Siemens webinar – IoT-sensorer giver besparelser

IoT-sensorer giver energibesparelser og lægger fundamentet for Smart Buildings – få en virtuel rundvisning på Sjællands Universitetshospital i Køge og se hvordan.

Fundamentet for Smart Buildings er lagt. På Sjællands Universitetshospital i Køge har Siemens i forbindelse med et større energirenoveringsprojekt også installeret en ny og banebrydende teknologi inden for intelligent lysstyring. Teknologien består af trådløse IoT-sensorer integreret i armaturerne, som via en Cloud-baseret applikation giver mulighed for at sammensætte lysscenarier og overvåge energiforbruget på en nem og enkel måde.

På dette webinar får du først en kort introduktion af IoT-teknologien, hvorefter du kommer med ud på Sjællands Universitetshospital i Køge. Her kan du høre om teknologien i praksis, og hvilken erfaring hospitalet har gjort sig med den intelligente lysstyring efter at have fået installeret over 1.300 IoT-sensorer fra Siemens. Afslutningsvist får du indsigt i de yderligere smarte muligheder, som sensorerne åbner op for – herunder data på brugen af bygningen, samt tracking af udstyr eller personer via Bluetooth.

Webinaret er for dig, der arbejder med energioptimering, er interesseret i mulighederne ved intelligent lysstyring eller ønsker at få mere intelligens ind i din bygning. 

Varighed: 30 minutter.

Få bl.a. svar på:

  • Hvor meget energi kan du spare ved at anvende intelligent lysstyring? 
  • Hvor er det oplagt at anvende IoT-baserede enheder? 
  • Hvor meget vedligehold kræver intelligent lysstyring, og hvilken fleksibilitet åbner det op for?  
  • Hvilke Smart Building-funktionaliteter er der i én og samme trådløse IoT-sensor?

Se Agenda og tilmelding her

LÆS også: Siemens – Produktions- og industrisystemer er den nye slagmark mellem hackere og virksomheder
Siemens A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *