D-S Sikkerhedsudstyr – 12 Gyldne regler

For en sikker arbejdsplads

Som eksperter inden for sikkerhedsudstyr, ligger det i vores dna som virksomhed, at hjælpe vores kunder med, at gøre netop deres virksomhed, til det sikreste sted at arbejde. 

Med en sikker arbejdsplads, sikre man ikke kun medarbejdernes liv og lemmer, men man sørger samtidig for at give medarbejderne en ro til at fuldføre deres job på den bedste og mest effektive måde.

Ulykker kan dog ske alle steder, indenfor alle fag og på alle mulige forskellige måder, men alle ulykker kan også forebygges hvis man får den rigtige rådgivning og vejledning.

Har du eller din virksomhed brug for råd og/eller vejledning til hvordan I gør jeres arbejdsplads mere sikker, sidder vores team klar til at hjælpe jer på telefon 55 44 66 44 eller mail info@d-s.dk.

Vi har herunder samlet 12 af de gyldne regler, som vi mener er særligt gode og vigtige at holde ved, for at være med til at sikre at ens arbejdsplads er det sikreste sted at arbejde.

Disse gyldne regler er frit tilgængelig for jer, til at gemme, printe og hænge op hvor I finder det nødvendigt. Vi håber dermed at de kan være med til at inspirere jer – Se dem alle her

LÆS også: D-S Sikkerhedsudstyr – Er der PFAS / PFOS i dit arbejdstøj?
D-S Sikkerhedsudstyr A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.