Konnektorer

Konnektorer - Hvis et kabels skærmende virkning skal udnyttes, er det vigtigt at anvende skærmede konnektorer, så vidt muligt med samme impedans som kablet. Dette er absolut nødvendigt ved høje frekvenser på coaxialkabler.

Leverandører af og viden om konnektorer:


FR-Tech ApS

Helsingørvej 9
3480 Fredensborg
Tlf.: 48 48 46 66
E-mail: sales@fr-tech.dk

www.fr-tech.com

Kompetencer: Konnektorer, Board to Board konnektorer, Drejede konnektorer, Fjeder konnektorer, Kant konnektorer, Militær konnektorer, Mini konnektorer, POGO konnektorer, Print konnektorer, Skrue konnektorer, Standsede konnektorer, 1,0mm konnektorer, 1,27mm konnektorer

Læs mere om FR-Tech ApS


Jørgensen & Co. A/S

jørgensen & co

Præstemarksvænge 8
4000 Roskilde
Tlf. 46 75 63 22
E-mail: contact@h-jorgensen.dk

www.h-jorgensen.dk

Kompetencer: Konnektorer, Oscillatorer, Krystaller, Keramisk filter

Læs mere om Jørgensen & Co. A/S


Lemo Denmark A/S

Mandal Allé 16A
5500 Middelfart
Tlf.: 45 20 44 00
E-mai.: info-dk@lemo.com

www.lemo.com - www.northwire.com

Kompetencer: Konnektorer, kabler

Læs mere om Lemo Denmark A/S


ODU Denmark ApS

Industriholmen 82
2650 Hvidovre
Tlf.: +45 2233 5335
E-mail: sales@odu-denmark.dk

www.odu-denmark.dk

Kompetencer: Konnektorer, Stik, Coaxialkonnektorer, Fiberoptikkonnektorer, Fladkabelkonnektorer, Gastætte konnektorer, Hydraulik koblinger, Industrikonnektorer, Kabelkonfektionering, Multistikkonnektorer, Netkonnektorer, Powerkonnektorer, Test interface, Trykte kredsløb konnektorer, Kontakter

Læs mere om ODU Denmark ApS


Pepperl+Fuchs A/S

Kirkebjerg Allé 90
2605 Brøndby
Tlf.: 70 10 42 10
info@dk.pepperl-fuchs.com

www.pepperl-fuchs.dk

Kompetencer: Sensorer, induktive sensorer, kapacitive sensorer, magnetiske sensorer, fotoelektriske sensorer, ultralyds sensorer, enkodere, automation, kabler, konnektorer, laserscannere, fotoceller

Læs mere om Pepperl+Fuchs A/S


RODAN Technologies A/S

Vassingerødvej 6
3540 Lynge
Telefon: +45 45821294
E-mail: sales@rodantech.com

www.rodantech.com/da

Kompetencer: Konnektorer Kabler og tilbehør Kabelmontage  Apparat montage Flexible flexprint Højtrykstøb / Lavtrykstøb / PCB Indstøbning Antenner Elektromekanik Site Solutions (RF) Fiberoptik Kundedesign

Læs mere om RODAN Technologies A/S


Radiflex ApS

Møllehaven 18
4040 Jyllinge
Tlf.: +45 46 73 00 55
E-mail: contact@radiflex.dk

www.radiflex.dk

Kompetencer: Dansk producent af krympeflex, Krympeslanger, krympemuffesæt, Krympeflex i Miniboks, kold krymp, Ende muffer, Wrap around, Flet strømper, Teflon slanger, PVC slanger, Medicinske slanger, Profiler, Konnektorer, Limtape, Kabelstrips, Klip og Opmærkning

Læs mere om Radiflex ApS


TME - Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

ul. Ustronna 41
93-350 Łódź, POLAND

web

Kompetencer: elektroniske komponenter, elektronikkomponenter, laboratorium strømforsyninger, Halvledere, Indlejrede og IoT Systems, Stik, Sikringer, Afbrydere og omskiftere, Lyd Kilder, Relæer og kontaktorer, Transformere og ferritkerner, Ventilatorer, køle- og varmesystemer, Ledninger og kabler, Mekanik, Kabinetter, Automatisering, Pneumatik, Arbejdspladsudstyr, Robotter og prototypefremstilling, elektroniske komponenter distributør

Læs mere om TME – Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.


Termax A/S

Industrivej 10
4683 Rønnede
Tlf.: 56 71 18 53
E-mail: service@termax.dk

www.termax.dk

Kompetencer: Stansning, værktøjsfremstilling, bukning, fjedre, konnektorer, optræk, stanseværktøjer

Læs mere om Termax A/S


Wieland Electric A/S

Vallørækken 26
4600 Køge
Tlf.: 70 26 66 35
E-mail: sales@wieland-electric.dk

www.wieland-electric.dk

Kompetencer: Rækkeklemmer, Stikbar bygnings installations system, Printklemmer, Sikkerheds teknologi, Installations automation, Industristik, Elektronik og interface til styreskabet, Power bus system for bygninger, lndustrielt Powerbus-system, Network og fieldbus systemer, Stiksystem, Stiksystem til industrien, Stiksystem til solceller

Læs mere om Wieland Electric A/S


Mere viden om konnektorer:

Ved lavfrekvente anvendelser af multistik kan det være vanskeligt at få skærmede konnektorer, i stedet kan flere stikben benyttes til skærmforbindelse.

En elektrisk konnektor er en elektromekanisk indretning til sammenføjning elektriske kredsløb som en grænseflade anvendelse af en mekanisk samling. Forbindelsen kan være midlertidig, som for bærbart udstyr, et værktøj til montering og fjernelse kræver, eller tjene som permanent elektrisk samling mellem to ledninger eller indretninger.

Der findes hundredvis af forskellige typer af elektriske konnektorer. Konnektorer kan samle to længder af fleksibel kobbertråd eller kabler, eller forbind en ledning eller kabel eller optisk interface til en elektrisk terminal.

I computing, kan en elektrisk konnektor også være kendt som en fysisk grænseflade (sammenlign Physical Layer i OSI-modellen af netværk). Kabelforskruninger, kendt som kabelforbindelser i USA, tilslut ledningerne til enheder mekanisk i stedet for elektrisk og adskiller sig fra quick-afbryder

Elektriske konnektorer er karakteriseret ved deres pinout og fysisk konstruktion, størrelse, kontakt modstand, isolering mellem ben, robusthed og modstandsdygtighed over for vibrationer, modstand mod indtrængen af vand eller andre forurenende stoffer, modstandsdygtighed over for tryk, pålidelighed, levetid (antal tilslutte / afbryde driften før svigt), og let til-og frakobling.

Konnektorer kan indtastes for at forhindre indføring i den forkerte retning, der forbinder de forkerte ben til hinanden, og har låsemekanismer at sikre, at de sidder helt inde og ikke kan arbejde løs eller falde ud. Nogle af stikkene er udformet således, at visse stifter tage kontakt før andre, når indsat, og bryde først på afbrydelse, hvilket beskytter kredsløb typisk i stik, der gælder magt, f.eks forbinder sikkerhed jorden først, og sekventering forbindelser ordentligt i hot swapping applikationer.

Det er sædvanligvis ønskeligt, at en konnektor til at være let at identificere visuelt, hurtige at samle, kun kræver simple værktøjer, og være billig. I nogle tilfælde kan en fabrikant kan vælge et stik specielt fordi det ikke er foreneligt med bidrag fra andre kilder, så kontrol over, hvad der kan tilsluttes. Ingen enkelt stik har alle de ideelle egenskaber, spredning af typer er en afspejling af forskellige krav.

Mange konnektorer er affasede, med nogle mekaniske komponenter, som forhindrer parring undtagen med en korrekt orienteret matching konnektorer. Dette kan bruges til at forhindre forkert eller skadelig sammenkoblinger, enten forhindre, stifter fra at blive beskadiget ved at blive fast i på den forkerte vinkel eller montering i ufuldkomment rawplugs, eller for at forhindre skadelige forbindelser, såsom at tilslutte et lydkabel i en stikkontakt. For eksempel har XLR-stik et hak for at sikre korrekt orientering, mens Mini-DIN- konnektorer har en plastik fremspring, der passer ind i et tilsvarende hul i soklen, og forhindre forskellige stik i at blive skubbet sammen (de har også en notched metal nederdel til at give sekundære keying).

Nogle konnektor huse er designet med låsemekanismer for at forhindre utilsigtet afbrydelse eller dårlig miljømæssig forsegling. Låsemekanisme design omfatter låsestængerne af forskellige slags, skrue låsning og skifte eller Bajonetlås. Afhængig af ansøgningskrav, kan huse med låsemekanismer afprøves under forskellige miljømæssige simuleringer, der omfatter fysisk stød og vibrationer, vandspray, støv, osv. for at sikre integriteten af den elektriske forbindelse og boligforhold sæler.

Typer af elektriske konnektorer - En terminal er en simpel form for elektrisk konnektor, der forbinder to eller flere ledninger til et enkelt forbindelsespunkt. Wire nødder er en anden type enkelt stik.


NY Konnektor fra Fischer Connectors!


26.okt 2020


Fischer Connectors fortsætter med at udvikle sine konnektorer til ekstreme applikationer og har nu udvidet sin Ultimate ™ Series med Ultimate ™ 80 konnektoren.  

RODAN Technologies A/S - Partner & distributør for Fischer Connectors i Skandinavien 

Se mere her


RODAN Technologies – Velkommen Norge!


25.feb 2020


Vi er stolte over at kunne meddele at vi nu er den nye partner og distributør for Fischer Connectors store stikprogram også i Norge, som vi allerede er det i Danmark og Sverige!

Vi er pr. 1 januar 2020 valgt som deres officielle distributør til det norske industrimarked.

Vi har været distributør af Fischers produkter i Danmark i over 25 år, og i Sverige i mere end et år. Gennem dette mangeårige samarbejde med Fischer Connectors, har vi opnået en stor teknisk forståelse og viden om Fischers omfattende produktsortiment, og har en stor erfaring i brug og fremstilling af kabelmontage med alle typer konnektorer.

Vi byder Norge velkommen, og vores salgsteam ser frem til at kunne tilbyde hurtig service og teknisk support. Vi glæder os til et tillidsskabende og teknisk samarbejde med vores norske kunder.

Du kan besøg vores e-Catalogue og se Fischer Connectors produkter online.

Du er velkommen til at kontakte, Erik Pedersen eller Velma Tucek, direkte på telefon eller e-mail, som gerne vil svare på dine spørgsmål.

Erik Pedersen (Sales Manager)
Direct: +45 45 94 26 24
ep@rodantech.com

Velma Tucek (Sales Support)
Direct: +45 45 94 26 23
vt@rodantech.com


RODAN Technologies indgår agenturaftale med Deltron Connectors


02.sep 2019


RODAN Technologies har indgået en aftale med Deltron Connectors om forhandling af deres D-Subminiature konnektor

Deltron Connectors startede for 40 år siden produktion i Schweiz af standard D-sub konnektorer, senere kom produktionen af filter D-sub og vandtætte D-Sub.

Deltron filter D-Sub er karakteriseret ved en meget god filterkvalitet. FP- og PI-konnektorerne, der er specielt udviklet til industrielle applikationer, giver fremragende beskyttelse mod EMI og RFI. Filtrene kan fremstilles fra 180 til 6800 pF. Derudover metalliseres filterpladen på bagsiden, så der opnås en høj HF-tæthed.

Høj kvalitet er kendetegnet ved Deltron’s produkter og det gælder for små som store serier. Konnektorer fremstillet efter kundes ønske, er en anden af deres specialiteter.

Deltron D-Sub-stik er fremstillet i henhold til standarderne MIL-C-24308 og DIN 41652. Konnektorerne fra Deltron fås i alle kendte versioner og størrelser. Alle isolatorer overholder UL94 V-0 standarden. Vandtætte konnektorer med plast ramme overholder IP67 og med metalramme IP68.

Flere Downloads her

Et perfekt match
Claus Sabroe, salgschef hos RODAN Technologies, udtaler at vi længe har ledt efter en partner indenfor D-subminiature konnektorer. Med Deltron har RODAN Technologies taget endnu et skridt i retning af at kunne tilbyde sin kunder en endnu bredere produkt palette.

Ønsker du at vide mere om omkring Deltron produkterne, så send vores erfarne salgsafdeling en email eller ring til +45 45 821 294


ODU – Små, cirkulære “kraftværker” til sikre forbindelser i medico-sektoren


11.mar 2019


ODU's cirkulære Medi-Snap konnektorer kan nu byde en familie af højvolttyper velkommen i familien. Medi-Snap "kraftværkerne" kan overføre op til 1.000 volt og 16A fra kompakte konnektorer, som leverer op til fem poler i et Ø18,5mm konnektorhus

Spændingen stiger – i mere end én forstand - ikke mindst inden for medicoelektronikken. Trods mikroelektronikkens migration mod stadigt lavere kernespændinger, men samtidigt voldsomt store strømme, har mange applikationer et stadigt stigende spændingsniveau på udgangen.

Koblingen til den virkelige verdens aktuatorer, scannere og displays kræver i dag spændinger op til flere hundrede volt, og det gælder ikke mindst inden for de medicotekniske applikationer.

Men med de højere spændingsniveauer og generelt ganske store nominelle strømme følger også risikoen for ulykker ved fejlbetjening eller forkert konnektering af forbindelsesteknikken. I medicosektoren kan man dog ikke forvente, at brugerne i pressede situationer tænker over en eventuel sekvensering af tilslutninger af udstyret, så derfor har ODU tænkt et automatisk korrekt tilslutningsforløb ind i sin nyeste serie af cirkulære Medi-Snap konnektorer.

De nyeste Medi-Snap konnektorer er forberedt til spændinger op til 1.000 volt og op til 16A på dedikerede kontakter . Dermed leverer ODU den ønskede funktionalitet og håndtering af ganske store energiniveauer fra Medi-Snap konnektorernes meget kompakte formfaktor.

Det smarte i konnekteringen af højvolt Medi-Snap konnektorer er, at én kontakt møder bøsningen før de andre kontakter i stikket. Denne FMLB-funktion (first mate last break) sikrer den korrekte sekvensering, så operatører af  medicoudstyr – eller industrien for den sags skyld – ikke kan fejlforbinde applikationerne. Tilsvarende gælder ved hot-plugging, hvor man ikke kan forårsage skade på udstyret, hvis pin-sekvenseringen bruges aktivt i designet.

Den nye Medi-Snap serie leveres i huse, der blandt andet er berøringssikre efter IEC 60664-1, har en tæthedsklasse op til IP64, er forureningsbeskyttede op til 3. grad og tåler op til 2.000 matings – i øvrigt med en synlig indikation af en vellykket mating, hvad der også bidrager til den sikre funktion.

Læs mere


RODAN – Loddefrie PCB konnektorer


18.feb 2019


Til udfordrende test- og måleopgaver, har Rosenberger et bredt program af loddefrie PCB- konnektorer

Produktsortimentet er blevet opdateret og udvidet og dækker serien RPC-3.50, RPC-2.92, RPC-2.40, RPC-1.85, RPC-1.35 og RPC-1.00. Konnektorerne monteres nemt på PCB´s ved hjælp af skruer.

For standard applikationer op til 70 GHz, tilbydes PCB konnektorer med lave Return Loss værdier til attraktive priser.

For frekvenser op til 110 GHz har Rosenberger udviklet high performance loddefrie PCB konnektorer.

Test PCB med to påmonteret konnektorer, kan leveres på forespørgsel.

En ny og opdateret produktflyer ”Solderless PCB Connectors” med produkt og teknisk information, er tilgængelig her.


Og nu også Sverige – RODAN Technologies er den nye Fischer Connectors distributør i Sverige


10.jan 2019


Fischer Connectors - Reimagining Connectivity, Together

Fischer Connectors har designet og fremstillet cirkulære push-pull konnektorer og kabel montage siden 1954. Deres konnektorer er kendt for høj kvalitet og robust design, som kan modstå de mest ekstreme vejrforhold, og er tilpasset en meget bred vifte af applikationer.

Over 25 års erfaring.

I mere end 25 år har RODAN været distributør for Fischer Connectors produkter til den danske industribranche. Gennem dette mangeårige samarbejde med Fischer Connectors, har vi opbygget en udvidet produktviden, samt en stor erfaring i brug og fremstilling af skræddersyet kabelmontage med alle typer konnekter. 

Vi er, fra den 1. januar, 2019, også blevet officiel distributør for Fischer Connectors i Sverige og vores svenske kunder vil kunne drage fordel af vores dybe tekniske forståelse og kendskab til Fischer produkter.

Vores svenske salgsteam ser frem til at tilbyde hurtig og lokal kundeservice samt teknisk support, på svensk.

Vi glæder os og ser meget frem til et tillidsskabende og teknisk samarbejde med vores svenske kunder.              

Se flyer (SE)

Besøg vores online e-Katalog hvor du kan bladre igennem et stort udvalg af Fischer Connectors produkter.

Modtag vores gratis nyhedsbrev


25 bar, dual shut-off fluid-modul til ODU-MAC industrikonnektorer


22.nov 2018


Til de populære serier af industriel, modulær forbindelsesteknik, ODU-MAC Silver- og White-Line, leverer virksomheden ODU nu et enkeltpolet modul til hydraulikoverførsel ved op til 25 bar, og modulet tåler 100.000 matings

I en lang række tekniske installationer indgår pneumatik og hydraulik side om side med elektriske signaler og forsyning af applikationen. I ODU's meget udbredte ODU-MAC konnektorfamilier har pneumatik- og hydraulik-/fluid-moduler været en fast del af programmet i flere år. I takt med, at industri, medicosektor og maskinbyggere ser mulighederne for terminering af alle medier i samme interface, optræder der stadigt flere forespørgsler på højere ydelse og mere funktionalitet.

Det har medført, at ODU nu har udviklet et nyt fluid-modul til konnektorserierne ODU-MAC Silver-Line og White-Line. Det nye modul kan overføre væsketryk op til 25 bar og tåler som resten af ODU-MAC familien generelt 100.000 matings, trods den kompakte udformning. Det nye fluid-modul har desuden et dobbelt shut-off funktion, der effektivt lukker for væsken og eventuelt tilbageløb, når forbindelsen adskilles.

Modulet tillader tilslutning af G1/4-forbindelser af slanger med ydre diametre mellem 6 og 12 millimeter, og forbindelsen kan i sagens natur også overføre luft. I sidstnævnte tilfælde er det værd at lægge mærke til, at det nye modul også kan håndtere vakuum ned til -0,95 bar.

Dual shut-off modulet tænkes anvendt til hydraulik, kølevæsker, trykluft og andre medier, som således kan til- og frakobles problemfrit, eventuelt kombineret med de mange andre moduler inden for ODU-MAC programmet.

Modulær, frit konfigurérbar ODU-MAC

ODU har i mange år haft den modulære og frit konfigurérbare ODU-MAC familie på programmet af industrielle konnektorer. Familien består i dag af tre underserier, Blue-Line til priskritiske applikationer, White-Line til docking, medikoteknik mv. og Silver-Line til industrielle testformål med mange automatiserede tilslutninger og afbrydelser. Fælles er muligheden for at mikse power med signaler, high-speed og koaksial samt fremmede medier som hydraulik og pneumatik i én fælles housing. White- og Silver-Line serierne tåler mere end 100.000 matings, mens ODU garanterer over 10.000 matings med Blue-Line serien.

Med ODU-MAC har man ydermere den fordel, at man kan inkludere high-speed forbindelser i dedikerede pin-sæt, så man kan reservere pins til USB Type-C, HDMI, og andre highspeed-forbindelser i de kundespecifikke industrikonnektorer.

Som kunde eller designer kan man via ODU's website frit konfigurere sin ODU-MAC konnektor og specificere det antal, der skal bruges. Den modulære opbygning og web-baserede konfiguration medfører en særdeles rimelig stykpris selv ved små kvanta, hvad der gør ODU-MAC oplagt til små og mellemstore serier og til nicheorienteret produktion til medikoteknik, dentalinstrumenter, industri, T&M samt utallige andre formål.

Læs mere om ODU-MAC her


ODU – Nye docking- og robotkonnektorer på SPS IPC Drive


14.nov 2018


Når SPS IPC Drive åbner dørene den 27. november, står ODU - en international forløber inden for forbindelsesteknologi

Nye i ODU-MAC® familien

Med ODU-MAC® RAPID har ODU skabt en unik housing løsning, som skærer montage- og servicetiden ned til det halve, takket være halvskalle-princippet.

Den manuelle hybridkonnektor serie med unik spindellås, ODU-MAC® Blue-Line, er kendetegnet ved den brugervenlige montage og demontage af crimp-clip kontakterne.

Ud over det vil ODU vise pilot udgaven af ODU-MAC® Black-Line, den nye mass interconnect-løsning med innovativ elektromekanisk låsemekanisme.

Også ODU DOCK Silver-Line vil blive præsenteret som en nyskabende, ideel løsning til automatiske docking- og robotsystemer.

Besøg ODU I hal 10, standnr. 426. www.odu-denmark.dk


ODU gevindkonnektorer til forsvarsapplikationer


08.aug 2018


Nye militære konnektorer imødekommer krav til vægt, robusthed og stabilitet til avanceret forsvarsteknologi

Som oftest er det ODU's familier af break-away og push-pull forbindelsesteknik, som bliver efterspurgt til forsvarsapplikationer inden for alle værn. Men i køretøjer og luftbårne enheder betyder store chok- og vibrationsniveauer en øget efterspørgsel på gevindlåste letvægtskonnektorer.

Af Helle Brandt Rejndrup, ODU Denmark

"Fremtidens soldat" er både et koncept og en realitet. Infanterifolkene bliver i stigende grad forsynet med elektroniske taktiske hjælpemidler, og det kan betyde, at soldaterne som en del af deres udstyr skal forbinde forskelligt udstyr via pålidelige konnektorer. Udstyret må jo ikke fejle under kritiske operationer i felten, og samtidigt skal såvel tilslutning som adskillelse af udstyret foregå på en entydig og sikker måde.

ODU har historisk en stor succes med at udvikle forbindelsesteknik, der egner sig til såvel dagens og fremtidens forsvarsapplikationer som til fremtidens soldat. Typisk har disse familier været baseret på push-pull eller break-away, da det er af vital betydning, at tropper i felten ikke bliver fanget i deres egne ledninger og kabler, og hurtigt kan udskifte eller sammenkoble diverse udstyr. Men der er også forsvarsapplikationer, hvor der er brug for mere permanente forbindelser, hvor selv ikke kraftige chok og vibrationer – eller træk i ledningerne – må føre til adskillelse af forbindelserne.

Det har ført til, at ODU har udviklet sin nye familie, ODU Threaded Connector, hvor latchingen sker med gevindlås. Familien er udviklet til forbindelse af blandt andet elektronisk udstyr i kampvogne, pansrede mandskabsvogne og lignende steder. I køretøjerne er vibrationer, chok og risici for utilsigtet træk i kablerne et større problem end smuds i gevindet, og sidstnævnte har som regel været et problem blandt fodfolket og derfor en væsentlig grund til, at gevindlåste konnektorer ikke har været populære uden for køretøjernes relativt beskyttede miljøer.

Allerede high-speed datakonnektering på programmet

De nye ODU Threaded Connectors findes allerede i et stort antal konfigurationer lige som de andre push-pull og break-away konnektorer i de forsvarsrettede applikationer. De nye konnektorer har beholdt en række af de kvaliteter, der kendetegner produkterne i forsvarsprogrammet, som lav vægt, en robust udformning, visuel indikation af forbindelsesretning og keying til sikker kontakt, så man kan forbinde sin applikation uden at se på konnektorerne. Tydelige mekaniske "klik" indikerer, at man har konnekteret stikkene korrekt, selv i komplet mørke.

Trods den lave vægt er de gevindlåste konnektorer udført i metal, der leveres overfladebehandlet, så refleksioner i materialet er minimeret. Familien findes i henholdsvis size 1,5 med 8 til 19 kontakter og size 3 med 4 til 26 kontakter. Size 1,5 familien er Ethernet-forberedt, mens size 3 konnektorerne kan konfigureres med kombinationsindsatser. Der eksisterer allerede indsatser til high-speed og hybridforbindelser i programmet, lige ODU også har udviklet beskyttelseshætter til forbindelser, der ikke er konnekterede.

Selvom serien af ODU Threaded Connectors er tænkt som et kommercielt tilgængeligt program, så er det vigtigt at understrege, at ODU som altid er parate til at tale med kunderne om muligheden for at udvikle specielle typer til specifikke formål.


ODU – Nye avancerede vibrations- og shockresistente konnektorer til krævende miljøer


04.maj 2018


ODU tilbyder en lang række robuste konnektorer til brug i hårde miljøer

Den nye ODU Threaded Connector egner sig specielt til applikationer, der kræver ekstra konnekteringssikkerhed, eller hvor omgivelsestemperaturer og vibration giver for store udfordringer for andre forbindelsestyper.

ODU Threaded Connector er en letvægts metalkonnektor med gevindomløber, som er lille i størrelsen og nem at håndtere. Konnektoren er solidt konstrueret og tåler temperaturer fra -51°C til +125°C, vibrationer og har vandtæthed IP68.

Konnektorerne kan konfigureres individuelt til overførsel af signaler, lav/høj spænding, coax/triax, og der fås forskellige indsatser på forespørgsel.

En pålidelig datatransmission og fremragende EMI-skærmning følger også med den nye konnektor, som også byder på et højt antal mating cycles og forskellige mekaniske/visuelle kodninger.

ODU Threaded Connector kan leveres som løse stik, eller som færdige kabler med kabel og overstøbning.


Schneider Electric siger farvel til ‘krokodille-konnektorer’
Efter mere end 15 år på det danske marked er 'pensionsalderen' nået for de populære LexCom 'Krokodille-konnektorer'

Derfor udfaser Schneider Electric nu klassikeren med en ny, opdateret konnektor, der opfylder el-branchen krav til moderne datakonnektorer. I løbet af 2016 vil den PoE+-certificerede S1-konnektorer erstatte den klassiske konnektor, som har udtjent sin værnepligt.

"Det er imponerende lang tid i en verden, hvor udviklingen går ekstremt hurtigt. Vi skal huske på, at da vi i 2000 lancerede 'krokodille'-konnektoren havde kun 45 % af Danmarks befolkning adgang til Internettet og forbindelsen blev foretaget med et 56Kb dial-up modem. Ingen talte om Power over Ethernet, og 10Gb Ethernet var et drømmescenarie ude i fremtiden. Nu glæder vi os til at få den nyudviklede og tidsvarende S1-konnektoren ud på markedet", siger David Toftlund, der produktchef for Network Connectivity i Schneider Electric Danmark.

Nye funktioner
Han glæder sig til at få S1-konnektoren bredt endnu mere ud i markedet, da den kommer med en række nye funktioner, som er udviklet specifikt for at gøre installationsarbejdet så hurtigt og enkelt som muligt.
"Den nye serie af Actassi-konnektorer er selvfølgelig klar til at møde de tekniske krav i markedet, men samtidig har vi sikret en forbedret ydeevne og en række nye egenskaber som integreret baghætte til skærmning, bedre plads i konnektoren for nemmere krydsning af par, beskyttede skæreklemmer og ikke mindst U-formet kabelindføring med automatisk kabeltilpasning. Alt sammen er med til at spare tid for installatørerne", forklarer David Toftlund.
Udfasningen af 'krokodille-konnektoren' er begyndt i august med Cat.5e STP og Cat.6 STP og i oktober fortsætter udfasningen med Cat.5e UTP, Cat.6 UTP og Cat.6A.

Med serien af S1-konnektorer har Schneider Electric nu Actassi-konnektorer i Cat. 5, Cat. 6 og Cat. 6A, der alle er klar til PoE+ og godkendt i henhold til sikkerhedsstandarden IEC 60512-99-001, som certificerer, at konnektorerne er testet og godkendt i forhold slitage og kontaktflader. PoE+ øger nemlig presset på konnektorerne, hvilket øger vigtigheden af certificeringer.

Kompatible dataudtag og nye patchpaneler
På grund af tilpasning til højere hastigheder, er det fysiske design af S1-konnektorerne en smule anderledes. Det betyder, at S1-serien kommer med nye patchpaneler. De Actassi-dataudtag, som sælges i dag, er kompatible med både LexCom og S1, så her er ingen ændringer.


ODU – Robust hybridkonnektor flytter i plasthus
Med ODU-MAC Zero har ODU udviklet sit program af de industrielle ODU-MAC konnektorer mod et mindre fordringsfuldt, prisfølsomt segment

ODU-MAC Zero giver brugere og designere af avancerede konnektorløsninger fuld designmæssig frihed kombineret med et prisbilligt og alligevel både ergonomisk og robust plasthus

Mød ODU på elektronikmessen E-16, 6. - 8. september, stand C-3054

Det er langt fra alle industrielle konnektorer, der skal kunne holde til at blive kørt over af en gaffeltruck – eller grillet af en uopmærksom medarbejder, der er kommet til at rette en gasbrænder i den gale retning. Nej, der findes faktisk ”light-udgaver” af industrielle applikationer, hvor de elektriske og fleksible kvaliteter fra de typiske industrielle konnektorer fortsat har en afgørende betydning, men hvor et ultra robust og nærmest pansret konnektorhus vil være et overkill, både teknologisk og økonomisk.

De kvaliteter kendetegner netop de nye ODU-MAC Zero konnektor huse, der i lighed med de resterende produkter i ODU-MAC serien giver mulighed for at blande adskillige transmissionstyper, småsignaler, high-speed signaler (inklusive de nyeste USB- og HDMI-formater), kraft, hydraulik og pneumatik i samme konnektorhus. Forskellen er bare, at forbindelsesteknikken med ODU-MAC Zero er flyttet over i et mere kompakt og prisbilligt plasthus.
ODU-MAC Zero er udviklet med primært sigte på medicotekniske anvendelser, med fokus på let og ergonomisk konnektering og stor flexibilitet mht. interfacets udformning. Men designere og brugere af industrielle konnektorer kan ligeledes opnå den kendte alsidighed i en ganske fri sammensætning af hybride termineringer i en kompakt plaststøbt geometri, hvor op til ni af de kendte ODU-MAC konnekterings moduller kan konfigureres ind i samme konnektorhus. I stedet for det typiske aluminiums- eller zink-hus med aluminiumsramme har ODU til ODU-MAC Zero integreret montage-rails i plasthuset, og elimineret behovet for brug af magnetiske komponenter, hvad især medicobranchen kan have glæde af til MRI-scannere og lignende produkter.

Plasthuset giver et æstetisk meget appetitligt design med mulighed for kodning af de enkelte konnekteringsgrupper og farvekodede trækaflastninger. I stedet for de meget kraftige låsemekanismer i ODU-MAC serien til de tungere industrielle applikationer har ODU-MAC Zero en snap-in og break-away funktionalitet, der ikke kræver mange kræfter eller et stort moment.

Ikke desto mindre giver ODU-MAC Zero kunderne en robust og driftssikker løsning, der om ønsket også kan konfektioneres efter kundespecifikationer af ODU. ODU-MAC Zero kan desuden konfigureres til mindre serier med ODU’s designprogrammer, som er tilgængelige på www.odu.de.

ODU-MAC Zero giver nye muligheder for at kombinere elektriske, optiske signaler med pneumatik og hydraulik i samme optimerede interface.

ODU Denmark
Reg. sales manager, Mads Haastrup
Lergravsparken 53
2300 Kbh. S
Tlf.: 22 33 53 35
E-mail: mads.haastrup@odu.de

 


ODU – ODU MINI-SNAP standard konnektorer med databus
Herning Industrimesse, 2015, 22. – 24. september, stand G-5746

Få high-speed signaler i push-pull konnektorer uden standardernes svagheder. ODU har med sine push-pull konnektorer løst en række af de problemer, som standardiseret forbindelsesteknik til high-speed signaler typisk giver. Det giver mening at vende det blinde øje til de proprietære konnektorer fra forbrugersegmentet og i stedet anvende stik der kan holde til anvendelsens miljø.

Der er som regel forbrugerelektronikken, der definerer de nyeste standarder inden for bekvem konnektering af signaler, hvilket også har været tilfældet for de serielle signaler, der udveksles ved frekvenser helt op i GHz-området. Problemet er som regel bare, at forbindelsesteknikken til forbrugerelektronikken er baseret på lav pris frem for kvalitet, og de billige konnektorer til forbrugersegmentet holder sjældent til hverken hård brug eller særlig mange matings (tilslutninger og frakoblinger).

ODU har en lang historie inden for forsvars-, medico- og industrielektronikken, og derfor er ODU's forbindelsesteknik udviklet ud fra nogle helt andre kriterier, når det drejer sig om signalintegritet og produktpålidelighed. Men ODU's ingeniører har selvfølgelig holdt skarpt øje med udviklingen op de meget høje serielle signalhastigheder. Dermed ikke være sagt, at de ikke har kunnet se en fordel i at vende det blinde øje til de etablerede standarder.

Push-pull konnektorerne fra ODU har i flere år dokumenteret deres robuste og pålidelige funktion inden for en lang række applikationer, hvor den stensikre funktion har været afgørende, men hvor man dog alligevel gennem genbrug af formfaktorer har kunnet opnå så store volumener, at prisen trods meget fine specifikationer og en udtalt høj tysk kvalitet har været konkurrencestærk inden for industrisegmentet.

Og så er det jo indlysende at trække de nyeste high-speed teknologier ind i push-pull forbindelsesteknikkens verden uden at man samtidigt indfører de svagheder, der kendetegner de kommercielle konnektorer fra forbrugersegmentet. Hvis man forbinder Ethernet, RJ-45, HDMI eller USB 3.0 i et internt system, så behøver han- og hunstik jo ikke at ligne de kommercielle Ethernet-, RJ-45-, HDMI- eller USB-konnektorer.

ODU laver i stedet optimerede interfaces til de proprietære standarder og implementerer disse i deres standard push-pull konnektorer, så high-speed signalerne overføres optimalt via konnektorer der er stabile og kan holde til omgivelsernes påvirkninger. På den måde bliver det specifikationerne i den aktuelle standard, der afgør signaloverførslen, snarere end en formfaktor, som alligevel ikke passer ind i et industrielt miljø, medicosektoren eller forsvarsapplikationerne.

På den måde tilbyder ODU high-speed konnektering af anerkendte signaltyper, bare i konnektorer, som også kan anvendes med stor sikkerhed i professionelle miljøer, hvor man ikke accepterer udfald eller tab af signalet.

ODU Denmark
Reg. sales manager, Mads Haastrup
Lergravsparken 53
2300 Kbh. S
Tlf.: 22 33 53 35
E-mail: mads.haastrup@odu.de


ODU AMC-konnektorerne går i luften over Danmark – under UAS i HC Andersen airport
ODU’s AMC High-Density forbindelsesteknik egner sig perfekt til forsvars- og luftbårne applikationer, hvor vægt og pålidelighed er kritiske faktorer. Derfor er AMC-konnektorerne populære i de droner, som flyver over Odenses UAS-testcenter ”HC Andersen Airport”, 27. og 28. maj

Droner er ved at blive populære produkter, og selv om størstedelen af dronerne bliver solgt gennem legetøjs- og hobbybutikker, så er der også en stor efterspørgsel af dronerne til professionelle formål. I de professionelle droner er funktion, driftsikkerhed og flyvetid meget kritiske faktorer. Så der er et udtalt behov for funktionelle konnektorer med en lav vægt og høj pålidelighed.
I dagene 27. og 28. maj vil man kunne se ODU's AMC-konnektorer både statisk og i praksis i dronerne, der vil gå i luften i Danmarks første UAS-testcenter (Unmanned Aircraft System), der har hjemme i den tidligere Beldringe-lufthavn - i dag HC Andersen Airport - nord for Odense. Der er på sin vis en god mening i, at ODU's forbindelsesteknik går i luften, da luftvåbenet netop var de første kunder til ODU's konnektorer i sin tid.
ODU's AMC-serie (Advanced Military Connectors) af I/O konnektorer fås i fire forskellige udformninger: AMC High Density, AMC Push-Pull, AMC Break-Away og AMC Easy-Clean.
AMC High-Density er en super miniaturekonnektor til hårde miljøer og fremtidige våbensystemer, hvor der er behov for høje poltal trods en lav vægt og ekstrem lille formfaktor. High-Density konnektorerne egner sig typisk til kompakte letvægtsformål som våben-, vision-, måle- og kommunikationsudstyr, hvor høj pålidelighed og let håndtering er vigtige parametre.
AMC Push-Pull har et design der sikrer hurtig tilslutning og afbrydelse med minimal isætningskraft. Trods den hurtige konnektering er der tale om en utroligt robust forbindelsesteknik med en ikke- reflekterende overflade, mekanisk og farvebaseret keying og holdbarhed op til 5.000 matings (tilslutninger og adskillelser). Push-Pull understøtter high-speed signaler, har coax varianter og en tæthedsklasse efter IP69 og IP69K.
AMC Break-Away er designet til konnektorer, hvor et enkelt defineret træk i kablet skal kunne adskille termineringen. Break-Away termineringerne har derfor et ret enestående låsesystem - også med mulighed for mekanisk og farvebaseret keying. Der er kontakter til såvel pålodning af ledninger som printterminering og AMC Break-Away fås i samme varianter som AMC Push-Pull.
AMC Easy-Clean indeholder et temmelig fantastisk fjederbelastet pin-system, der tillader en let aftørring af de overflader, der skal forbindes. Det muliggør en nem afrensning af kontakterne i selv de hårdeste miljøer. Break-Away konnektorerne deler de høje specifikationer med de andre konnektorer i AMC-serien og understøtter 7 til 19 poler.
I alle serier er det også muligt at få kundeoptimerede designs og kabelkonfektionering


ODU push-pull konnektorer er både second-source alternativ og kundespecifik konnektorstandard
ODU’s MINI-SNAP familie bliver løbende udbygget med flere pol- og teknologikonfigurationer, så serien ikke ”bare” er second-source, men også udgør kundespecifik forbindelsesteknik

ODUs MINI-SNAP komponenter er et fremragende eksempel på, hvordan en tysk producent kan levere en second-source konnektorløsning, der kombinerer den bedste, tyske kvalitet med en rimelig pris i forhold til standarden, samt muligheden for at anvende konnektorerne sammen med et bredt udsnit af populære high-end konnektorløsninger på markedet. MINI-SNAP familien indeholder kompatible alternativer til push-pull forbindelsesteknikken fra producenter som Lemo og Fischer.

Men ODU vil mere end "bare" at være second-source med denne fine serie af forbindelsesteknikprodukter. Nu offentliggør den tyske specialist en række nye "blandingspol-produkter" i MINI-SNAP serien, både med kompatibilitet til de førnævnte konkurrenter og kolleger på markedet og med individuelt tilpassede kundeløsninger i de fine runde konnektorer.

Push-pull-låsefunktionen i MINI-SNAP konnektorerne følger en række industrielle standarder, hvor et træk i stikdelens latchende ring afbryder forbindelsen mellem stik og bøsning. ODU GmbH fremstiller MINI-SNAP serierne i standardudgaver med poltal fra 2 op til 40 i IP68 tæthed og til nominelle spændinger og strømme op til 700 volt og 22A til såvel kabel- som chassismontage. Derudover findes der et væld af varianter, som ikke er præsenteret i katalogerne, men stadig er generelt tilgængelige. Med de mange kombinationsmuligheder kan ODU levere et nærmest uendeligt antal polkombinationer inden for den samme kompakte, runde formfaktor, og som teknisk virksomhed kan man reelt få præcis den forbindelsestekniske løsning, man har brug for - også i mindre kvanta.

Men ODU glemmer ikke sin rolle som second-source leverandør af 100% kompatible produkter. Blandt de nye produkter er kompakte konnektorer med to signaloverførsler samt 50 ohms coax, 8-fold loddebar signaloverførsel via Ø0,9mm konnektor-pins og 4 x signaler og 2 x coax - alle kompatible med Lemos produkter.

Som second-source til Fischers konnektorer er der nu i ODUs MINI-SNAP konnektorserie typer, der har 12 signal-pins og 4 power-pins, men ODUs nye MINI-SNAP produkter omfatter også en lang række spændende og anvendelige konnektorer, der er ODUs helt egne. Blandt andet er der Serie L konnektorer med hele 5 x 75 ohms coax-forbindelser. Eller hvad med en Serie L konnektor med 7 x signal-pins og hele 9 x power-pins?

Kvaliteten er tysk, når det er bedst med robuste glasblæste blank- eller sort-kromatiserede overflader på huset og med guldpletterede kontakter på de enkelte pins, som modstå mere end 5.000 matings. MINI-SNAP leveres til såvel loddet som crimpet montage, og ODU GmbH leverer ét universalt crimpværktøj til terminering af lederne i alle de forskellige dimensioner kontakter


Teknologiske kombinationskonnektorer tåler en tur i den medicinske autoklave
ODU MEDI-SNAP konnektorerne fra ODU GmbH & Co. KG bliver nu udvidet med typer, der ud over signal- og effektoverførsel også kan transmittere optiske, fluide og pneumatiske medier. Og så kan alle typerne rengøres i medicinske autoklaver ved overtemperatur

Der er en tendens til, at forbindelsesteknikken i elektromedicinsk og dentalt behandlingsudstyr bliver stadigt mere avanceret og kompleks. Det betyder, at der opstår behov for at adskille meget mere end blot elektriske signal og kraftforsyningen mellem et apparatur og behandlings-frontend'en. Luft, vand/væsker og optiske medier indgår nu også i dagens behandlingsudstyr, og derfor er der et behov for effektive forbindelsesløsninger, der kan samle og adskille alle slags medier.

Og det kan ODUs nye MEDI-SNAP konnektorer lige præcis. De nyeste Push-Pull konnektorer i ODUs familie af konnektorer til medicinske applikationer supplerer nu de elektriske forbindelser med terminering af optiske forbindelser, fluide eller pneumatiske medier. Det sker i de kendte, kompakte formfaktor, der integrerer alle forbindelserne - uagtet deres fysiske natur - i samme runde metal- eller plasthus, der samtidigt giver en nem, latchende samling og adskillelse. Man kan nogenlunde frit vælge konnektorer konfigureret til signal- og kraftoverførsel suppleret med optiske signaler og/eller vand/luft forbindelse til eksempelvis køling gennem rørformede, men fuldstændigt tætte forbindelser i konnektorerne - uanset om der er tryk eller vakuum i mediet. Som en selvfølgelig kan ODU MEDI-SNAP konnektorerne rengøres ved overtemperatur i medicinske autoklaver, så man kan være sikker på en maksimal hygiejne og sterilitet. Det er i de fleste tilfælde et designmæssigt krav inden for medicinske applikationer.

Kvaliteten er ODUs kendte high-end "tysk-når-det-bedst" med glasblæst forkromet overflade på metalhuset, hygiejniske design og med guldpletterede kontakter på de enkelte kontakter. Alternativt kan ODU MEDI-SNAP konnektorerne leveres i plasthuse, hvor det giver en bedre løsning. ODU GmbH leverer de nødvendige crimp- og montageværktøjer til terminering af ledere og alle andre medier i de enkelte kontakt-pins eller -rør. Alternativt kan ODU levere de færdige kabler med ODU MEDI-SNAP konnektorerne i henhold til kundernes specifikationer.

Der er i forbindelse med Electronica-messen udgivet et nyt katalog over ODUs samlede program af ODU MEDI-SNAP konnektorer, så man kan danne sig et overblik, hvilke løsninger der passer bedst til den medicinske eller dentale applikation, man nu lige måtte have brug for forbindelsesteknik til.

ODU Denmark ApS
Reg. sales manager, Mads Haastrup
Lergravsparken 53
2300 Kbh. S
Tlf.: 22 33 53 35
E-mail: mads.haastrup@odu.de


Når øllet tager stikket hjem
Med sine applikationsspecifikke konnekteringsløsninger hjælper ODU til, at øllet flyder under Oktoberfesten i München. For kunderne er det en stor fordel, at ODU kan levere ”konnektorer på mål” – også selv om det ikke nødvendigvis er litermål

Når rundt regnet 400.000 feststemte mennesker hver dag under Oktoberfest i München skal drikke sig i hegnet - og ikke indtage under fem liter pro persona - så kræver det logistik med nærmest militær præcision. Udstyret må ikke svigte, hverken i produktionen eller udskænkningen. Det kræver elektronik til kommunikation af beholdninger, niveauer, temperaturer og lignende. Og skal ølfremstilling foregå med militær præcision, så er det jo godt, at en leverandør som ODU fremstiller konnektorer, der er lever op til de strengeste krav om pålidelighed.

Logistikken i ølfremstilling og fremføring under Oktoberfesten er imponerende. Dagligt tømmer de besøgende på Wiesn i München, hvad der svarer til et svømmebassin i olympiske mål af øl, og det stiller selvfølgelig kolossale krav til produktion og logistik op til og under Oktoberfesten. Der bliver solgt øl for over en milliard kroner på et område på størrelse med Fælledparken i København over en 14-dages periode, så intet må fejle. Det ville være en økonomisk katastrofe.

Derfor benytter flere bryggerier MINI-SNAP PC konnektorer fra ODU GmbH som den foretrukne konnektering i brygge- og udskænkningsprocesserne. Det kan selvfølgelig godt være, at de ODU's løsninger ikke er på litermål, men de er i hvert fald på kundespecifikke mål, og det er en kvalitet, der blandt andet er populær i bryggeriernes monitering af eksempelvis CO2 fra gæringstankene.

Bryggerierne har brug for meget præcise og fejlfri måledata for at sikre kvaliteten af det øl, der kun fremstilles denne ene gang om året, og det er kun elektronikken, der kan sikre den opgave. Men omvendt skal stik og bøsninger i de udskiftelige dele af anlæggene holde til hårdhændet spuling under rengøringen - også med aggressive medier som alkalisk lud.

MINI-SNAP PC tilbyder skærmede løsninger, som tillader fejlfri konnektering af de enkelte komponenter i procesanlæggene, og som samtidigt modstår fugt og kemikalier ved afrensning.  ODU har i den forbindelse en historie, der går mere end 70 år tilbage, og de kundespecifikke premium-produkter egner sig lige godt til medicinske MR-scannere og ølfremstilling, hvor hygiejnen og kvaliteten i begge tilfælde skal være i top. Det som sikrer, at øllet virkelig tager stikket hjem, også når skvulpene går højt, og der bliver råbt "skål" under Oktoberfesten.
Men det kan men jo læse mere om på websiten: www.odu.de.

ODU Denmark ApS
Reg. sales manager, Mads Haastrup
Lergravsparken 53
2300 Kbh. S
Tlf.: 22 33 53 35
E-mail: mads.haastrup@odu.de


Ultrakompakte og hyperstabile konnektorer
ODU har verdenspremiere på en helt ny serie af yderst robuste miniaturekonnektorer på virksomhedens stand under den kommende Electronica 2014 messe i München

Det er ikke hver dag, at der kommer nye konnektorserier på markedet fra de førende leverandører af elektromekaniske forbindelsesprodukter. Men under den kommende Electronica 2014 messe i München i dagene mellem 11. og 14. november vil den tyske producent af højt specialiserede konnektorer til medico-, industri-, kommunikations-, energi-, sikkerheds, aerospace og avancerede T&M-formål præsentere en helt nye serie af robuste AMC-miniaturekonnektorer.
De nye konnektorer vil repræsentere en familie af HD-produkter (high density) med diametre mellem 9,9mm og 18,5mm og kontakttætheder på op til 40 pins/kanaler. Samtidigt vil de nye ODU-konnektorer være i "fjervægtsklassen", hvad der især vil gøre familien anvendelig til bærbare eller vægtkritiske applikationer - uden at der dermed bliver solgt ud af kvalitet eller robust udformning. Serien skal samtidigt dokumentere ODU's evne til at levere den højeste kontaktkvalitet på den mindst mulige plads med en samtidigt nem håndtering og lang levetid.
Blandt de kvaliteter, man finder i de nye konnektorer er mulighed for at konnektere strømme på op til 15A/pol, USB 3.0 konnektivitet samt break-away funktioner til hurtig adskillelse, som især er påkrævet i forsvarsapplikationerne.
De nye AMC HD-produkter i familien stammer da også oprindeligt fra forespørgsler fra forsvars- og sikkerhedsmarkederne i Europa og USA, men ODU har udviklet produkterne, så de nu kan anvendes på mange flere markeder, hvor et stort antal poler på meget lidt plads er nødvendigt i højpålidelige konnekteringer. Medicomarkedet, sensorteknologierne og kommunikationsbranchen sætter også pris på "den perfekte kontakt" - hvad enten det er med henblik på konnektorerne selv eller kontakten til en pålidelig og effektiv producent.
På stand 143 i Hal B3 kan man under Electronica ud over AMC HD-konnektorerne selv se en række konfektioneringsværktøjer og systemløsninger, der fuldender konnektorfamilien.


ODU Denmark ApS
Reg. sales manager, Mads Haastrup
Lergravsparken 53
2300 Kbh. S
Tlf.: 22 33 53 35
E-mail: mads.haastrup@odu.de


Nye kataloger med push-pull konnektorer fra ODU
ODU har lanceret 2 opdaterede kataloger med de anerkendte push-pull konnektorer, ODU MINI-SNAP PC og ODU MINI-SNAP serie F.

Nye kataloger med push-pull konnektorer fra ODU

ODU har lanceret 2 opdaterede kataloger med de anerkendte push-pull konnektorer, ODU MINI-SNAP PC og ODU MINI-SNAP serie F.
ODU MINI-SNAP PC er en plast konnektor i 3 størrelser for kabel-, PCB- eller chassis-montage, med push-pull låse-system op til IP67 tætte, EMC-tætte og mere end 5.000 matings. ODU MINI-SNAP PC er u-magnetisk og resistent overfor de fleste kemiske opløsningsmidler og har mekanisk kodning, så fejl konnektering undgås. Der er mere end 100 forskellige kontakt arrangementer tilgængelig.

ODU MINI-SNAP serie F er også en push-pull konnektor, men i metal. ODU MINI-SNAP serie F findes i 5 forskellige husstørrelser og er op til IP68 tætte.

De to serier er indbyrdes stik-kompatible og kan derfor mates med hinanden.
For begge serier gælder også at de er UL registrerede og ROHS kompatible, leveres med op til 27 kontakter og klarer fra -40°C op til +120°C. Begge serier kan leveres til autoclaving.

Katalogerne kan downloades fra www.odu.de eller rekvireres i papirform.

Kontakt i Danmark:
Mads Haastrup
Regional Sales Manager
ODU Denmark
Telefon: +45 2233 5335
Mail: mads.haastrup@odu.de