D-S Sikkerhedsudstyr – Er der PFAS / PFOS i dit arbejdstøj?

Hvad er PFAS og PFOS, og hvorfor skal du undgå det

PFOA og PFOS er blevet brugt i en række industri- og forbrugerprodukter, herunder arbejdstøj. Disse kemikalier er blevet brugt til at skabe pletafvisende og vandafvisende stoffer, som er nyttige til arbejdstøj, der bæres i snavsede og/eller våde omgivelser.

PFAS-kemikalierne bruges til at skabe en barriere på stoffet, der forhindrer væsker og snavs i at trænge ind i fibrene, hvilket gør stoffet mere holdbart og lettere at rengøre.

Disse kemikalier er blevet brugt i fremstillingsprocessen af ​​arbejdstøj, såsom uniformer, overtræksdragter og andet beskyttende tøj, men PFOA og PFOS er ved at blive udfaset på grund af deres miljø- og sundhedsmæssige bekymringer.

Læs resten af indlægget her

LÆS også: D-S Sikkerhedsudstyr – Gasfarer i landbruget
D-S Sikkerhedsudstyr A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.