Fynske erhvervsfolk går sammen om at erobre internationale markeder med ny opfindelse

Fire fynske erhvervsfolk går sammen om at lancere nyt produkt til transportindustrien. Thomas Visti Jensen er netop trådt ind i ejerkredsen, og dermed består ejerkredsen nu af: Jackie Bøllingtoft, Jesper Skalshøi, Carsten Sørensen og Thomas Visti. De fire er nu sammen bag firmaet; ERGOLASH®, som drives med Jesper Skalshøi i spidsen som direktør.

Tre år har det taget at få verdenspatent på det produkt, som de nu er gået i markedet med.

Virksomheden går i markedet med produktet “ERGOLASH®” som de fire erhvervsfolk ser som fremtidens surringsbånd til transportbranchen. Produktet er opfundet af, Jackie Bøllingtoft, som har arbejdet med opfindelsen i mange år. “Idéen er simpel, og dem der har set det, kan med det samme se perspektiverne”. Ved at designe skralden, som surringsbåndet skal spændes med, så chaufførerne ikke behøver at føre det lange surringsbånd ind for enden, men ind fra siden, kan man spare rigtig meget tid. Det er meget lettere for chaufføren, som ikke skal bøvle med slidte og flossede surringsbånd. Med ERGOLASH® kan arbejdet udføres nemmere og hurtigere både med og uden arbejdshandsker på”, fortæller Jackie Bøllingtoft, som samtidig fortæller; “løsninger virker super simpel, men det har alligevel taget mange kræfter og meget tid at få produktet sat i produktion i den høje kvalitet vi ønsker”.

“Udover mange års udviklingsarbejde og tilhørende investeringer, har vi derudover valgt at gå hele vejen og har søgt og fået verdenspatent på vores opfindelse. Det er ikke noget man bare lige får, men det har været afgørende for os. Vi tror så meget på vores idé, at vi naturligvis også vil bruge de nødvendige midler på at beskytte den.” Siger Jackie Bøllingtoft.

“Man kan undre sig over, hvorfor der ikke er nogen der har tænkt på det her noget før. Udover at chaufføren hurtigt vil opdage, hvor meget nemmere ERGOLASH® er at arbejde med, så vil vognmændene forhåbentlig også få øjnene op for det tidsbesparende element der er ved at bruge det. Tid er penge, også i transportbranchen. Og den besparelse man kan opnå, går direkte på bundlinjen. Det forsøger vi at anskueliggøre på forskellige måder i vores markedsføring, og med en beregner på vores hjemmeside” siger Jesper Skalshøi, som har erfaring i at producere og sælge mange forskellige produkter til industrien i skandinavien. Bl.a. fra hans firma ALLERUP TEKNIK, som han solgte i 2014.

“At Thomas Visti går ind i ejerkredsen, er vi meget glade for. Han er ikke en del af den daglige drift, men via Thomas får vi adgang til vigtig viden om, hvordan vi tilgår nye markeder og lande med vores produkt. Denne sparring os imellem er meget vigtig, hvorfor vi også tit er i kontakt med hinanden, afslutter Jesper Skalshøi.

Sammen er de helt overbeviste om, at de har skabt en ny standard indenfor surringsgrej til transportbranchen.

Se Leverandører af Surringer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *