Monteringskasser

Monteringskasser anvendes, da det er vigtigt, at det elektriske materiel hørende til maskiner er kapslet korrekt. Anvendes maskiner i traditionelle industrimiljøer med forurening vil en kapslingsklasse på IP 54 i mange tilfælde være realistisk for materiel, der er udsat for påvirkning fra omgivelserne.

Leverandører af og viden om monteringskasser (montagekasser):


Fibox A/S

fibox

Taastrup Hovedgade 101, 1 sal
2630 Taastrup
Tlf +45 43 71 80 55
E-mail: fibox@fibox.dk

www.fibox.dk

Kompetencer: Kapslinger, ABS kapslinger, Alukapslinger, Gadeskabe, Kabinetter, Monteringskasser, Modulkapslinger, Plastkapslinger, Polycarbonat, Polycarbonat skabe, Teknikskabe, Vægskabe

Læs mere om Fibox A/S


Freenet Danmark ApS

Jernbane Allé 95, Baghuset 10
2720 Vanløse
Tlf.: 47 16 22 24
E-mail: freenet@freenet-danmark.dk

www.freenet-danmark.dk

Kompetencer: 19" kabinetter, Kabinetter, Racks

Læs mere om Freenet Danmark ApS


Sindal Stålindustri ApS

W Brüels Vej 10
9800 Hjørring
Tlf.: 98904220
E-mail: info@sindalsteel.dk

www.sindal-steelindustry.dk

Kompetencer: Kapslinger, specialskabe, gulvskabe, klemmekasser, hygiejneløsninger, pulte, rackskabe, 19" rackskabe, tilbehør

Læs mere om Sindal Stålindustri ApS


Mere viden om monteringskasser:

Anbringes f.eks. tavler i almindelige tørre omgivelser, hvor der ikke forekommer forurening, som kan skade materiellet, vil en kapslingsklasse på IP 22 være tilstrækkelig.


Fibox TEMPO monteringskasser
– effektiv beskyttelse og lynhurtig montering

TEMPO monteringskasser beskytter dine installationer både inde og ude og selv i barske miljøer. Fibox TEMPO kasser er desuden lette at anvende og designet til at spare tid ved montage og installation. De indvendige klikhængsler kan monteres på kassebund og dæksel på få sekunder uden brug af værktøj eller bearbejdning. DIN-skinner og adaptere gør det nemt at montere terminalerne, ligesom de adskillige stag i bunden medfører stor montage fleksibilitet.

NYHED! Få mere plads med ekstra høje låg 

TEMPO kasser fås i størrelserne fra 95x65x60 mm til 344x289x157 mm. Som noget nyt kan du nu også få de store TEMPO kasser med ekstra høje låg og dermed mere plads til dine komponenter. Se det store udvalg af kasser samt tilbehør

TEMPO er attraktiv til alle opgaver pga. de lave sider. Det store flade dæksel giver masser af plads til silketryk, labels og trykknapper.

Kassen er udarbejdet i et moderne, fleksibelt design med mulighed for kabelindgange på alle sider og fås med metrisk udslagsblanketter og i en glat version. PUR pakningen giver kassen en høj tæthedsklasse. TEMPO kasser kan let erstatte eksisterende PVC kasser.

Godt at vide:

  • Materiale ABS
  • Høj tæthedsklasse IP 65
  • Slagstyrke IK 07
  • Dobbelt isoleret
  • Mulighed for plombering. Låg og skruer designet så plombering er let og sikker.
  • Mulighed for kabelindgange på alle sider
  • Fås med metrisk udslagsblanketter og i en glat version
  • DIN-skinner og adaptere gør det nemt at montere klemmer
  • Kompatibel med alle standard PVC kasser
  • Halogenfri

TEMPO kassen består af:

Kassebund med PUR pakning, skruer til montageplade/DIN-skinne og låg med skruer af polyamid samt indvendige hængsler.


Fibox præsenterer Tempo Kasser
Monteringskasser som yder beskyttelse i krævende miljøer

Tempo montage på få sekunder

Fibox Tempo kasser er lette at anvende og er designet til at spare tid ved montage og installation,
de lave sider gør Tempo kassen attraktiv til alle opgaver.

Temposerien kan let erstatte eksisterende PVC kasser. Det store flade dæksel giver masser af plads til silketryk,
labels og knapper.

Klik-hængslerne kan monteres på få sekunder på alle fire sider uden brug af værktøj eller bearbejdning.

Se flere fordele med Fibox Tempo kasser i vores brochure


Tomme huse og klemkasser i rustfrit stål til Ex-området
De nye rustfri stålkasser Clipsafe fra Phoenix Contact, som fås enten tomme eller bestykket med rækkeklemmer, er egnede til anvendelse under ekstreme betingelser. De 140 robuste ATEX- og IECEx-godkendte standardkasser fås som dør- eller lågvarianter i 9 dybder i størrelser op til 1000 x 1000 x 300 mm og yder omfattende beskyttelse af applikationer i industrielle miljøer og inden for procesteknologiske områder.

Designet med praktik i tankerne kan hængslerne flyttes, så de kan passe til den specifikke installation. Det samme gælder for montagevinklerne. Den særlige dør- og lågpakning giver en sikker tætning, selv efter at være blevet åbnet mange gange. Samtidig danner tætningskanten en afløbskanal, som pålideligt forebygger indtrængning af fugt og snavs. En døråbningsvinkel på 135o sikrer bekvem adgang i tilfælde af service og vedligeholdelse. Flangeplader er muligt på fire af husets sider med patenteret tætningsbeskyttelse og montageskruer, der ikke falder af.

De tomme Clipsafe huse kan udstyres komplet med rækkeklemmer og kabelforskruninger efter opgave og skræddersys med gevind, borehuller og rektangulære udskæringer.

For yderligere information kontakt Product Manager Henning O. Lippert, hlippert@phoenixcontact.dk eller vores kundeservice på telefon 36 77 44 11