Analysatorer

Analysatorer - analysatorer har ofte funktioner som fuldautomatisk drift, automatisk kalibrering og egenkontrol. Leverandører af analysatorer finder du på denne side

Leverandører af og viden om analysatorer:


Fagerberg A/S

Kornmarksvej 8-10
2605 Brøndby
Tlf.: +45 43 29 02 00
E-mail: fagerberg@fagerberg.dk

www.fagerberg.dk

Kompetencer: Afspærringsventiler, Aktuatorer, Analysatorer, Beholdersystemer, Dataopsamling, Densitetsmåling, Dæksler, Energimåling, Flowmåling, Kedelovervågning, Kontraventiler, Niveaumåling, Reguleringsventiler, Sikkerhedsventiler, Vandudladere, Positionere, Prøveudtagning - sanitære, Tanke- og rørsamlinger - sanitære, Skueglas - sanitære, Magnetiske miksere - sanitære, Slanger - sanitære, Fjernvarmeskabe, Trykmåling, Temperaturmåling

Læs mere om Fagerberg A/S


GEOPAL

Skelstedet 10B
2950 Vedbæk
Tlf.: (+45) 45 67 06 00
E-mail: info@geopal.dk

www.geopal.dk

Kompetencer: Gasalarmer, Gasdetektorer, Håndholdte Gasdetektorer, AGA-anlæg, Oxygen, Gassniffer, Freon, Kulilte, CO2, Nitrogen, Ammoniak, NH3, Kølegasser, Propan, NO2, CH4

Læs mere om GEOPAL


Medico Support A/S

Marielundvej 46C 2.TH.
2730 Herlev
Tlf.: 44 94 11 00
E-mail: kontakt@medico-support.dk

www.medico-support.dk

Kompetencer: Temperaturloggere, Tryk- og fugtloggere, Trådløse dataloggere, Partikeltællere, Airsampler, Dugpunktstransmittere, Iltmålere, Gasanalysatorer, RH og temperatur kalibratorer, Hygrometre, Processudstyr, Flowkalibratorer, Kalibrering af temperatur, Kalibrering af fugt, Kalibrering af tryk/vacuum, Kalibrering af ledningsevne, Kalibrering af gas flow, Kalibrering af airsamplers, Validering af køle/-fryseskab, klimarum, inkubator, frysetørrer og temperaturbade, kvalificering, validering

Læs mere om Medico Support A/S


Metrohm Nordic ApS

Smedeland 7
2600 Glostrup
Tlf.: 70 200 561
E-mail: mail@metrohm.dk

www.metrohm.dk

Kompetencer: Spektrometre, titratorer, lonkromatografi, pH/ioner og konduktivitet, voltametri/CVS, procesanalysatorer, potentiostater, stabilitetsmåling, væskehåndtering

Læs mere om Metrohm Nordic ApS


ELMA – Instrumentet til næste generations elektrikere er her allerede
Komplet KLS-tester og energianalysator i ét instrument

Kundernes ønske om mere dokumentation. Flere krav til kontrol af el-sikkerhed fra myndigheder. Stadig stigende behov for el-kvalitetsanalyse pga. flere elektroniske belastninger. Øget opmærksomhed på effektforbrug og energioptimering. Desuden højere forventninger til brugervenlighed fra operatørerne selv.

Den nye generation af elektrikere og elinstallatører mødes på daglig basis bl.a. af ovenstående krav og stiller derfor også større krav til deres måleinstrumenter.

Elma Instruments lancerer GSC60 fra HT, som med flere banebrydende funktioner, f.eks. APP og direkte kommunikation med ”skyen”, helt unikt kombinerer avanceret installationstest og ægte energianalyse til fremtidens elektriker.

Mere dokumentation, mindre tid
HT har forstået budskabet om at mere dokumentation ikke må tage mere tid. Brugervenlighed er i højsædet med den store grafiske farve touchskærm, hvor opsætning overskueliggøres og klares på sekunder. Med alle tilslutningsdiagrammer og værdier vist direkte på skærmen sikres let mod fejltilslutning. Helt unikt kommunikerer instrumentet direkte via Wi-Fi med tablet og smartphone (iOS og Android) samt PC, så instrumentet kan overvåges og programmeres i sikker afstand til spændingsførende dele. Desuden kan både øjebliksværdier og logninger deles med kontoret på sekunder via mail eller HT’s gratis cloud løsning, hvilket eliminerer ventetid fra udført måling til færdig målerapport hos kunden.

Elektrisk sikkerhed for feinschmeckeren
GSC60 udfører alle tests krævet i stærkstrømsbekendtgørelsen, ligesom elektrikerens installations- KLS- eller SKS tester, ja kært barn har mange navne, har gjort det i mange år. I GSC60 inkluderer det også avancerede tests fra topmodellerne som f.eks. fejlstrømsafbryder type B, klassik fundet i industrien, men nu også i husinstallationer ved f.eks. solcelle invertere, 3- og 4 punkt jordmodstand og resistivitetsmåling. Med ekstern tang foretages både jordmodstandmåling, uden indgriben eller afkobling af jordingssystemet, samt strøm og lækagemåling. Input for eksterne prober som fugt, temperatur og lys, gør GSC60 til allround valget for den professionelle håndværker. Instrumentet er selv-følgelig i beskyttelseskategori KAT IV for højeste sikkerhed for operatøren.

Let energianalyse og rapportering
GSC60 er tillige en fuldblods energianalysator som får alle detaljer med, med direkte måling af 4 strømme og spændinger. Effektmåling og analyse af spændingskvalitet og harmoniske, fejlfinding og overbelastningsovervågning og ikke mindst dokumentation er en nødvendighed i dagens elnet, som er udfordret af, til tider, støjende forbrug fra elektronik, LED belysningsanlæg, frekvensomformere osv.

For yderligere oplysninger kontakt Elma Instruments på 70 22 10 00 eller se mere på www.elma.dk


Fagerberg – Sæt fut i rådnetanken
Med en onlineanalysator fra AppliTek er det slut med usikre stikprøvekontroller

– nu er det muligt kontinuerligt at måle VFA (flygtige fedtsyrer), alkalinitet og bikarbonat, endda med høj målenøjagtighed.

Særligt VFA er en essentiel og kritisk procesparameter i den anaerobiske udrådningsproces, fx på biogasanlæg. For at undgå risiko for overbelastning af biogasreaktoren er reguleringsstrategien ofte meget konservativ. Kombineret med det faktum at en biogasreaktors optimale omsætning af biomasse ligger meget tæt på grænsen for overbelastning, betyder det at de fleste biogasanlæg kører med et uudnyttet potentiale som blot venter på at blive aktiveret.

Ved brug af en online VFA-analysator får man mulighed for automatisk og løbende at regulere processen ift. det præcise VFA-niveau. Således bliver det muligt at køre meget tæt på overbelastningsgrænsen – og dermed maksimere biogasproduktionen.

AppliTeks online VFA-analysator, som er den eneste af sin art, forhandles i Danmark af Gustaf Fagerberg, som også kan forestå installation, idriftsættelse og service. Indtil videre er analysatoren sat i drift med stor succes i både produktionsvirksomhed og offentlig regi.

For mere information kontakt Jan-Erik Hellevang hos Gustaf Fagerberg: +45 43290239 / jeh@fagerberg.dk.
www.fagerberg.dk


Verdensnyhed – Lille analysator med store muligheder
Kyoritsu 6315 med ekstremt fleksible tænger Kyoritsu sætter, med de medfølgende strømslanger til 6315, ny standard for fleksibiliteten af tænger. Flextængerne føles som en silikoneledning og kan drejes og bøjes i en hidtil uset grad og de forsynes direkte af instrumentet- ingen pladskrævende batteriboks er nødvendig her.

Derudover er Kyoritsu 6315 markedets mindste ægte 3-fasede elforsyningsanalysator, som klarer alle former for energimåling, transientanalyse, harmonisk analyse, lækstrømsmåling samt fejlfinding.

Kyoritsu 6315 er udstyret med både USB og bluetooth som gør det muligt at kommunikere tråd-løst med PC eller Android smartphone og tablet- så kan aflæsninger og overvågning foregå i sikker afstand, og da instrumentet endvidere er kategori IV er sikkerheden helt klart i højsædet med Kyoritsu 6315.

Kyoritsu 6315 er banebrydende med sit kompakte design, den smarte grafiske
farveskærm og de super enkle genvejstaster som sikrer at du er i gang med lige den måling som du ønsker på ingen
tid. Instrumentet, måler sand RMS, spænding, strøm, faseforskydning, kW, kWh kvar m.m og har mulighed for at logge alle parametre. Den interne hukommelse har plads til flere dages må-linger og med et SD-kort er der mulighed for meget målinger som strækker sig over flere må-neder. Instrumentet programmeres med ganske få tryk og med den medfølgende Windows software, er det muligt at analysere og behandle de målte resultater eller se onlinemålinger både som tabeller og grafer.

Kyoritsu 6315 fra Elma Instrumenets er det ideelle værktøj til at analysere og fejlfinde på for-syningsnet med alle de parametre som i dag er tilstede. På farveskærmen er det muligt at se fasediagrammer, koblingsskemaer, opstartsforløb, transienter, strøm-/spændingskurver og meget mere.

Instrumentet leveres klar til brug med tilbehør i en lækker sportstaske.

Udover de omtalte nyheder vil Elma Instruments vise hele sit spændende produktprogram in-denfor håndholdt test- og måleudstyr. Se mere på www.elma.dk eller ring på 70 22 10 00.