Berge Bulk digitaliserer indkøb i SERTICA og øger teamets produktivitet med 25%

SERTICA er blevet et nøglesystem hos Berge Bulk. Mere end 600 medarbejdere logger ind i systemet både på kontoret og ombord på skibene.

Berge Bulk er et globalt førende dry bulk rederi, som styrer en flåde bestående af 70 højtudviklede skibe. De opererer nogle af de største skibe i verden, som udgør over 10 millioner DWT. I 2014 investerede den Singapore-baserede virksomhed i SERTICA, og i dag forbedrer de forsat flådens performance gennem digitalt indkøb.

Over til digitalt indkøb 

Berge Bulk ønsker at øge effektiviteten, skære ned på omkostninger samt skabe fuld gennemsigtighed ved indkøb. For at opnå dette har de tilføjet Moscord Marketplace til deres nuværende løsning i SERTICA.

SERTICA gør det muligt for Berge Bulk at optimere interne indkøbsprocesser. Ved at integrere Moscord som en tredjepartløsning i SERTICA-systemet, kan brugere på havet drage fordel af let adgang til Berge Bulks katalog på Moscord. Derved kan de simpelt vælge specifikke varer og effektivt udføre den nødvendige indkøbsrekvisition i SERTICA.

Sim Teck Siang, Procurement Manager hos Berge Bulk siger, at fordelen passer perfekt til skibsrederens store indkøbsambitioner.

Sim Teck Siang fortæller: ”Som et team fokuserer vi på, at sikre afgørende forsyninger til vores skibe både rettidigt og effektivt, men det skal også være de rigtige produkter til korrekte priser. Vores mål er at slutbrugeren får den ønskede kvalitet og korrekte specifikationer samtidig med, at vi leverer optimal værdi for vores forretning og stakeholders.”

Datadrevne mål for indkøb

Berge Bulk søger forsat at maksimere dataanvendelsen for at strømline indkøbsprocesser yderligere.

Al indkøbsdata er centraliseret, hvilket muliggør en detaljeret analyse mens indkomne ordrer automatisk tilføjes til lageroptælling og lagerstyring. Al information omkring betaling og regnskab foregår også gennem systemet.

Procurement Manager Sim Teck Siang fortæller: ”SERTICA hjælper os med at skabe en standardiseret proces og opnå bedre forudsigelighed. Samtidig er systemet medvirkende til at vi forstår indkøbsmønstre, så vi kan indføre forebyggende ordrer og automatiserede processer når det er relevant. Dette er altafgørende for at vi kan tilføre værdi i indkøb.”

Spar tid med reservedelsstyring

At indkøb digitaliseres betyder, at Berge Bulk ikke længere behøver at bruge tid på import og eksport af data mellem systemer. De styrer alt i SERTICA – selv indkøb direkte i Moscord e-portalen.

Når en medarbejder hos Berge Bulk har valgt et produkt i Moscord, findes det tilsvarende produkt automatisk i SERTICA, hvilket gør lagerstyring mere effektivt for den dagligere bruger.

Ved at mærke alle varer med et SERTICA mærkat og QR-kode, har Berge Bulk altid en pålidelig lageropdatering af varer tilgængelige på hvert individuelle skib.

Mere end 400 officerer har modtaget omfattende undervisning i SERTICA, og besætningen benytter SERTICA Stock App til at finde rigtige reservedele. Derved kan de skubbe reservedele direkte ind i SERTICA og sætte farten op på leveringstiden.

Resultaterne

Ved at centralisere indkøb i SERTICA med en integration i Moscord har Berge Bulk opnået en effektiv og digital indkøbsplatform med korte leveringstider, præcis ordreproces og de lavest mulige priser.

Procurement Manager Sim Teck Siang konkluderer: “SERTICA giver os fuld kontrol og indsigt i indkøb. Dette har øget teamets produktivitet med 25%.”

Se Leverandører af Automation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger