Afløbsriste

En rustfri afløbsrist garanterer længere levetid samt en lettere rengøring. Afløbsriste anvendes ved primært dræn og kloakker og nedstøbes som regel i niveau med fliser. Beregning af vandføringsevne finder du her - Formler, formelsamlinger og teknisk viden

Leverandører af og viden om afløbsriste:


ACO NORDIC A/S

aco

Thorsvej 9
4100 Ringsted
Telf.: 57 66 65 00
E-mail: info.aco-nordic@aco.com

web

Kompetencer: Afløbsrender, Afløbsriste, Afløbsrør, Afløbssystemer, Boligafløb, Faldstammer, Fedtudskillere, Forsinkelsesbassiner, Gulvafløb, Højvandslukkere, Industriafløb, Nedsivningsanlæg, Rottespærrer, Rustfrie rør, Rørsystemer, Sandfang, Slidsrender, Stålrør, Udskillere, Vandlåse

Læs mere om ACO NORDIC A/S


Flexi Riste A/S

Hjejlevej 10
7480 Vildbjerg
Telf.: 97 13 32 11
E-mail: mail@flexiriste.dk

www.flexiriste.dk

Kompetencer: Snojernsriste, fiberriste, presriste, riste, sokkelaffugter, standardriste, presristetrin, gitterriste, fastgørelsesbeslag, ventilationsriste, offshoreriste

Læs mere om Flexi Riste A/S


Jesmig Group ApS

Engvej 23
3330 Gørløse
Tlf.: +45 48 44 10 24
E-mail: info@jesmig.dk

www.jesmig.dk

Kompetencer: Afløbsriste, Brønddæksler, Brønde, Dæksler, Tætningslister

Læs mere om Jesmig Group ApS


Mosbaek A/S

Værkstedsvej 20
4600 Køge
Tlf.: +45 5663 8580
E-mail: info@mosbaek.dk

www.mosbaek.dk

Kompetencer: Afløbsregulatorer - vandbremser

Læs mere om Mosbaek A/S


PURUS A/S

purus logo

Ejby Industrivej 40
2600 Glostrup
Telf.: 46 16 19 19

www.purus.dk

kompetencer: PURUS Line Designgulvafløbsrender, PURUS MultiFlex Gulvafløb til smøremembran, MaxiFlex afløbsskåle, MaxiOne vandlåse, MaxiFlex gulvafløb til Klinker, PURUS afløbsskåle til Vinyl, PURUS Designafløbsrender til Vinyl, JotiFlex drejbare rørbøjninger og reduktioner, Fodbøjninger, P- & S-vandlåse, Afløbsrør & rørkoblinger, Afløbsrenovering, Vakuumventiler, Forkromede kobberrør og fittings, Industri render

Læs mere om PURUS A/S


Polysan A/S

Industrivej 17
5672 Broby
Tlf.: 62 66 12 21
E-mail: polysan@polysan.dk

www.polysan.dk

Kompetencer: Afløbsrender, Afvandingsløsninger, Skybrudsrender, Indgangspartiskåle, Polymerbetonprodukter, Sålbænke, Murafdækning, Sokkelaffugtere, skorstensafdækninger, Gesims

Læs mere om Polysan A/S


Ulefos A/S

Industriholmen 3-5
2650 Hvidovre
Tlf.: 36 49 61 11
E-mail: post@ulefos.dk

www.ulefos.dk

Kompetencer: Alt i brøndgods (Karme, dæksler, rendestensriste, LAR-løsninger, pakninger, granulatfangere & reduktioner), linjeafvandingsrender, landskabsarkitektur og et stort VA-udvalg (Hovedledningsventiler, stikledningsventiler, el-fittings, kompressionsfittings, havnehydranter, trækfaste koblinger og målerbrønde)

Læs mere om Ulefos A/S


Unidrain A/S

Ejby Industrivej 40
2600 Glostrup
Tlf.: 39 10 10 10
E-mail: info@unidrain.dk

www.unidrain.dk

Kompetencer: Afløbsriste, gulvafløb, boligafløb, designerafløb, udløbshuse, vandlås, VVS-artikler, afløbsrender, afløbsriste, afløbsskåle, linjeafløb, afløbssystemer, lineære afløb, badeværelsestilbehør

Læs mere om Unidrain A/S


WINTEC - Big Steel Solutions

Risbjergvej 28
7330 Brande
Tlf.: 97181977
E-mail: wintec@wintec.dk

www.wintec.dk

Kompetencer: Propelpumper, klimasikring, slusesystemer, pumpesystemer, sneglepumper, dykpumper, mobilpumper, højvandssikring, mobil højvandssikring,  stormflodssikring, vakuumskyllesystemer, tromlesi, tromlefiltre, skydespjældsventiler, styring og overvågning, indløbsriste, Aquablokk præfabrikerede sluser, Aquablokk præfabrikerede pumpestationer, Veneroni Pumper, frekvensstyring for pumper

Læs mere om WINTEC – Big Steel Solutions


PURUS, til den der vil det lidt anderledes
, rustfri PVD coatede riste i farverne ”Messing” ”Sort” og ”Kobber” (se billede)

Ristene fremstilles i 150x150mm i mønstrene RIB og CHESS som passer til afløbsskålene MaxiFlex og MultiFlex til smøremembran.

Ristene er børstet før PVD-behandlingen og opnår derved en mat overflade som vil stå flot til en mat flise eller klinke.

I samme sortiment er der også fremstillet riste i serien PURUS Line, som er afløbsrender til badeværelset og brusekabiner. Ristene er også fremstillet i rustfrit stål i mønstret RIB og i farverne ”Messing” ”Sort” og ”Kobber”

Sidste skud på stammen er STEEL risten til serien PURUS Line, denne rist er en ”spalte rist” og er kommet i første omgang i farverne ”Messing” og ”Sort”

Alle ristene kan ses på www.purus.dk


ACO introducerer ny spalterist til afløb i fødevareindustrien
ACO Nordic A/S har i maj sendt en ny spalterist på markedet.

Den nye spalterist indgår i ACO’s koncept, HygieneFirst, der omfatter afløbsrender, der er udviklet til storkøkkener, fødevareproduktion og andre industrielle områder, hvor hygiejne, holdbarhed og krav til korrosionsbestandighed er afgørende. 
 
Spalteriste har i en årrække været et standardprodukt til ACO’s industrigulvafløb, men da markedet har efterlyst et standardprodukt specielt til de industrielle gulvafløbsrender, har ACO efterkommet dette ønske.
 
Den nye rist er også udviklet til ACO’s modulopbyggede rendesystemer, hhv. Modular 125 og Modular 200. Desuden har spalteristen til industrigulvafløb gennemgået et face-lift, der passer ind i HygieneFirst-konceptet. 
 
Minimerer ophobning af affald
Spalteristen dækker næsten fuldstændigt gulvafløbsrenden og minimerer dermed ophobning af affald i renderne, så spildevandet frit kan strømme til afløbsrørsystemet og videre til renseanlægget. Det betyder mindre vedligeholdelse og rengøring.
 
Ristens fuldtsvejste ribber medfører, at dens hygiejniske ydeevne er optimeret. Samtidig betyder den relativt lave vægt, at risten er let og sikker at åbne. Den matte overflade gør, at spalteristen overholder ”skridsikkerhed” R11 i henhold til DIN 51130. 
 
Risten er ideel at montere i gulve, hvor der er trafik med gaffeltrucks og vogne med små hjul.
 
Dimensioner
Den nye spalterist fås i følgende dimensioner:
 
Hygiene First afløbsrender: 
Bredde: 200 og 300 mm . længder: 300, 400 og 500 mm
Belastningsklasser: R 50, M 125, og N 250  (EN 1253)
 
Modular 125 og 200: 
Bredde: 125, og 200 mm, længder 300, 375, 500 og 1000 mm
Belastningsklasser B 125, C 250 (EN 1433)
 
Materialer: 
1.4301 (AISI 304) og 1.4404 (AISI 316)
 
ACO’s HygineFirst produktprogram omfatter et stort antal varianter med forskellige ristetyper, størrelser og udløbsdimensioner.


Kvinder tager magten i badeværelset
Kvinden tager rollen som hjemmets indkøbschef. Hun bestemmer hvilket tapet, der skal være på væggene, hvilke lysestager der passer i stuen og nu også hvilket afløb, der skal være på badeværelset.

De fleste mænd kan nikke genkendende til, at kvinden styrer indretningen af hjemmet. Men i de senere år er kvindens territorium vokset, og kvinder har nu det sidste ord i langt de fleste købsbeslutninger - også dem, som plejede at være forbeholdt mænd. Den udvikling kan mændene bl.a. takke den danske VVS-producent unidrain® for.

Kvinder vælger designløsning

Detaljeorienterede kvinder har taget magten, når der skal vælges afløb til hjemmet - og det er der en ganske særlig grund til. Danske unidrain® har nemlig revolutioneret VVS-branchen med et elegant linjeafløb, der giver mulighed for at få prisbelønnet design ind på badeværelset - og det vinder indpas hos kvinderne. Den mulighed kunne Nicola Riis, boligredaktør på ALT for damerne, ikke stå for.

- Jeg er simpelthen så vild med unidrain®s elegante og klassiske design. Da jeg så deres løsning, var jeg ikke i tvivl om, at det måtte vi bare have derhjemme. Afløbet tilfører noget ekstra lækkert til badeværelset, og det er da heller ikke sjældent, at mine gæster bemærker vores smarte løsning - og selv vil have unidrain® i deres badeværelse, fortæller Nicola Riis.

Og Nicola Riis er ikke alene. Siden unidrain® kom på markedet i 2003, har de opnået imponerende salgstal med mere end 500.000 solgte afløb verden over. Det vidner om, at den lækre designløsning også har vundet kvindernes hjerter.
Mændene garanteres kvalitet

Thomas Hjort, arkitekt hos m3 arkitekter og tidligere produktchef for Bolius, medgiver, at det er kvinderne som styrer langt de fleste købsbeslutninger.
- Kvinden har ofte det afgørende ord i hjemmet. Hun er detaljeorienteret og har en sanselig tilgang til tingene, som skal være praktiske, harmoniske og æstetiske. Manden er til gengæld ofte mere overordnet og helhedsorienteret, men vil frem for alt bare gerne have, at tingene fungere. Der er nemlig ham, som skal bøvle med det, når fx fjernsynet går i stykker, eller bilen punkterer, fortæller Thomas Hjort.
Og kvinder med sans for detaljen kan uden at blinke garantere deres mænd et solidt produkt. For når det kommer til kvalitet og driftsikkerhed, kan det vægmonterede linjeafløb nemlig også være med. Ud over de æstetiske kvaliteter, sætter unidrain® nemlig også nye standarder for afløbets kvalitet og funktionalitet.
Afløbets kombination af funktionalitet og smukke detaljer er ikke bare populært blandt kvinder. unidrain® har også opnået stor anerkendelse blandt fagmænd verden over og er tilmed blevet belønnet med flere prestigefyldte designpriser.

læs mere på www.unidrain.dk