Pepperl+Fuchs – Sikkerhed-helt tæt på-uden at blive intim

Hidtil har induktive sikkerhedssensorer lidt af det problem, at de ikke kunne detektere helt tæt på sensoren, afhængig af emnets størrelse og metal/legering.

Opfinderen af den induktive føler Pepperl+Fuchs har nu løst dette klassiske dødbåndsproblem; nu er der intet dødbånd, ingen tidskrævende justering frem og tilbage ved installation, intet brug af kodede emner men helt standard metalemner

Fravalg af microcontroller giver meget høje karakteristiske sikkerhedsværdier typisk MTTF er 7500 år, som sikrer lange inspektionsintervaller og dermed lave omkostninger i drift.

Sensorerne er SIL2/PLd godkendt og ved redundant applikation med to sensorer opnås SIL3/PLe. Sensor har standard OSSD udgange for tilslutning til sikkerhedsrelæ. Disse sensorer har et bredt temperaturområde -40°-+85° og høj immunitet for EMC-inteferens og vibrationer og e-godkendelsen som er tilgængelig på nogle typer åbner for applikationer med køretøjer på offentlig vej, jvf. EU automotive -direktiv, f.eks. skraldevogne, entreprenørmaskiner, landbrugsmaskiner, osv.

Applikationer er alt hvor der kunne være risiko for mennesker eller udstyr. Naturligvis døre, lemme og luger ind til farligt område (temperatur/gasser/kemikalier) eller f.eks. lågeadgang til område med løsgående robotter, krokodiller o.l. Men også højdekontrol på f.eks. sakselift, drejeplatforme, mobilkraner, eller sikring af rullevogne fastgjort på AGV.

Der fås varianter i cylindrisk M12, M18 og M30 hus samt kubisk 40×40 mm hus med drejbart hoved. Sensorer fås med stik eller fast ledning

Sikkerhedssensorerne kan ses i vores rullende messe, du skal blot bestille et besøg – Se her

LÆS også: Pepperl+Fuchs – Når Messebesøg er forbudt af HR
Pepperl+Fuchs A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *