Rulleporte

Rulleporte er en løsning som sparer på pladsen, da den ruller op under loftet i garagen og dermed ikke optager plads foran porten. Rulleporte er dermed en ideel løsning, hvis man ønsker at kunne anvende pladsen foran porten til udsmykning med krukker, bede eller lamper. Rulleporte fås med automatik, således at man fra bilen kan styre porten.

Leverandører af og viden om Rulleporte:


Alt i Porte

alt i porte

Læs mere om Alt i Porte


DAN-doors A/S

Industrivej 19
8660 Skanderborg
Tlf.: +45 87 93 87 00
E-mail: dd@dan-doors.dk

www.dan-doors.dk

Kompetencer: Branddøre, Brandgardiner, Brandskydeporte, Bændelgardiner, Hurtigporte, Hængslede døre, Industriporte, Porte, Profildøre, Skydedøre, Ståldøre, Svingdøre, Thermoporte

Læs mere om DAN-doors A/S


Door System A/S

Doorsystem

Hovvejen 148
8361 Hasselager
Tlf.: 8692 1171
E-mail: info@doorsystem.dk

www.doorsystem.dk

Kompetencer: BranddøreHurtigporte, Rulleporte, Skydedøre

Læs mere om Door System A/S


NASSAU A/S

Krogagervej 2
5750 Ringe
Tlf.: 63 62 23 46
E-mail: info@nassau.dk

www.nassau.dk

Kompetencer: Porte, industriporte, ledhejseporte, lavenergiporte, hurtigporte, portåbner, garageporte, facadedøre, aludøre, termodøre, economydøre

Læs mere om NASSAU A/S


Nordsjællands Port Center

Farum Gydevej 85
3520 Farum
Tlf.: 44 99 00 19
Email: npc@npc.dk

www.npc.dk

Kompetencer: Porte, garageporte, industriporte, ledhejseporte, rulleporte, vippeporte, sidefoldeporte, automatik til porte

Læs mere om Nordsjællands Port Center


Tektra – Den kollisionssikre port, der beskytter dig
Tektra – Den kollisionssikre port, der beskytter dig

Højhastigheds soft-touch rulleportene i R-serien fra EFAFLEX Tor- und Sicherheitssysteme GmbH & Co. KG er udstyret med en avanceret teknologi, som gør dem kollisionssikre. For ved sammenstød bringes de adskilte låseforbindelser øjeblikkeligt sammen igen.

Udover at være kollisionssikker kan hurtigportene isolere støj, holde temperaturzoner konstante, og kræve minimal vedligeholdelse.


Door System – Ny specialdesignet rulleport til detailhandlen – så rotten ikke kan se lys!
Door Systems nye DS291 rulleport har optimal tætning nederst, så rotterne ikke kan se lys og dermed ikke så let finde vej. Rulleporten er også mindre vindfølsom og mere robust takket være den nye karmløsning. Og den er udstyret med en lang række funktioner, som øger sikkerheden.

”Rottebesøg i detailhandlen har enorm konsekvens for de butikker, det går ud over. Butikkerne må jo holde lukket, mens rottefangsten står på, og når der skal ryddes op efter rottebesøget. Vores detailkunder har derfor efterspurgt en rulleport, der slutter helt tæt nederst og som kan være med til at holde rotter og mus ude”, fortæller Pia Norup, Area Sales Manager Detail hos Door System A/S.

Door Systems nye rulleport DS291 er udviklet med en helt ny karmløsning, som sikrer optimal tætning under gummilisten og nederst ved siderne.

”Det har også været vigtigt at bevare vores unikke påkørselssikring på den nye port, så vores kunder selv kan reparere porten og få den i drift igen efter en eventuel påkørsel. Funktion og sikkerhed skal spille sammen med tætheden – og det er lykkedes.”

Helt ny karmløsning
Den nye karmløsning er konstrueret, så den nederste gummiliste går ned mellem to specialdesignede, formstøbte kiler i karmbenet. Kilerne er justerbare, som gør det muligt for montøren at rette porten til på stedet, hvis der er små ujævnheder i gulvet. Herved kan det sikres, at porten slutter helt tæt, og der ikke trænger lys igennem.

Ved større gulvfald, hvor gulvet er jævnt skævt, kan vi rette karmben og bom til, når rulleporten produceres. Den kan udformes med skæv bom. Det kræver bare nogle mål ved ordreafgivelsen, inden rulleporten sættes i produktion.

Mindre vindfølsom og mere robust
Som en ekstra fordel er den nye DS291 rulleport meget mindre vindfølsom og mere robust, takket være den nye karmløsning. Den er langt mere modstandsdygtig over for vind og tåler mere gennemtræk. Samtidig klarer den bedre små berøringer og er mindre følsom ved påkørsler – og det er også stadig muligt selv at få porten på plads igen efter en påkørsel.

Sikkerheden er i top
Sikkerheden er prioriteret højt på DS291 rulleporten. Vi har udviklet nye fotoceller, der er placeret i gummilisten nederst på porten. De er meget følsomme og reagerer prompte ved berøring. Det giver stor sikkerhed. Fotocellerne tilsluttes enten via Bluetooth eller med spiralkabel.

Der er også mulighed for at få monteret fotocellegitter inde i selve karmbenet. Fotocellerne er beskyttet af karmbenet og giver ekstra sikkerhed. Der kan også monteres lys i karmbenet, hvor grønt, gult og rødt LED-lys anviser, hvornår porten kan passeres. Igen, for at øge sikkerheden.

Udstyret med fotoceller lever porten op til kravet om sikkerhedsovervågning i henhold til Maskindirektivet.

Energibesparelser og ekstra hygiejne
Den høje gummiliste i bunden gør det muligt at køre med højere lukkehastighed. Dermed står porten ikke åbent så længe, og man sparer energi.

Som et ekstra plus i forhold til hygiejne kan der rengøres inde i selve karmbenet. Frontpladen på karmbenet kan nemt afmonteres, så man har adgang ind til selve karmbenet og kan rengøre. Det er ikke mindst relevant for fødevare- og medicinalvirksomheder.

DS291 rulleporten leveres med galvaniseret eller rustfri udførsel, og den kommer med Door Systems nye portstyring – se mere om portstyringen her.

DS291 porten leveres i en bredde op til 2 m og højde op til 3 m, dog max størrelse på 5 m2 ved normal vindbelastning. Porten laves også i en tilsvarende version, DS301, som kan leveres i en bredde op til 4 m og højde op til 3,4 m, dog max størrelse på 10 m2 ved normal vindbelastning.

Se mere om Door Systems nye DS291 rulleport

Har du konkrete forespørgsler eller ønsker yderligere oplysninger, er du meget velkommen til at kontakte Pia Norup, Area Sales Manager Detail, telefon 42 14 52 02, e-mail pn@doorsystem.dk


Alux – Adgangssikring med specialdesignet rulleport – Opus Odense
Rulleporten ved indkørslen til parkeringskælderen hos Opus Odense er udført i et unikt design med lameller på 50 mm og 120 mm afstand imellem (murstensmønster)
Rullegitteret er designet til at give 50% luftgennemstrømning, så ventilationen i p-kælderen bliver optimal. Støttevalsen m.m. gør hyppig drift muligt uden problemer. Porten er stort set lydløs på grund af det særlige design og installation med hensyn til øvrigt udstyr. Som standard er Alux rullegitre installeret med støjdæmpende indlæg og teflon slidstykker i føringsskinnerne for mindst mulig støj. Adgang til p-kælderen foretages med fjernbetjeninger udleveret til brugerne af p-kælderen.

Door System – En hurtig, isoleret rulleport kan tjene sig hjem på under 2 år
Der er væsentlige energibesparelser at hente, når virksomheder investerer i en højisoleret hurtigport til frostrum

Ud over energibesparelsen kan virksomheden få et betydeligt tilskud til investeringen, som gør det endnu mere fordelagtigt. Sidst men ikke mindst får virksomheden en driftssikker løsning, der også nedbringer vedligeholdelsesomkostningerne. Det er ren win-win.

Industrivirksomheder er hele tiden på jagt efter energibesparelser, og tilskud til energirigtige løsninger er med til at animere virksomhederne til at investere. Krav til driftssikkerhed og logistik vejer dog stadig meget tungt og indgår som en væsentlig parameter, når der kalkuleres og foretages beregninger i virksomhederne.
Inden for fødevareindustrien er frostrumsporte et tema. Ud over overvejelser omkring energiforbrug og energiomkostninger har mange virksomheder også udfordringer med høje vedligeholdelsesomkostninger på frostrumsporte på grund af påkørsler, hvis porten ikke er hurtig nok. Det er baggrunden for, at Door System har udviklet rulleporten DS800 specifikt til frostrum.

DS800 – Isoleret hurtigport

Kuldetab er pengetab. Derfor luner det på budgettet, når Door Systems DS800 termoport installeres. Tanken bag porten er ganske enkel: Det handler om at kombinere høj hastighed med høj isoleringsevne. DS800-porten sikrer et minimalt kuldetab og mindsker ”åbnetiden” mærkbart. I forhold til kendte isolerede døre, viser beregninger, at der kan spares flere hundrede timer ”åbne porte” på årsbasis. DS800 kan fremstilles i størrelser op til 4 x 3,5 meter.

Driftssikker og kører stabilt

Et af de mange krav til en rulleport er driftssikkerheden: ”Porten skal hurtigt fungere igen efter et driftsstop. Erfaringen viser, at 95 % af alle driftsstop skyldes påkørsel af eksempelvis en gaffeltruck. En DS800 port er konstrueret, så man selv hurtigt kan udbedre skaden fra en påkørsel. Hvis man påkører porten, ryger dugen ud af de spor, den kører i. Når det sker, skubber man den let tilbage på plads igen”, fortæller Søren Rahbek, salgschef hos Door System.

Med enkelt design og konstruktion holder DS800 til mere end normale porte.
Er uheldet ude og en truck rammer portdugen, svinger den ud og kan trykkes på plads igen uden brug af specialværktøj.

Investeringen var tilbage på under 2 år! Da Claus Sørensen A/S investerede i deres første DS800 rulleport viste beregningerne ud fra de teoretiske værdier, at virksomheden kunne opnå en besparelse på netto 75.000 kWh om året. Med den daværende elpris ville det betyde en tilbagebetaling på under 2 år. Teknologisk Institut beregnede senere i forbindelse med et nyt energispareprojekt i virksomheden, at den reelle besparelse var tæt på 90.000 kWh om året.

”Der er overbevisende fakta på DS800 fra Door System. Vi sparer penge både på energikontoen og vedligeholdelseskontoen”, fortæller Sten Vedel Jensen, teknisk chef hos Claus Sørensen A/S.

Når man så lægger tilskudsmulighederne til investering i en højisoleret hurtigport oveni, bliver det ekstra attraktivt at gå den vej. Få klar besked om energitilskud på Door Systems stand på FoodTech Door System er med på FoodTech messen 1.-3. november i Herning, hvor de præsenterer DS800 hurtigporten. Med på standen er også en energirådgiver, der kan give klar besked om tilskudsmulighederne og fortælle, hvordan man rent praktisk søger tilskud. Der vil blive udleveret en nem og overskuelig ”Sådan søger du energitilskud”-guide.

Door System præsenterer på messen også sine branddøre, som virksomheden har investeret massivt i at udvikle og teste efter ny europæisk EN standard. Omfattende brandtest betyder, at Door System i dag er helt fremme, når det gælder udvikling af såkaldte EI260 døre.


Cookie-indstillinger