Optimal energistyring med Conrad

Spar, distribuér, generér og brug energi: Opdag potentialet i bygningsteknologien og udnyt det fuldt ud.

Se virksomheder der tilbyder løsninger til Energistyring her

Energiforbrug, omkostningsbesparelser og uafhængighed i strømforsyningen er blandt de aktuelle emner, når det kommer til bygningsteknologi. Derfor har vi hos Conrad også fokus på temaerne energi og byggeri. Eftersom vi fungerer som en pålidelig indkøbspartner for de virksomheder, der skal have dækket deres tekniske behov i den daglige drift, tilbyder vores Conrad Sourcing Platform naturligvis også et stort udvalg af produkttilbud til MRO-fagfolk inden for områderne industri, handel, service, systemteknik, el- og belysningsinstallation samt facility management. Det er også muligt at finde nyheder, trends og user cases i vores temasektion “Energi og bygningsteknologi”.

Temasektion med nyheder, tips og trends

Smarte stikdåser, LED-belysning, målingsteknologi af strømforbrug, løsninger på området alternativ energi, mobil energilagring og E-Mobility samt det passende tilbehør: Med vores indkøbsplatform dækker Conrad det komplette sortiment i både bredden og dybden inden for segmentet energi- og bygningsteknologi. Nyheder i sortimentet er komponenter fra Siemens til energifordeling. Dertil kommer innovativ belysning fra Ledvance, strømkvalitet- og strømanalyseenheder fra Chauvin Arnoux samt smarte forbrugsmåleenheder fra Voltcraft.

Men Conrad-teamet ønsker ikke kun at sælge produkter: „Vi ser os selv som en leverandør af løsninger og ideer og ønsker at hjælpe vores kunder med at opdage potientielle energibesparelser og finde den passende produktløsning herfor. Derfor tilbyder vi firmaer, myndigheder og uddannelsesinstitutioner inspiration og konkret hjælp  inden for vores temasektion for at realisere, en effektiv og succesfuld energistyring”, forklarer Christian Fleischmann, ansvarlig for Home-kategorien hos Conrad.

User cases inden for byggeriet

Når det for eksempel handler om at “spare og overvåge energi”, kan selv de små tiltag muliggøre store besparelser: Konvertering til smart LED-teknologi, bevægelsesdetektorer i mindre besøgte rum, timere eller dagslyssensorer med lysdæmpere er med til at sikre en større energieffektivitet. En særlig user case om dette emne viser, hvilke løsninger der findes, og hvordan produkterne kan bruges mere præcist. Et andet fokuspunkt er emnet “distribution og brug af energi”, da kravene til energidistribution i bygninger har ændret sig markant de seneste år. Mobile forsyningsløsninger, der giver den bedst mulige forsyningssikkerhed, selv på de steder uden elektricitet eller ved midlertidige strømsvigt, vil blive præsenteret under punktet “Generering og lagring af energi”. Der vil her også blive præsenteret mobile og stationære “ready-to-use”-løsninger, som muliggør en omkostningseffektiv adgang til brugen af ​vedvarende energi.

Se virksomheder der tilbyder løsninger til Energistyring her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger