Gibotech og finske Flexmill i samarbejde om revolutionerende værktøj til automatiseret materialebearbejdelse

Flere og flere virksomheder ønsker at automatisere forskellige fremstillingsprocesser. Der er dog store forskelle i hvor meget de forskellige processer er automatiseret. For eksempel er mange svejseoperationer allerede fuldt automatiserede, mens automatiseringsniveauet for materialebearbejdning er relativt lavt. En væsentlig årsag er manglen på egnede værktøjer og metoder, der er nemme at implementere.

Nyt samarbejde og patenterede løsninger

Men værktøjer alene er ikke nok; det er vigtigt at forstå hele automatiseringsprocessen. Gibotech vil sammen med deres finske partner Flexmill gøre automatiseringsprocesserne lettere. Derfor lancerer Flexmill nu komplette Plug-and-Process værktøjssæt, værktøjsvekslere og procespakker samt en M-serie platform til Gibotech, så den fynske virksomhed nu kan tilbyde endnu flere løsninger til deres kundenetværk.

Leverandører af rundslibemaskiner

FlexGrinder værktøjsfamilien omfatter bælte, spindel og forskellige rundslibere, der er udstyret med kraftmomentsensor for bedre processtyring til at sikre højkvalitetsoverflader. Og for første gang introduceres FlexChanger-produktlinjens patenterede løsninger og metoder til skift af slibebånd og discs i Danmark. FlexChanger giver muligheden for at køre større serier eller længere perioder med ubemandet drift. Sammen med den indbyggede værktøjsveksling giver det maksimal fleksibilitet også ved mindre serier. Det betyder i sidste ende, at tilbagebetalingstiden forkortes, fordi det bliver muligt at minimere antallet af medarbejdere, der skal arbejde med manuelle opslidende processer.

– Flexmills filosofi er at samarbejde med kunden om at udvikle innovative løsninger til komplekse og krævende produktionsprocesser. Den filosofi passer rigtig godt til Gibotechs mission om at skabe værdi for mennesker gennem innovative, kundetilpassede løsninger, og vi forventer os meget af samarbejdet, lyder det fra Mikkel Bjerregaard, salgsdirektør i Gibotech.

Se Leverandører af Robotter og Cobots

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger