Printklemmer

Printklemmer gør det muligt at overføre signaler, data og effekt på en enkel og sikker måde direkte på printkortet. Den pladsbesparende (printklemme) tilslutningstype egner sig til mange forskellige applikationer inden for proces og industri. Printklemmer (og konnektorer / stik) anvendes også ved tilslutning af måle og kontrol styringer.

Leverandører af og viden om Printklemmer:


Schneider Electric Danmark A/S


Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Tlf.: 88 30 20 00

www.schneider-electric.dk

Kompetencer: Alarmanlæg, Antenneanlæg, Batterier, Belysning, El - og elforsynings produkter, El anlæg, El- og styretavler, El-installation, Elektriske isolationssystemer, Elektromotorer, Generatorer, Elektronikmontage, Elektronikudvikling, Elforsyningsprodukter, Energibesparelser, Energiprojekter, Energisektor - service og vedligehold, EX-udstyr, Flugtvejsarmaturer, Frekvensomformere, Installationsmateriel, Invertere, Ladere, Omformere, strømforsyninger, Kabel- og rørgennemføringer, Kabelrør, Kabelskabe, Kabinetter, Kabler, Koblingskabe, Luftledningsmateriel, Målere, måleinstrumenter, Montage, Muffer, Projektering af energianlæg, Relæer, Samtaleanlæg, Sikkerhedsbelysning, Sikringer, Styringer, Teknisk dokumentation, Tele og svagstrøm, Transformere, Transformerstationer

Læs mere om Schneider Electric Danmark A/S


Sindal Stålindustri ApS

W Brüels Vej 10
9800 Hjørring
Tlf.: 98904220
E-mail: info@sindalsteel.dk

www.sindal-steelindustry.dk

Kompetencer: Kapslinger, specialskabe, gulvskabe, klemmekasser, hygiejneløsninger, pulte, rackskabe, 19" rackskabe, tilbehør

Læs mere om Sindal Stålindustri ApS


Wieland Electric A/S

Vallørækken 26
4600 Køge
Tlf.: 70 26 66 35
E-mail: sales@wieland-electric.dk

www.wieland-electric.dk

Kompetencer: Rækkeklemmer, Stikbar bygnings installations system, Printklemmer, Sikkerheds teknologi, Installations automation, Industristik, Elektronik og interface til styreskabet, Power bus system for bygninger, lndustrielt Powerbus-system, Network og fieldbus systemer, Stiksystem, Stiksystem til industrien, Stiksystem til solceller

Læs mere om Wieland Electric A/S


Phoenix – Stærkstrømsklemmer med Power-Turn tilslutning


25.jun 2019


Ledertværsnit på op til 185 mm2 er hurtige og enkle at fortråde med stærkstrømsklemmerne PTPOWER 185 fra Phoenix Contact

- den patenterede Power-Turn fjedertilslutningsteknologi gør det muligt at tilslutte store ledere bekvemt med en standard skruetrækker og en enkelt bevægelse med vippearmen.

Alternativt kan lederne isættes direkte ved hjælp af Push-in metoden, når vippearmen er lukket. Valgfrie afgreningsklemmer muliggør nemme spændingsudtag. For en fleksibel montage fås stærkstrømsklemmerne i forskellige varianter til montage på DIN-skinne eller til direkte montage. Formonterede klemmeblokke reducerer montageomkostninger, og anvendelse af standardtilbehør fra Clipline complete systemet reducerer logistikomkostningerne.


Mere power til dit print – WAGO’s printklemmer til effektelektronik


06.mar 2019


WAGO har udvidet sit sortiment af printklemmer til effektelektronik og tilbyder mere innovative metoder til at overføre strøm til printet med serie 2606 og 2626 printklemmer med 12,5 mm rastemål

Serie 2616 og 2636 printklemmer fås nu også med 15 mm rastemål. Dette udvidede område afspejles i ydelseskarakteristikaene, strøm op til 101 A (IEC) eller 85 A (UL) kan sendes, og de nye modeller er mærket til spændinger op til 1.000 V (IEC) eller 600 V (UL).

Ud over disse ydelsesovervejelser er et vigtigt kriterie for valg af de rigtige klemmer forbindelsesteknologien. WAGO's nye printklemmer er også udstyret med Push-in CAGE CLAMP®, der er en tilslutningsteknologi, som garanterer hurtige og sikre forbindelser og samtidig giver mulighed for tilslutning af både faste ledere og ledere med terminalrør ved blot at skubbe dem ind. Afhængig af versionen tilbyder den omfattende række af kompakte printklemmer et stort tilslutningsområde fra 0,2 til 25 mm² (24-4 AWG).


Mere effekt betyder ikke længere mere plads – WAGO’s nye printklemmer til effektelektronik
Med de nye printklemmer tilbyder WAGO et omfattende produktprogram, som opfylder effektelektronikkens krav til fulde

De nye klemmer forener kompakt design og stor strømstyrke med alle fordelene ved WAGO's Push-in CAGE CLAMP®-tilslutningsteknologi, og desuden er de nemme at fortråde og meget fleksible i forbindelse med printdesign.

WAGO's nye program til effektelektronikken omfatter seks serier. De nye printklemmer er dimensioneret til nominelle ledertværsnit på 4, 6 og 16 mm² og op til 1.000 V/76 A og kan betjenes med betjeningsværktøj eller med fingerbetjent vippepal. De er konstrueret med Push-in CAGE CLAMP®-tilslutning, som er velegnet til alle slags ledere og gør det muligt at tilslutte entrådede ledere og fleksible ledere med terminalrør direkte. Med de nye klemmer kan lederne tilsluttes horisontalt og vertikalt på printkortet, og printklemmerne kan desuden testes parallelt med og lodret i forhold til tilslutningsretningen.

Pladsbesparelse på printkortet
Hvad angår pladsen, er de nye printklemmer forbundet med en særlig fordel: Foruden klemmernes nominelle tværsnit kan entrådede og fleksible ledere i de fleste tilfælde tilsluttes med et større tværsnit. Det reducerer pladsbehovet på printkortet og omkostningerne til komponenttilslutning.

Printklemmerne i serie 2624, 2626 og 2636 er velegnede til applikationer, hvor pladsen er trang. Betjening med et betjeningsværktøj udføres i ledertilslutningsretningen, således at klemmestederne nemt kan nås, også selv om de enkelte komponenter anbringes særligt tæt på printkortet. Dermed er de nye printklemmer i disse serier optimale til kompakt komponenttilslutning og gennemgangsapplikationer.

Betjeningskomfort med vippepal
Skal enheder fortrådes ude i felten, har WAGO med serie 2604, 2606 og 2616 udviklet effektprintklemmer, som kan betjenes intuitivt og uden brug af værktøj via en vippepal.

Vippepalen er særligt brugervenlig, da de pågældende positioner (åben/lukket) tydeligt kan registreres. Når klemmestedet er lukket, er den lette tilgængelighed desuden en fordel: Kraften fra den åbnede fjeder sikrer, at vippepalen lukker, selv ved mindre kraftanstrengelser, og således er en sikker tilslutning af klemmestedet for alle slags ledere garanteret og betjeningsfejl dermed næsten udelukket.

De kompakte og effektive printklemmer fra WAGO er ikke kun nemme at betjene, men har også den størst mulige fleksibilitet ved tilslutning af ledere. På grund af deres overbevisende kvaliteter anvendes de i mange applikationer i effektelektronikken – f.eks. i strømforsyninger, frekvensomformere og servomotorer.


WAGO – Reduceret ned til det allervæsentligste – WAGO’s nye SMD-printklemme i serie 2065
Med WAGO's seneste innovation til SMD-applikationer kombineres de mindste dimensioner og den største tilslutningskapacitet

Den nye SMD-printklemme i serie 2065 er kun 2,7 mm høj og dækker et ledertværsnitsområde fra 0,2 til 0,75 mm². Dermed kan de ledertværsnit og de typer af ledere, der er mest gængse i LED-teknikken, nu tilsluttes på et minimum af plads. Den kompakte konstruktion reducerer skyggedannelse og giver udviklere ekstra frihed til at designe LED-enheder og selve optikken.

Da de fleste LED-applikationer er svagstrømsapplikationer eller lukkede systemer og dermed ikke kræver berøringsbeskyttelse, er serie 2065 konstrueret uden isoleringshus og med en meget lav profil. Den nominelle spænding er baseret på en 1-polet klemme, og serie 2065 er dimensioneret op til 9 A.

Nem betjening
Den velkendte Push-in CAGE CLAMP®-tilslutning tillader direkte tilslutning af entrådede ledere. Til tilslutning af fleksible ledere kan klemmen nemt åbnes ved hjælp af et betjeningsværktøj, som er konstrueret med en indføringstragt, der gør det lettere at indføre lederne.

Foruden anvendelse på klassiske LED-enheder og Chip-on-Board (COB)-enheder kan serie 2065 med sine enestående kvaliteter også anvendes i applikationer uden for armaturet, f.eks. ved tilslutning af sensorer, hvor klemmen på grund af den begrænsede plads udgør et pålideligt alternativ til manuel lodning af ledere.

PUSH WIRE®-variant til endnu mere pladsbesparelse
Serie 2065 fås desuden i en variant med PUSH WIRE®-tilslutning til entrådede ledere. Da der ikke er nogen betjeningsknapper, er printklemmerne endnu slankere og kan placeres endnu tættere ved siden af hinanden overalt, hvor der udelukkende anvendes entrådede ledere.

Stort udvalg i SMD-serien
Ud over serie 2065 leverer WAGO et omfattende program af SMD-printklemmer i serie 2059, 2060, 2061 og 297 til applikationer med mulighed for tilslutning af ledertværsnit fra 0,14 op til 1,5 mm2.

Alle WAGO's SMD-printklemmer er tilgængelige i tape and reel-emballager til montering i automatiske SMT-miljøer


Wago – Ny printklemme i serie 297 gør det lettere at tilslutte LED-lyskilder
Med den nye SMD-printklemme fra WAGO er der større omkostningsbesparelser og mindre pladsbehov

Med serie 297 introducerer WAGO en ny SMD-prinklemme til ledertværsnit på 0,5 mm2. Det særlige ved den nye serie er følgende: Lederne tilsluttes på LED-kildens bagside – og lodret på printkortet. Bagsidetilslutningen og den kompakte konstruktion uden isolationshus skaber en større flade på printkortets forside til en ensartet lysfordeling og reducerer uønsket skyggedannelse. Dermed er serie 297 meget velegnet til lige og kvadratiske LED-lyskilder samt spotlights. Entrådede ledere kan tilsluttes direkte via PUSH-WIRE®-tilslutning uden brug af værktøj og kan let demonteres ved at "twiste og trække". Sugefladen gør det desuden muligt at udføre en automatisk pick and place-montering.


WAGO – Kompakte printklemmer til store ledertværsnit
WAGO's SMD-printklemmer i serie 2059 er nu godkendt til 0,5 mm² entrådede ledere

Nye godkendelser giver OEM-producenter et perfekt værktøj til reduktion af størrelsen af bl.a. LED-lyskilder. WAGO's printklemmer i serie 2059 giver særdeles kompakte tilslutningsmuligheder for de foretrukne ledertværsnit i belysningsindustrien. Det underbygger 2059-seriens anvendelighed til især LED-belysning, at indbygningshøjden kun er 2,7 mm, hvilket i høj grad reducerer profilhøjden og sikrer en mere ensartet lysfordeling på print med bestykkede LED-lyskilder.

De nye godkendelser fuldender 2059-seriens etablerede EN/IEC- og UL-godkendelser til globale applikationer.

Serie 2059 – kompakte printklemmer til små LED-lyskilder
WAGO's SMD-printklemmer i serie 2059 er ideelle til små LED-lyskilder som spotlights, downlights og kompakte lyskilder til gadearmaturer. WAGO's til dato mest kompakte printklemmer i serie 2059 kan tage entrådede ledere fra 0,14 til 0,5 mm² med en rasteafstand på kun 3 mm. Printklemmerne tåler nominelt 3 A/pol ved spændinger op til mindst 160 V (IEC) eller 250 V (UL). Desuden medfører WAGO's gennemprøvede PUSH WIRE®-forbindelsesteknologi en nem push in-tilslutning af entrådede ledere. Der findes værktøjer til demontering af lederne.

Alt bliver i familien – et bredt udsnit af SMD-printklemmer
Ud over SMD-printklemmer i serie 2059 leverer WAGO et omfattende program af printklemmer i serie 2060 og 2061 til SMD-applikationer med mulighed for tilslutning af ledertværsnit på op til 1,5 mm².

Alle WAGO's SMD-printklemmer er tilgængelige i tape and reel-emballager til montering i automatiske SMT-miljøer. Det sikrer en nem og økonomisk montering i moderne in line-produktionsprocesser.

Kontakt WAGO Denmark A/S for yderligere information: tlf.: 44 35 77 77, e-mail: info.dk@wago.com, web: www.wago.dk