning, Mobilafspærring, Polymer Barriere, Sikkerhedsskilte, Sikkerhedsspejle, Vejskilte, Værn

Læs mere om Backner ApS


Brady Danmark

Svendborgvej 39 D
5260 Odense S
Tlf.: 66144400
E-mail: info_denmark@bradycorp.com

www.bradydenmark.dk

Kompetencer: Kabelmærker, Labels, Labelprintere, Mærkning, Opmærkning, Rørmærker, Sikkerhedsskilte, Ventilopmærkning

Læs mere om Brady Danmark


Dansk Brandteknik a.s.

Rosenkæret 31
2860 Søborg
Telf.: 70 111 333
E-mail: mail@danskbrandteknik.dk

www.danskbrandteknik.dk

Kompetencer: ABDL-anlæg, Aktiv brandsikring, Alarmanlæg, Aspirationssystem, Brandalarmer, Brandmateriel, Brandsikring i procesindustri, Brandtæpper, Brandtætninger, Flugtvejsbelysning, Flugtvejsskilte, Førstehjælp, Førstehjælpskurser, Hjertestartere, Håndslukkere, Røgalarmer, Sikkerhedsskilte, Slangevinder, Slukningsanlæg, Vandtåge

Læs mere om Dansk Brandteknik a.s.


Dansk Rørmærkning Aps

Sønderskovvej 6
2740 Skovlunde
Tlf.:  40 63 27 11
E-mail: kontor@pipemarking.dk

www.pipemarking.dk

kompetencer: Rørmærkning, mærkning, fortrykt, klar pil, specialtryk, asbest, farestriber, kontraventiler, faresymboler, kufferter, farvekort, tape og teksttaloner, skilte

Læs mere om Dansk Rørmærkning Aps


Ejnar C. Kjeldsen A/S

Fjeldhammervej 5-9
2610 Rødovre
Telf.: 36 77 06 77
E-mail: eck@eck.dk

www.eck-brady.dk

Kompetencer: Rørmærkning, GHS-faresymboler, sikkerhedsskilte, gulvopmærkning, ventilsikring, CLP-mærkning, advarselsskilte, kabelopmærkning, ventilopmærkning og tankskilte

Læs mere om Ejnar C. Kjeldsen A/S


GPBM Nordic

Middelfartvej 11 E
5000 Odense C
Tlf.: 70 26 11 04
E-mail: kundeservice@gpbmnordic.dk

www.gpbmnordic.dk

Kompetencer: Brandsikkerhed, Brandskabe, Brandskilte, Brandslukkere, Brandtæpper, Pulverslukkere, Røgalarm

Læs mere om GPBM Nordic


Kamark Grafisk A/S

Sabroesvej 11
8600 Silkeborg
Tlf.: 86 81 14 99

www.kamark.dk

Kompetencer: Facadeskilte, Skilte, Pyloner, Bilreklamer, Glasdekorationer, Banner og flag, Markiser, Akustikplader, Print, Grafisk design, Solfilm, Interne skilte, Tryksager, Sikkerhedsfolie, Gulvfolie, Vægfolie, Byggepladsskilte

Læs mere om Kamark Grafisk A/S


Knut Wall Marking Systems AB

Gränsbovägen 6
152 42 Södertälje (Sverige)
E-mail: info@knutwall.se
Tlf.: +46 8 646 94 01
Kontakt vores danske sælger Torben Sten mobil +46 761 709167 - torben@knutwall.com

www.knutwall.dk

Kompetencer: Aluminiumskilte, Graverede skilte, Kabelmærkning rustfri stål og PE, Klistermærker, Ledningsmærkning rustfri stål og PE, Mærkning, Opmærkning, Rustfri stålskilte, Rørmærkning, Skilte, Trykte skilte, Ventilationsmærkning

Læs mere om Knut Wall Marking Systems AB


Kombi Skilte A/S

P. O. Pedersens Vej 27
8200 Århus N
Tlf.: 8678 4133
E-mail: skilte@kombiskilte.dk

www.kombiskilte.dk

Kompetencer: Facadeskilte, Folie og laminat, Sikkerhedsskilte, Skilte, Trafikspejle

Læs mere om Kombi Skilte A/S


Schneider Electric Danmark A/S


Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Tlf.: 88 30 20 00

www.schneider-electric.dk

Kompetencer: Alarmanlæg, Antenneanlæg, Batterier, Belysning, El - og elforsynings produkter, El anlæg, El- og styretavler, El-installation, Elektriske isolationssystemer, Elektromotorer, Generatorer, Elektronikmontage, Elektronikudvikling, Elforsyningsprodukter, Energibesparelser, Energiprojekter, Energisektor - service og vedligehold, EX-udstyr, Flugtvejsarmaturer, Frekvensomformere, Installationsmateriel, Invertere, Ladere, Omformere, strømforsyninger, Kabel- og rørgennemføringer, Kabelrør, Kabelskabe, Kabinetter, Kabler, Koblingskabe, Luftledningsmateriel, Målere, måleinstrumenter, Montage, Muffer, Projektering af energianlæg, Relæer, Samtaleanlæg, Sikkerhedsbelysning, Sikringer, Styringer, Teknisk dokumentation, Tele og svagstrøm, Transformere, Transformerstationer

Læs mere om Schneider Electric Danmark A/S


Skiltmax.dk - SignMax AB

Box 21
433 21 Partille
Sweden
E-mail: info@skiltmax.dk

www.skiltmax.dk

Kompetencer: Skilte, Plastikskilt, Navneskilt, Aluminiumskilt, Akrylskilt, Folietekst, Klistermærke, Banderole

Læs mere om Skiltmax.dk – SignMax AB


Thamus ApS

Ærøvej 3B
8800 Viborg
Tlf.: 40 99 88 88
E-mail: info@thamus.dk

www.thamus.dk

Kompetencer: Sikkerhedsudstyr, skridsikring, opmærkning, afstribning, afskærmning, tape, gulvmarkering, afspærringsmateriel, vejbump, truckværn, kollisionssikring, måtter, spejle, pullerter

Læs mere om Thamus ApS


UniPoint A/S

Industriparken 19, Lind
7400 Herning
Tlf.: 97 17 57 77
E-mail: mail@unipoint.dk

www.unipoint.dk

Kompetencer: Flugtvejsskilte, Nødstrømsanlæg, Panikarmaturer, Sikkerhedsbelysning, Nødbelysning, Nødstrømsanlæg, Talevarslingsanlæg, kalibrering

Læs mere om UniPoint A/S


BrandSikring Danmark

Maltvej 11-13
9700 Brønderslev
Tlf.: 98 19 10 34
E-mail: info@brandsikringdanmark.dk

www.brandsikringdanmark.dk

Kompetencer: Serviceeftersyn & salg af brandmateriel, pulverslukkere, vandslukkere, skumslukkere, kulsyreslukkere, brandslanger, brandskabe, brandtæpper, ildslukkerskabe, førstehjælpkasser & udstyr, hjertestartere, sikkerhedsskilte, øjenskyl, røgalarmer, strålerør, ADR kufferter, kurser i førstehjælp & brandbekæmpelse.

Læs mere om ​BrandSikring Danmark


BRADY – Gratis skilte til faciliteter til at hjælpe med at stoppe COVID-19
Sikkerheds- og opmærkningsspecialisten Brady Corporation tilbyder skilte, som kan downloades som hjælp til at stoppe spredningen af coronavirus. Enhver kan gratis downloade filerne klar til udskrift fra Bradys websteder.

Klar kommunikation om forholdsregler
Alle skiltene overholder eller følger den internationale standard ISO 7010 for at maksimere genkendelse hvor som helst i verden. Hvert skilt omfatter et let genkendeligt ikon for næsten enhver COVID-19-relateret sikkerhedsforanstaltning, lige fra at vaske hænder og holde afstand til at bære passende personligt beskyttelsesudstyr.

Angiv hurtigt ændringer på faciliteterne
Da den fulde påvirkning og varighed af den virale spredning af coronavirus stadig er uafklaret i mange lande og områder, kan der være behov for, at sikkerhedsforanstaltninger på faciliteter, eller endda adgangen dertil, ændres hurtigt. For at hjælpe med at identificere sikkerhedsforanstaltninger i specifikke områder, efterhånden som de udvikler sig, har Brady inddelt relevante sikkerhedssæt i 4 sæt: information til besøgende i modtagelsesområdet, påmindelse til folk om, hvordan man bedst desinficerer hænderne, påmindelse til medarbejdere om at bære passende personligt beskyttelsesudstyr og kommunikation om generelle beskyttelsesforanstaltninger såsom at undgå at give hånd og at holde afstand.

Kan udskrives på enhver kontorprinter
Bradys sikkerheds- og opmærkningsskilte er normalt kun tilgængelige på solide, materialer til industriel brug, som det kræver en specialiseret labelprinter med termisk overførsel at oprette. For at gøre sikkerhedsskiltene tilgængelige hurtigt på enhver facilitet er de imidlertid nu organiseret i et fuldfarveformat, som let kan udskrives på de fleste kontorprintere. Når skiltene er udskrevet på papir, kan skiltesæt opsættes med tape på døre eller glatte vægge, hvor der er behov for det, for tydeligt at kommunikere midlertidige sikkerhedsforanstaltninger.

Download sættet ”Gratis skilte til udskrivning


JO Safety A/S – NYE skilte til informering
Situationen vedrørende coronavirus (COVID-19) eskalerer dag for dag og der er derfor et stort behov for effektiv skiltning på området.

For at imødekomme den øgede efterspørgsel for målrettet information om – og inddæmning af coronavirus (COVID-19) har vi oprettet nye standard skiltevarianter, som allerede ligger klar på vores lager.

Finder du ikke de skilte, du har behov for på siden, sidder vi klar til at hjælpe på e-mail og ved telefonerne tel: 54 85 96 92.

Vi anbefaler desuden alle til at følge nyheder og anvisninger fra Sundhedsstyrelsen.   Se alle de nye skiltevarianter


Exit Zone havde ingen nødudgang
Det går strygende på et udpræget nichemarked for skiltning til nødudgange for virksomhedene Exit Zone

Virksomheden Exit Zone i Hammelev ved Haderslev leverer de grønne lysskilte, som vi alle kender fra hoteller, sygehuse, plejehjem, haller og biografer. Skiltene skal lede folk den rigtige vej ud i tilfælde af brand eller evakuering.

Løsningerne er i dag så avancerede, at de grønne lysskilte, via centrale computeranlæg, selv sender sms eller mails, når et exit-skilt går ud et sted i en stor bygning.

Skiltene er i dag avanceret teknologi, der også kan vise folk, hvilken vej de skal gå ud af en stor bygning for at undgå at gå i retning af en brand i bygningen.

Exit Zone oplever i dag stor succes på dette nichemarked og leverer et pænt overskud, som ejerne - Jan Juhler, Anders Kvistborg og Søren Petersen - og deres seks ansatte også kan få en ordentlig løn ud af.

Men firmaet blev startet, netop som finanskrisen bragede løs. De havde mistet deres arbejde i et tilsvarende firma, og derfor havde de ingen anden udvej: Etableringen af virksomheden Exit Zone skulle lykkes.

  1. Mindset: Det var jo samtidig med, at finanskrisen bragede af sted. Men vi havde på intet tidspunkt nogen plan B eller en udvej. Vi havde et motto: "Fiasko er ikke en mulighed", fortæller Anders Kvistborg.
  2. Risiko: Man gambler jo på mange måder med hele sin families økonomi, når man er iværsætter. Men vi havde intet at starte på. Man er nødt til at have et startgrundlag med hjemmeside og kataloger for at kunne gå ud og finde leverandører til at lave skilte og alt det andet udstyr - for at virke seriøse.
  3. Udholdenhed: Der var rigtig mange timer i det. Vi skulle ud og fortælle, hvorfor installatørerne kunne få bedre tekniske systemer, bedre kvalitet. Men de første to år tjente vi intet til os selv. Men vi havde en klar plan, som vi fortsatte med at følge, siger Jan Juhler.
  4. Kend dig selv: Vi satte os ned sammen med forskellige producenter og fandt ud af, hvor Exit Zone kunne adskille sig fra andre lignende virksomheder i Danmark. Så begyndte resultaterne at komme. Så kom den første ansatte til i dag i alt ni ansatte.
  5. Kundepleje: Vores tilgang er meget jysk. Hvis der opstår tvivl og fejl, tager vi os af det. Man skal kunne stole på os. Vi er ikke de billigste, men vi mener, at vi har den bedste service og kvalitet, siger Anders Kvistborg.
  6. Nøglemedarbejdere: Vi har fået de helt rigtige ansatte, som passer ind. Uden dem ville vi slet ikke være den virksomhed, vi er. Vi betragter os egentlig som kolleger, så vi kalder os heller ikke direktører, siger Jan Juhler.

Brady – 10 nye ISO 7010-sikkerhedsskilte på holdbare materialer
Der er blevet offentliggjort 10 nye ISO 7010-sikkerhedsskilte internationalt af International Standardisation Organisation (ISO)

 De nye skilte fås allerede hos Brady – på kvalitetsmaterialer, som giver optimal holdbarhed og kravoverholdelse i en række industrielle miljøer.

Skilte, som forstås internationalt
Noget så enkelt som et sikkerhedsskilt kan forhindre dyre ulykker på arbejdspladsen, hvis skiltet er nemt at få øje på, fanger folks opmærksomhed og er nemt at forstå. Derfor tilrådes det at overholde den internationale ISO 7010-standard, når nye faciliteter tages i brug, eller når slidte og falmede sikkerhedsskilte udskiftes. Den nye, udvidede ISO 7010-liste over internationalt udgivne sikkerhedsskilte inkluderer nu et standardskilt for branddøre, lysbueadvarsler, beskyttelsesrum, 3 obligatoriske sikkerhedsskilte for slæder, 2 forbudsskilte for slæder, et for berusede personer og et skilt med et forbud mod smartbriller.

Fås på holdbare materialer
Brady Corporation tilbyder allerede de nye ISO 7010-sikkerhedsskilte på kvalitetsmaterialer, så skiltenes holdbarhed er optimal i krævende industrielle miljøer, inklusive høje temperaturer indendørs, steder, som er udsat for kemikalier og afvaskning, samt udendørs- og offshoremiljøer. De mulige kvalitetsmaterialer inkluderer lamineret polyester, polypropylen, aluminium, vinyl, hård vinyl og fotoluminescente materialer, der ”skinner i mørket”.

Øget sikkerhed på arbejdspladsen
På blot få dage kunne de nye skilte forhindre ulykker på din arbejdsplads. Monter dem et sted, hvor de er nemme at få øje på, for at få maksimalt udbytte af dem. Alle ISO 7010-sikkerhedsskiltene kan allerede bestilles fortrykte på et bredt udvalg af holdbare skiltematerialer. Hvis du har en Brady-sikkerhedsprinter, kan du endda udskrive de nye ISO-skilte i dag. Du skal blot downloade ”Brugerdefineret designer”-appen fra Brady Workstation for at sende det nye advarselsskilt mod lysbue og branddørsskilt eller et hvilket som helst af de andre ISO 7010-skilte til din printer.


Brady – 5 nye ISO 7010-sikkerhedsskilte på holdbare materialer
er er blevet offentliggjort 5 nye ISO 7010-sikkerhedsskilte internationalt af International Standardisation Organisation (ISO). De nye skilte fås allerede hos Brady – på kvalitetsmaterialer, som giver optimal holdbarhed i en række industrielle miljøer

5 nye ISO 7010-sikkerhedsskilte
Den nye, udvidede ISO 7010-liste over internationalt udgivne sikkerhedsskilte inkluderer nu et standardskilt for nødhamre (E025), fyrværkeriforbud (P040), forbud mod at læne sig op ad noget (P041), ting, som ikke er egnede for gravide kvinder, (P042) og et advarselsskilt for kvælningsfare (W041) i trange rum.

Fås på holdbare materialer
Brady Corporation holder godt øje med alle nyheder fra ISO og kan derfor allerede nu tilbyde alle ISO 7010-sikkerhedsskiltene på kvalitetsmaterialer, så skiltenes holdbarhed er optimal i krævende industrielle miljøer, inklusive høje temperaturer indendørs, steder, som er udsat for kemikalier og afvaskning, samt udendørs- og offshoremiljøer. De mulige kvalitetsmaterialer inkluderer lamineret polyester, polypropylen, aluminium, vinyl, hård vinyl og fotoluminescente materialer, der ”skinner i mørket”.

Brug sikkerhedsskilte, som opfylder ISO-kravene
Noget så enkelt som et sikkerhedsskilt kan forhindre dyre ulykker på arbejdspladsen, hvis skiltet er nemt at få øje på, fanger folks opmærksomhed og er nemt at forstå. For at maksimere sikkerhedsskiltes effektivitet oprettede International Standardisation Organisation ISO 7010-standarden. Derfor tilrådes det at overholde denne standard, når nye faciliteter tages i brug, eller når slidte og falmede sikkerhedsskilte udskiftes


Brady – Gå efter nul med udskrivning af sikkerhedsskilte på stedet
Brady - Gå efter nul med udskrivning af sikkerhedsskilte på stedet

Reducer ulykker på arbejdspladsen
Ifølge Eurostat skete der stadig 2,5 millioner ulykker uden dødelig udgang (mindst 4 dages fravær) og 3.515 ulykker med dødelig udgang på arbejdspladser i EU og Storbritannien i 2012. Tallene viser, at der er plads til en forbedring af sikkerheden på arbejdspladser, en reduktion i antallet af ulykker og en reduktion i de medfølgende omkostninger. Spørg dig selv, om et simpelt skilt måske kunne forhindre, at en medarbejder mistede en finger, eller blot medføre, at en ulykke bliver mindre alvorlig, fordi det tilskyndede til at bruge det rigtige beskyttelsesudstyr?

Brug sikkerhedsskilte
Forbud, obligatorisk, advarsel, førstehjælp og evakuering eller skilte om brandfare er afgørende for ethvert Gå efter nul-program, som har til formål at reducere ulykker på arbejdspladsen til et absolut minimum. . Den største fordel ved sikkerhedsskilte er, at de let kan formidle vigtige oplysninger, hvor det er mest påkrævet, for at undgå ulykker. Det kan for eksempel være skilte med sikre arbejdsprocedurer ved siden af en maskine, indholdet af rør på selve rørene eller advarselsskilte ved indgangen til et farligt område.

Effektiv udskrivning på stedet
Bradys sortiment af printere og sikkerhedssoftware giver brugere mulighed for at skabe holdbare standard- og brugertilpassede skilte i mange forskellige former, farver og størrelser. Når der opstår sikkerhedsrisici på arbejdspladsen, kan du blot gå hen til printeren og skabe skilte, der formidler de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger til medarbejderne. En lokal printer er et fremragende værktøj til understøttelse af ethvert Gå efter nul-program


Brady – Udskrivning af lean- og sikkerhedsskilte på stedet
Bradys komplette udvalg af skilte- og labelprintere giver mulighed for at udskrive ethvert skilt til arbejdspladsen på stedet alt efter behov.

Reducer ulykker på arbejdspladsen, og øg produktiviteten med velplacerede skilte på arbejdspladsen.

Øget produktivitet
Der er blevet observeret produktivitetsforbedringer på op til 40 % i forbindelse med implementering af skilte, som følger lean 5S-metoden, på arbejdspladser. Med 5S opnås der produktivitetsforbedringer ved at reducere arbejdspladsen til dens kernefunktioner, via standardisering og ved tydeligt at kommunikere om procedurer, tilgængelige værktøjer og information på steder, hvor denne kommunikation har den største virkning.

Brady tilbyder holdbare labels til arbejdspladser, herunder bl.a. lean- og 5S-labels, gulvmarkering, labels til lagerområder, niveauindikatorer, målelabels, labels til identifikation af udstyr og opmærkning i forbindelse med logistik. Disse holdbare labels forbliver læselige og sidder godt fast, selv under krævende forhold, og de kan udskrives på stedet og efter behov med en Brady-printer.

Reduktion af ulykker
Brady har udvidet 5S ved at skabe 5S Plus for at inkludere flere sikkerhedsskilte på arbejdspladserne. Årsagen hertil er, at sikkerhedsskilte også kan øge produktiviteten ved at reducere ulykker, afbrydelser af produktionen og antallet af sygemeldte medarbejdere.

Brady tilbyder solide og holdbare rørmærker, opmærkning af kemikalier, markering af nødudgange, skilte til brandbeskyttelse, labels med anvisninger om sikre arbejdsprocesser og sikkerhedsskilte, inklusive skilte med advarsler, obligatoriske eller forbudte processer samt nødskilte. Alle disse skilte kan udskrives på stedet på holdbare materialer med en Brady-printer.

Effektiv udskrivning på stedet
Med Bradys komplette udvalg af skilte- og labelprintere til brug på stedet er man godt hjulpet på vej til at implementere og understøtte en 5S Plus-arbejdsplads. De kan bruges til at skabe skilte og labels efter behov og i et stort udvalg af forskellige former, farver og størrelser, så de gør dig i stand til at oprette ethvert lean- og sikkerhedsskilt, der er brug for i virksomheden for at reducere ulykker og øge produktiviteten – når som helst der er brug for det.


Fremstil sikkerhedsskilte på stedet
Sikkerhedsskilte, mærkning af rør, nøjagtige labels til kemikalier, LEAN og 5s initiativer medvirker alle til et mere sikkert arbejdsmiljø. De viser ikke blot, at virksomheden går ind for medarbejdernes velfærd, de medvirker også til forøget effektivitet ved at reducere afbrydelser i produktionen på grund af uheld.

Tænk hvis man kunne implementere, revidere eller friske disse kraftfulde værktøjer op på stedet eller efter behov! »Med en specialiseret Brady sikkerhedsprinter kan der printes al nødvendig sikkerhedsskiltning ud efter behov - når og hvor der er brug for det», siger Tom Bieseman, EMEA Product Manager Safety Systems hos Brady.

Sikkerhedsskilte med lang levetid
Alle sikkerhedsprintere fra Brady kan fremstille forskriftsmæssige sikkerhedsskilte på meget holdbare materialer, der er tilpasset til det miljø, de skal være i. Eksperterne hos Brady hjælper med at vælge det bedste materiale til en specifik sammenhæng, så der er garanti for lang levetid for hvert eneste skilt. De kan printes ud på materialer, der kan modstå lang tids påvirkning af UV stråling, ekstreme temperaturer, fugt, kemikalier og opløsningsmidler eller olie og fedt - alt afhængigt af de betingelser, der er på arbejdsområdet eller den sammenhæng, der er hvor skiltningen skal fungere. Man kan endog printe skilte, der er selvlysende eller med refleks, for at fremstille skilte, der viser vej i tilfælde af ulykker, så evakuering  i mørke kan ske sikkert.

Sammenhængende sikkerhedsskiltning
I mange tilfælde har virksomheder forskellige leverandører af sikkerhedsskiltning. Derfor kan sikkerhedsskiltene have forskellig ordlyd, størrelse og alder. En driftsleder, der har ansvar for flere produktionssteder, kan nemt indføre en Brady sikkerhedsprinter på hver lokation, og indføre fælles skabeloner for alle sikkerhedsskilte i virksomhedens forskellige afdelinger.
»Når man gør dette, har man fuld kontrol med sikkerhedsskiltningen med en teknologi, der understøtter fremstillingen af skilte, der er i overensstemmelse med lovgivnings- og industri bestemmelser, som for eksempel ISO 7010. Det bliver meget nemmere at erstatte gamle og utydelige skilte - og gøre dem lovlige.»

Lav skræddersyede skilte på et par sekunder
»Hvis der er brug for egen tekst på et sikkerhedsskilt, kan det være dyrt at bestille skiltene efterhånden som der er brug for dem - og der vil højst sandsynligt være en længere leveringstid. En egen sikkerhedsprinter kan gøre tingene meget hurtigere. Fremstilling af skræddersyede skilte kan ske med bare nogle få klik. Disse printere kan lave ekstra advarselsskilte, gøre opmærksom på særlige forhold, eller måske sætte firmalogoet på skiltet for at forøge effekten af budskabet.»

Aktuel med foreløbige skilte
Renovering af lokaler og en konstant strøm af entreprenører kan generere et behov for at gøre opmærksom på farer, der opstår midlertidigt. Har man en sikkerhedsprinter ved hånden, er der fleksibilitet til at håndtere disse former for ønsker om midlertidige sikkerhedsskilte, så uheld og personskader kan undgås.

Former, farver og størrelser
Bradys sikkerhedsprintere kan opfylde kundernes forskellige ønsker og krav. »Nogle printer skilte i en farve, som f.eks. basisprinteren MiniMark™, eller  BBP™31 og BBP™33, der tilmed har utrolig hurtig udskiftning af printmaterialet. Disse printere kan printe sikkerhedsskilte med en maksimumbredde på 100 mm. Bradys Globalmark™ Colour & Cut har den samme maksimale label bredde , men kan også printe med flere farver og har en plotter, der gør det muligt at udskære skiltene i en hvilken som helst form. Hvis der skal være fleksibilitet til at fremstille store sikkerhedsskilte in-house, kan  BBP™85 printe skilte med største lethed på op til 254 mm bredde i alle farver. BMP71 printeren fremstiller enkeltfarve skilte på op til 50 mm, og den er et mobilt printersystem, der indebærer stor bevægelighed og fleksibilitet til at printe her og nu. Alle printere kan bruges sammen med de fleste computere, og Brady kan levere specialiseret software til label fremstilling, så potentialet bliver yderligere optimeret.»

Indenfor rækkevidde
»Når man har en printer til fremstilling af sikkerhedsskilte, og en god forsyning af materialer, kan man omgående efterkomme ethvert ønske om sikkerhedsskilte - og dermed undgå personskader, der kan opstå på grund af mangelfuld skiltning. Samtidig kan en sikkerhedsprinter sætte brugeren i stand til at fremstille skræddersyede sikkerhedsbeskeder, der er rettet mod særlige omstændigheder. Og man sparer tid og penge ved at have printmuligheder i huset til holdbare, lovmæssige og professionelle sikkerhedsskilte.


Mere end 60 nye skilte i ISO 7010 normen
Nye internationalt anerkendte sikkerhedsskilte Den Internationale Standard Organisation har føjet nye skilte til ISO 7010 normen, og fortsætter dermed sine bestræbelser på at skabe et internationalt, standardiseret sikkerhedssprog, der sigter mod at opnå maksimal genkendelse over hele verden.

Brady, der er en international leverandør af produkter til sikkerhedsidentifikation, har allerede indkluderet de nye standardskilte i deres allerede omfattende sortiment med identifikation af sikkerhed.

Nye, maritime symboler

En del af de nye ISO 7010 symboler er allerede eksisterende maritime skilte, der er blevet føjet til normen. Disse skilte advarer mod almindelige farer, som man typisk møder i maritime omgivelser, eller de viser, hvor der findes redningsveste. Ved at tilføje et komplet sæt maritime skilte, bliver ISO 7010 den bredest anerkendte, internationale norm for sikkerhedsskiltning.

Brady leverer alle maritime ISO 7010 skilte i overensstemmelse med Direktivet om Maritimt Udstyr, hvilket sikrer kvaliteten af det færdige produkt. Alle nye skilte er i forskriftsmæssige, selvlysende materialer, og derfor er Brady's sikkerhedsskilte også meget synlige i mørke, uden at skulle bruge nødstrøm.

Gasfare og brandbekæmpelse

Udover de maritime skilte er der blevet føjet et større antal skilte med relation til gasfare og udstyr til brandbekæmpelse til den internationale ISO 7010 standard. Virksomheder kan nu bruge et universelt anerkendt sikkerhedsskilt til at gøre opmnærksom på, at brug af gasmaske er obligatorisk, eller hvor medarbejderne skal tage andre forholdsregler for at beskytte sig mod gas.

Der er skabt nye ISO 7010 skilte, der mere specifikt identificerer forskellige værktøjer til brandbekæmpelse og -udstyr. Udover standardskiltet med en ildslukker, der allerede er med i ISO 7010, er der nu for eksempel specifikke, internationale skilte til ildslukkere på hjul samt til forskellige typer slanger.

Fjernbetjente køretøjer

ISO 7010 omfatter nu også et universelt sikkerhedsskilt, der skal advare tilskuere om fjernbetjente eller automatisk betjente køretøjer i et område. Det nye, internationale sikkerhedsskilt er skabt til brug i de stadigt mere automatiserede lagerbygninger og logistikcentre rundt om i verden.

Brady leverer alle de nye ISO 7010 sikkerhedsskilte i forskellige kombinationer af kvalitetsmaterialer, tryk, klæbemidler og overfladebelægninger, der kan modstå varme, kulde, fugt, sollys og/eller kemikalier. 

Send en e-mail til emea_request@bradycorp.com for at få de mest modstandsdygtige sikkerhedsskilte til netop Deres industri - eller rekvirer vores plakat med alle ISO 7010 sikkerhedsskilte