Forskruninger

Forskruninger bruges til montering af blandingsbatterier. Af forskruningstyper kan nævnes ekstra lange forskruninger, med kontramøtrik og roset, almindelige lige forskruninger eller excentriske forskruninger 3/4" x 1/2" med rosetter

Leverandører af og viden om Forskruninger:


HIN A/S

Langmarksvej 29
8700 Horsens
Tlf.: +45 7625 9090
E-mail: hin@hin.dk

www.hin.dk

Kompetencer: Spændingsvisere, Kortslutningsindikatorer, Multimetre, Installationstestere, Kalibratorer, Isolationstestere, Temperaturtestere, Kabelsøgere, Jording og sikring, Loddestationer, Håndloddeudstyr, Lodderobotter, Print og komponentbearbejdning, Loddepasta, Loddetin, Kabelforskruninger, Kabelsko Krympeslange, Beskyttelsesslange, kabelbindere, ESD arbejdsbeklædning ESD belægning, ESD indretning og opbevaring, Momentværktøj, Målerværktøj, Skruetrækkere og bits, Afisoleringstænger, Pressetænger, Skævbidere, Kabelsakse, Batterier, Maskiner til kabelkonfektionering, L-AUS værktøj, Testledninger, Alligatornæb, Prober, Stik til solceller, Medico-stik, Industristik og bøsninger, Multi-stik og bøsninger, Værktøjskufferter, Oscilloskoper, Strømforsyninger, Funktions-/signal-generatorer

Læs mere om HIN A/S


JCH A/S

Karetmagervej 21
DK-7100 Vejle
Tlf.: +45 7585 8408
E-mail: jch@jch.as

www.jch.as

Kompetencer: Kontraventiler, Kuglehaner, Forskruning, Målerforskruning, Passtykke, Rødgods, Sommerhusgarniture, TBS, Tilbagestrømningssikring, Udligningsstykke

Læs mere om JCH A/S


MSJ Maskinfabrik Aps


Mejerivej 1, Flemløse
5620 Glamsbjerg
Tlf.: 64 72 34 35
E-mail: mail@msjmaskinfabrik.dk

www.msjmaskinfabrik.dk

Kompetencer: Bolte, skruer, forskruninger, CNC drejning og fræsning

Læs mere om MSJ Maskinfabrik Aps


Masytec A/S

Baldersbækvej 24
2635 Ishøj
Tlf.: 43 45 88 66
E-mail: info@masytec.dk

www.masytec.dk

Kompetencer: Centralsmøring, smøresystemer, smøreolier, smørefedt, smøremidler, mobilvejning, centralsmøringspumper, fittings, manuelle fyldepumper, pumpekomponenter, slanger og tilbehør til smøreudstyr, smøreudstyr, fordelerblokke, Vogel, Safematic smøresystemer og Lincoln/SKF

Læs mere om Masytec A/S


Mere viden om forskruninger:

Forskruninger anvendes bl.a. til slanger og vandmålere. Forskruninger produceres både som korte og lange forskruninger. Forskruninger kan fås i mange forskellige slags finish, bl.a. forkromet.


Hans Følsgaard – Innovation Industrielle produkter


16.apr 2020


Progress® multiLAYER

Maksimal installationsfleksibilitet takket være maksimalt spændeområde.

Produktion af kabel harness bliver i stigende grad outsourcet og eksterne montører står for kabling af drevsystemer og omformere.  Da der ofte bruges forskellige kabler, kræves der større fleksibilitet i det daglige arbejde. Med den nye Progress® multiLAYER kræves der kun en type kabelforskruning pr. indgangsgevind.

Den nye multiLAYER tætningsindsats har et ekstremt bredt spændeområde og integreret støvbeskyttelse til kabelforskruningen. Det bruger Progress® kompressionsteknologi og klemmer forsigtig og uden at forårsage indsnævning.  Desuden kan denne nye tætningsindsats let kombineres med andre komponenter i det enestående modulære Progress® produktprogram.

Progress® EMC Ex easyCONNECT med klemmer

EMC kabelforskruning med kontaktfjeder for øget sikkerhed Ex e II.

Kabelforskruningerne Progress® EMC Ex easyCONNECT med klemmer for øget sikkerhed Ex e II garanterer fuld kontrol under installation og kompenserer for tolerancer i skærmtykkelse for at lave en sikker skærmforbindelse.  Fjedersystemet tilvejebringer en meget god kontakt med delvist afdrevne afskærmningskabler lige såvel som til kontakten med fuldstændigt eksponerede kabelskærme, som kan føres videre.

For at forhindre, at kabler i områder med eksplosive atmosfærer bliver revet ud, skal de sikres i henhold til EN 60079 højst 300 mm fra enheden - et krav, som kan være vanskeligt at imødekomme i trange rum. Takket være klemmerne sikrer det nye medlem af Progress® EMC-produktfamilien optimal, standardkompatibel belastningsaflastning i de mindste rum.
For at forhindre, at kabler i områder med eksplosive atmosfærer bliver revet ud, skal de sikres i henhold til EN 60079 højst 300 mm fra enheden - et krav, som kan være vanskeligt at imødekomme i trange rum. Takket være klemmerne sikrer det nye medlem af Progress® EMC-produktfamilien optimal, standardkompatibel trækaflastning i de mindste rum.

Ex d IIC Kompakt med klemmer

Brandhæmmende kabinet Ex d IIC / øget sikkerhed Ex e II.

For at forhindre, at kabler i områder med eksplosive atmosfærer bliver revet ud, skal de fastgøres i henhold til EN 60079 højst 300 mm fra enheden - et krav, som kan være vanskeligt at imødekomme i trange rum. Takket være dens klemmer sikrer det nye medlem af Ex Compact-produktfamilien en optimal, standard-kompatibel trækaflastning i de mindste 

Progress® EMC powerCONNECT forniklet messing

Direkte tilslutning til høje lækstrømme.

Progress® EMC powerCONNECT med sin nye, avancerede kompressionsmuffe sikrer pålidelig 360 °-skærmkontakt i en meget kompakt enhed. Den direkte overførsel fra afskærmningen til kabelforskruningens nedre del sikrer ekstrem lav overførselsmodstand.


Wexøe – Ny forskruning opfylder alle krav til anvendelse i tog i hele Europa


13.sep 2018


Den nye forskruning fra Hummel, VariaPro Rail er blevet godkendt iht. til brandbeskyttelses standarderne DIN EN 45545-2 og 45545-3

Dette betyder at den – uden begrænsninger – kan anvendes i alle tog i Europa.

Brandsikkerheden er ekstremt vigtig i jernbane sammenhæng. Alle komponenter og materialer skal - så længe som muligt - forhindre en evt. brand i at sprede sig. Når man tester metal forskruninger er det specielt plastik indmaden, som der fokuseres på. I tilfælde af brand skal forskruningen modstå flammerne i minimum 15 minutter (= brandklasse E15). VariaPro Rail modstår flammer endnu længere tid.

I Hummel forskruninger designet til tog anvendes indmad lavet af EPDM. Dette gør, at forskruningerne uden problemer kan anvendes i temperaturområdet -40 oC op til +150o C. Tilmed opfylder forskruningerne de høje tæthedskrav IP68 – op til 10 bar.

VariaPro er designet i et meget pladsbesparende smalt design udført i messing og den er ”født” med EMC forbindelse som standard og leveres i 4 størrelser: M20, M25, M32 og M40 som dækker kabeltværsnit fra 7-32mm.

Yderligere informationer kan fås ved henvendelse til Wexøe A/S, Flemming Valentin Erichsen på
tlf. 4546 5800/2011 0443.