CO målere

CO-målere bruges til at detektere og måle niveauerne af kulilte (CO) i omgivelserne. Kulilte er en farlig og giftig gas, der er farveløs, lugtfri og smagløs. Høje koncentrationer af CO kan være dødelige for mennesker og dyr. CO-målere anvendes i forskellige situationer og miljøer for at sikre sundheden og sikkerheden for de mennesker, der opholder sig der. CO målere (kulilte målere) er instrumenter til måling af kulilte indholdet i et rum eller begrænset område.

 

 

 

Leverandører af og viden om CO målere:

Buhl & Bønsøe A/S

Hassellunden 11 A
2765 Smørum
Tlf.: 45 95 04 10
E-mail: info@buhl-bonsoe.dk

www.buhl-bonsoe.dk

Læs mere omBuhl & Bønsøe A/S og se den fulde firmaprofi

GasDetect

Sadelmagervej 14
7100 Vejle
Tlf: +45 42 42 50 70
Mail: info@gasdetect.dk

www.gasdetect.dk

Læs mere omGasDetect og se den fulde firmaprofi

PCE Instruments Denmark ApS

Birk Centerpark 40
7400 Herning
Tlf.: 70 30 53 08
E-mail: kontakt@pce-instruments.com

web

Læs mere omPCE Instruments Denmark ApS og se den fulde firmaprofi

Schneider Electric Danmark A/S


Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Tlf.: 88 30 20 00

www.schneider-electric.dk

Læs mere omSchneider Electric Danmark A/S og se den fulde firmaprofi

Summit Electronics
Summit

Stamholmen 147
2650 Hvidovre
Tlf.: +45 4847 5919
E-mail: summit@summit.dk

www.summit.dk

Læs mere omSummit Electronics og se den fulde firmaprofi


Mere viden om CO målere:

Her er nogle af de vigtigste anvendelser af CO-målere:

  1. Boliger: CO-målere anvendes i private hjem, lejligheder og boligområder for at opdage og advare om tilstedeværelsen af CO-gas fra apparater som kedler, pejse, komfurer, ovne og vandvarmere. Dette er afgørende for at forebygge kulilteforgiftning og sikre, at beboerne ikke udsættes for farlige niveauer af CO.
  2. Køretøjer: CO-målere bruges i køretøjer, især i biler, for at advare føreren, hvis der er CO-lækager fra udstødningssystemet eller andre komponenter. Dette er vigtigt for at forhindre forgiftning af føreren og passagererne og sikre sikkerhed under transport.
  3. Arbejdspladser: I forskellige erhverv og arbejdsmiljøer, hvor der er potentiale for CO-udledning, såsom industrielle processer, fabrikker, garageanlæg, kemiske anlæg osv., bruges CO-målere til at overvåge og advare om farlige niveauer af CO. Dette er afgørende for at beskytte arbejdstagernes sundhed og sikkerhed.
  4. Brandsikkerhed: CO-målere anvendes også i brandsikkerhedssystemer for at detektere og advare om CO-gasudvikling fra brande. Dette hjælper med at øge sikkerheden og hurtigere opdage potentielt farlige situationer i tilfælde af brande.

CO-målere kan være bærbare enheder eller fastmonterede systemer, og de leverer normalt visuelle eller hørbare alarmer, når CO-niveauerne når farlige grænser. Det er vigtigt at have fungerende CO-målere i de relevante områder for at sikre, at man kan træffe passende foranstaltninger for at undgå kulilteforgiftning og bevare sundheden og sikkerheden for mennesker.

Cookie-indstillinger