Schneider Electric – Nyt skalérbart, driftssikkert UPS-anlæg med Live Swap rammer det danske marked

Easy UPS 3-Phase Modular er en af de mest omkostnings- og energieffektive UPS-løsninger på markedet.

Schneider Electric lancerer “Easy UPS 3-Phase Modular”: Et skalérbart nødstrømsanlæg med 50-250 kW kapacitet, best-in-class strømbeskyttelse og “Live Swap”-funktion til små og mellemstore datacentre og forretningskritiske applikationer.

Schneider Electric™, den globale leder inden for digital omstilling af energistyring og automatisering, introducerer nu Easy UPS 3-Phase Modular – et robust nødstrømsanlæg, der er designet til at beskytte sin kritiske last og kommer med tredjepartsverificeret Live Swap-funktionalitet.

Easy UPS 3-Phase Modular er tilgængelig i 50-250 kW kapacitet med N+1 skalerbar konfiguration og understøtter EcoStruxureTM -arkitekturen, som tilbyder fjernovervågningstjenester.

Den skalérbare løsning betyder, at man kan udbygge og justere sit UPS-anlæg efterhånden, som ens behov ændrer sig. På den måde undgås fordyrende og ineffektiv overkapacitet, og man kan trygt investere i sin driftssikkerhed uden fare for at skulle udskifte hele anlægget efter blot få år.

Andet nyt fra Schneider

Easy UPS 3-Phase Modular kører og opgraderes helt automatisk. Med Life Swap-funktionen kan der foretages ændringer uden at lukke anlægget ned eller være afhængig af ekstern strømforsyning, fx ved udskiftning af moduler.

Via Schneider Electrics digitale platform er det nemt at se den dokumenterede energieffektivitet, holdbarhed, genanvendelighed og miljømæssige påvirkning af Easy UPS 3-Phase Modular nødstrømsanlægget, som fx livscyklusanalyse og miljøprofil.

Systemet er baseret på en yderst avanceret teknologi med et højeffektivt design, intelligent batteristyring, overvågning i realtid og kontrolfunktioner, hvilket gør det til en af de mest omkostnings- og energieffektive UPS-løsninger på markedet.

Forretningskontinuitet gjort let
Easy UPS 3-Phase Modular gør det muligt at minimere anlægsudgifter gennem en optimeret CAPEX-model. Det modulære nødstrømsanlæg giver en ubesværet implementeringsproces, er let at konfigurere, installere og vedligeholde, og gør det økonomisk tilgængeligt for langt flere virksomheder at sikre driftssikkerheden i produktionsenheder.

LÆS også: Schneider Electric – Klassisk dansk design Cradle-to-Cradle-certificeret
Schneider Electric Danmark A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger