Akkumulatorer

Akkumulatorer (elektriske) eller genopladelige batterier er transducere og reelt et kemisk system, hvorved der kan lagres elektrisk energi i form af kemisk energi. Den hydrauliske akkumulator anvendes til opsamling og afgivelse af hydraulisk energi. Beregn temperaturudvikling i tanke, pumper, motorer, cylindre, akkumulatorer og rør - Formler, formelsamlinger og teknisk viden

Leverandører af og viden om Akkumulatorer:


Akkumulator- og Batteriteknik ApS

Plantagevej 13
6330 Padborg
Tlf.: +45 7555 2366
E-mail: info@setronic.dk

www.setronic.dk

Kompetencer: Batterier og akkumulatorer, batteriopladere og strømforsyninger

Læs mere om ABT – Akkumulator- og Batteriteknik ApS


Celltech A/S


Lejrvej 25
3500 Værløse
Tlf.: +45 70 25 22 01
E-mail: info@celltech.dk

www.celltech.dk

Kompetencer: Batterier, Batteri, Batteriløsninger, Batteripakker, Batterileverandør, Batteriproduktion, Batteri udvikling, Engangsbatterier, Alkaline batterier, Lithium batterier, Genopladelige batterier, Blybatterier, Li-Ion batterier, Li-Po batterier, NiMH batterier, Batterirådgiver, Batterieksperter, Batteri godkendelser, Transport UN38.3, Cylindriske batterier. Prismatiske batterier. Power løsninger, Opladere, Strømforsyning, Invertere, Batteritestere, Lygter

Læs mere om Celltech A/S


Dani Trading A/S

Essen 2
6000 Kolding
Tlf.: +45 75 50 54 24 - Kolding
Tlf.: +45 75 15 58 55 - Oksbøl
E-mail: mail@danitrading.dk

www.danitrading.dk

Kompetencer: Aktive komponenter for hydraulik systemer. Komplette løsninger med hydraulik og elektrisk styring.

Læs mere om Dani Trading A/S


Kattegat Teknik

Rolshøjvej 2
8500 Grenaa
Tlf.: 87591212
E-mail: mail@kattegatteknik.dk

www.kattegatteknik.dk - www.dynax.dk

Kompetencer: Akkumulatorer, Aktuatorer, Dynax aktuatorer, Elmotorer, Fittings, Hydraulikslanger, Spindelmotorer

Læs mere om Kattegat Teknik ApS


Serman & Tipsmark A/S

Maltvej 12
9700 Brønderslev
Tlf.: 70 10 09 11
Email: info@serman-tipsmark.dk

www.serman-tipsmark.dk

Kompetencer: Akkumulatorer, Cylindre, Hydraulik og Pneumatik, Hydraulik service, Hydraulikanlæg, Hydraulikblokke, Hydraulikcylindre, Hydraulikfiltre, Hydraulikfittings, Hydraulikgear, Hydraulikkoblinger, Hydraulikmotorer, Hydraulikolier, Hydraulikpumper, Hydraulikrør, Hydraulikslanger, Hydrauliktanke, Hydraulikventiler, Hydraulikværktøj, Hydrauliske anlæg, Hydrauliske pumper, Hydrauliske ventilblokke, Højtryksanlæg, Højtryksfiltre, Højtryksfittings, Højtrykspumper, Højtryksslanger, Højtryksventiler, Oliepumper, Pumpeanlæg, Pumpeanlæg, Pumper, Pumpeservice, Pumpestationer, Pumpestyring, Service af pumper, Service og reparation af kraner, Serviceeftersyn maskiner, Smørepumper, Smøresystemer, Testbænke, Trykfiltre - trykfilter, Trykrørssystemer, Trækprøvning, Træktestbænke

Læs mere om Serman & Tipsmark A/S


Mere viden om Akkumulatorer:

En akkumulator er opbygget som en trykbeholder og er underlagt de for trykbeholdere gældende regler for nitrogen.


Batterigrossist opfører nyt stort domicil på Aalborg havn
Øget vækst betyder, at den nordjyske batterigrossist Danbrit Akkumulator A/S snart rykker ind på Aalborg havn. Virksomheden har nemlig givet håndslag på opførelsen af et op imod 8.000 kvadratmeter stort domicil med kontor og lager ved erhvervsparken i Aalborg Øst. 

Inden længe kan batterigrossisten Danbrit Akkumulator rykke teltpælene op og starte et nyt kapitel i nye omgivelser. Den nordjyske virksomhed har nemlig indgået en aftale med Port of Aalborg om opførelsen af et nyt, 8.000 kvadratmeter stort domicil med kontor og lager i erhvervsområdet i Aalborg Øst.

Mere nyt om Batterier

Den nye ejendom opføres efter en årrække med massiv vækst, og der er derfor blevet behov for nye faciliteter, der kan understøtte virksomhedens fortsatte udvikling:

- Efter flere gode år med stor vækst og udvikling er vi er ganske enkelt ved at løbe tør for plads. Derfor har vi søgt efter en ideel lokation til et nyt domicil med både kontorfaciliteter og lager, og i den forbindelse har det været et stort ønske for os at bygge noget selv tæt på vores nuværende placering. Så erhvervsområdet ved Aalborg havn er et rigtig godt match for os, fortæller administrerende direktør hos Danbrit Akkumulator, Hugo Møller.

Danbrit Akkumulator er en veletableret batterigrossist, som blandt andet er agentur for Varta- og Bosch-batterier. Virksomheden sælger særligt start- og traktionsbatterier til autogrossister og -forhandlere, og med den stigende elektrificering af bil- og maskinindustrien er det et marked i fremgang.

Derfor vækker det også glæde hos Port of Aalborg, at Danbrit Akkumulator vælger at slå sig ned i lige netop erhvervsområdet, hvor flere virksomheder arbejder målrettet med udviklingen af grønne energier:

- Vi er altid glade for, at virksomheder ønsker at etablere sig i vores erhvervsområde, hvor det er vores ambition at skabe optimale vækstrammer. Eksempelvis ved at facilitere samarbejder og forløse synergier virksomhederne imellem. I erhvervsområdet er der blandt andet en større koncentration af virksomheder, der beskæftiger sig med vedvarende energi og grønne løsninger, og her passer Danbrit Akkumulator jo rigtig fint ind qua den stigende elektrificering af samfundet, lyder det fra Commercial Manager, Real Estate, hos Port of Aalborg, Jeppe Faber.

Planlægningen af byggeriet er i fuld gang, og hos Danbrit Akkumulator forventer man at gå i jorden i foråret 2022.