Rulleporte

Rulleporte er en løsning som sparer på pladsen, da den ruller op under loftet i garagen og dermed ikke optager plads foran porten. Rulleporte er dermed en ideel løsning, hvis man ønsker at kunne anvende pladsen foran porten til udsmykning med krukker, bede eller lamper. Rulleporte fås med automatik, således at man fra bilen kan styre porten.

Leverandører af og viden om Rulleporte:


Alt i Porte

alt i porte

Læs mere om Alt i Porte


Door System A/S

Doorsystem

Hovvejen 148
8361 Hasselager
Tlf.: 8692 1171
E-mail: info@doorsystem.dk

www.doorsystem.dk

Kompetencer: BranddøreHurtigporte, Rulleporte, Skydedøre

Læs mere om Door System A/S


Fyns Port- og Garage Service Aps

Svinget 2
5683 Haarby
Tlf.: 21 60 12 02
E-mail: steen@fynsporte.dk

www.fynsporte.dk

Kompetencer: Porte, industriporte, garageporte, brandporte, ramper, portservice, reparation af porte

Læs mere om Fyns Port- og Garage Service Aps


Nordsjællands Port Center

Farum Gydevej 85
3520 Farum
Tlf.: 44 99 00 19
Email: npc@npc.dk

www.npc.dk

Kompetencer: Porte, garageporte, industriporte, ledhejseporte, rulleporte, vippeporte, sidefoldeporte, automatik til porte

Læs mere om Nordsjællands Port Center


Portshoppen

Farum Gydevej 85
3520 Farum
Tlf.: 44 99 89 78
E-mail: info@portshoppen.dk

www.portshoppen.dk

Kompetencer: Garageporte, vippeporte, ledhejseporte, rulleporte, garagedøre, portautomatik, branddøre, hoveddøre

Læs mere om Portshoppen


Alux – Adgangssikring med specialdesignet rulleport – Opus Odense


08.mar 2018


Rulleporten ved indkørslen til parkeringskælderen hos Opus Odense er udført i et unikt design med lameller på 50 mm og 120 mm afstand imellem (murstensmønster)

Rullegitteret er designet til at give 50% luftgennemstrømning, så ventilationen i p-kælderen bliver optimal. Støttevalsen m.m. gør hyppig drift muligt uden problemer.

Porten er stort set lydløs på grund af det særlige design og installation med hensyn til øvrigt udstyr. Som standard er Alux rullegitre installeret med støjdæmpende indlæg og teflon slidstykker i føringsskinnerne for mindst mulig støj.

Adgang til p-kælderen foretages med fjernbetjeninger udleveret til brugerne af p-kælderen.

Læs mere om Alux rullegitre og rullejslousier herDette rullegitter kan ses i standardudgaven her.


Door System – En hurtig, isoleret rulleport kan tjene sig hjem på under 2 år
Der er væsentlige energibesparelser at hente, når virksomheder investerer i en højisoleret hurtigport til frostrum

Ud over energibesparelsen kan virksomheden få et betydeligt tilskud til investeringen, som gør det endnu mere fordelagtigt. Sidst men ikke mindst får virksomheden en driftssikker løsning, der også nedbringer vedligeholdelsesomkostningerne. Det er ren win-win.

Industrivirksomheder er hele tiden på jagt efter energibesparelser, og tilskud til energirigtige løsninger er med til at animere virksomhederne til at investere. Krav til driftssikkerhed og logistik vejer dog stadig meget tungt og indgår som en væsentlig parameter, når der kalkuleres og foretages beregninger i virksomhederne.
Inden for fødevareindustrien er frostrumsporte et tema. Ud over overvejelser omkring energiforbrug og energiomkostninger har mange virksomheder også udfordringer med høje vedligeholdelsesomkostninger på frostrumsporte på grund af påkørsler, hvis porten ikke er hurtig nok. Det er baggrunden for, at Door System har udviklet rulleporten DS800 specifikt til frostrum.

DS800 – Isoleret hurtigport

Kuldetab er pengetab. Derfor luner det på budgettet, når Door Systems DS800 termoport installeres. Tanken bag porten er ganske enkel: Det handler om at kombinere høj hastighed med høj isoleringsevne. DS800-porten sikrer et minimalt kuldetab og mindsker ”åbnetiden” mærkbart. I forhold til kendte isolerede døre, viser beregninger, at der kan spares flere hundrede timer ”åbne porte” på årsbasis. DS800 kan fremstilles i størrelser op til 4 x 3,5 meter.

Driftssikker og kører stabilt

Et af de mange krav til en rulleport er driftssikkerheden: ”Porten skal hurtigt fungere igen efter et driftsstop. Erfaringen viser, at 95 % af alle driftsstop skyldes påkørsel af eksempelvis en gaffeltruck. En DS800 port er konstrueret, så man selv hurtigt kan udbedre skaden fra en påkørsel. Hvis man påkører porten, ryger dugen ud af de spor, den kører i. Når det sker, skubber man den let tilbage på plads igen”, fortæller Søren Rahbek, salgschef hos Door System.

Med enkelt design og konstruktion holder DS800 til mere end normale porte.
Er uheldet ude og en truck rammer portdugen, svinger den ud og kan trykkes på plads igen uden brug af specialværktøj.

Investeringen var tilbage på under 2 år! Da Claus Sørensen A/S investerede i deres første DS800 rulleport viste beregningerne ud fra de teoretiske værdier, at virksomheden kunne opnå en besparelse på netto 75.000 kWh om året. Med den daværende elpris ville det betyde en tilbagebetaling på under 2 år. Teknologisk Institut beregnede senere i forbindelse med et nyt energispareprojekt i virksomheden, at den reelle besparelse var tæt på 90.000 kWh om året.

”Der er overbevisende fakta på DS800 fra Door System. Vi sparer penge både på energikontoen og vedligeholdelseskontoen”, fortæller Sten Vedel Jensen, teknisk chef hos Claus Sørensen A/S.

Når man så lægger tilskudsmulighederne til investering i en højisoleret hurtigport oveni, bliver det ekstra attraktivt at gå den vej. Få klar besked om energitilskud på Door Systems stand på FoodTech Door System er med på FoodTech messen 1.-3. november i Herning, hvor de præsenterer DS800 hurtigporten. Med på standen er også en energirådgiver, der kan give klar besked om tilskudsmulighederne og fortælle, hvordan man rent praktisk søger tilskud. Der vil blive udleveret en nem og overskuelig ”Sådan søger du energitilskud”-guide.

Door System præsenterer på messen også sine branddøre, som virksomheden har investeret massivt i at udvikle og teste efter ny europæisk EN standard. Omfattende brandtest betyder, at Door System i dag er helt fremme, når det gælder udvikling af såkaldte EI260 døre.