Brimas A/S køber Grouleff DK

Den Østjyske Smede- og Maskinfabrik, Brimas A/S har pr. 1. november 2020 købt virksomheden Grouleff DK. Grouleff DK, der er leverandør af udstyr og komponenter til medicinalindustrien bliver nu en del af Brimas-familien OG Brimas ”ligger nu et lag på” i forhold til, at gå fra, at være 100% underleverandør, til nu også, at være producent og leverandør af færdige produkter. (Som dog sker i det nyoprettede Grouleff Medical).

Godt samarbejde endte med overtagelse af virksomhed – igen…

For ca. 1 år siden kunne Brimas fortælle den samme historie om, at ”Godt samarbejde er endt med overtagelse af virksomhed”. Det var i forbindelse med overtagelsen af den 70 år gamle virksomhed Svend Hansen og Søn. Den overtagelse er gået rigtig godt. Medarbejderne er faldet godt til hos Brimas og afdelingen med spåntagende bearbejdning i form af CNC-fræsning og CNC-drejning har fuld fart på.

Nu her – et år senere – har et mangeårigt godt samarbejde med Grouleff DK medført, at Brimas har købt aktiviteterne i Grouleff DK og stiftet selskabet Grouleff Medical.

Brimas A/S, har siden virksomhedens start for 22 år siden været 100% underleverandør af kundespecifikke specialopgaver i rustfrit stål, aluminium og jern, hvor kunderne primært er placeret i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland.

>> Brimas som man kender det i dag, vil fortsætte fuldstændig uændret fortæller Thomas Iversen, der er Adm. Direktør i både Brimas A/S og det nystiftede Grouleff Medical.
Men købet af Grouleff DK, giver gode muligheder for yderligere vækst for Brimas, idet Brimas kommer til at fungere som totalleverandør for Grouleff Medical, hvor de typiske ydelser vil være laserskæring, kantbukning, cnc fræsning, cnc drejning, samt montage og test.
Herudover er det klart, at med den position og det navn som Grouleff har skabt i branchen, vil Brimas også få nye muligheder for yderligere forretning og vækst << slutter Thomas Iversen.


Stifteren af Grouleff DK – Jørgen Grouleff, har livslang erfaring indenfor Røntgen- og MRI-løsninger til Health Care sektoren OG det er den erfaring der har skabt grundlaget for den markedsledende position som Grouleff DK har med sit forhandlernetværk i det meste af verden.
>> Vi har i mere end 20 år udviklet produkter og løsninger til Health Care sektoren. Det er særligt specialprodukter såsom ”Trolleys”- og ”Tables” til patient-håndtering, men også en række andre specialløsninger til de mange forskellige løsninger der findes indenfor den branche, hvor vi har specialiseret os, som er røntgen og MRI (Magnetic Resonance Imaging). Den seneste løsning vi har udviklet for en Engelsk kunde, er en løsning til brystscanning, hvor patienten ligger ned og bliver scannet, vha. en scanningsenhed der er påmonteret en ”Grouleff Medical Trolley”.
Jeg glæder mig meget til at fortsætte samarbejdet med Brimas, som vi har brugt som underleverandør i mange år. Vi får en masse synergi ved at samle forretningerne under samme tag OG så kan jeg få mulighed for at koncentrere mig 100% om salg og udvikling, som er det jeg virkelig brænder for << udtaler Jørgen Grouleff. Virksomheden og medarbejderne flyttede fra adressen i Silkeborg til Satellitvej 10 i Horsens d. 30/10 -2020.

Find Maskinfabrikker her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.