Arbejdshandsker

Arbejdshandsker dækker over mange forskellige typer handsker og beskrives mere præcist alt efter til jobbet, der skal udføres. Det er derfor vigtigt at gøre sig bevidst hvilken type arbejde handskerne skal anvendes til, når man skal finde ud af hvilke arbejdshandsker, der er egnet til at beskytte hænderne bedst muligt.

Leverandører af og viden om Arbejdshandsker:


Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen 40
2730 Herlev
Tlf.: +45 3695 1230
E-mail: lemu@lemu.dk

www.lemu.dk

Kompetencer: Alt i metaller og Stål , Aluminium, Armeringsstål, Befæstelse, Belysning, El-teknik, Kabler, Rustfri stål, Rør, Stål, Værktøj

Læs mere om Lemvigh-Müller A/S


Ocean Textile Group A/S

HI-Park 387
7400 Herning
Tlf.: 97 12 27 66
E-mail: mail@oceantextile.dk

www.oceantextile.dk

Kompetencer: Arbejdstøj, regntøj

Læs mere om Ocean Textile Group A/S


Sanistål

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Tlf.: 96 30 60 00
E-mail: sanistaal@sanistaal.dk

www.sanistaal.com

Kompetencer: Alt i metaller og Stål, Blankt stål, Byggestål, Konstruktionsstål

Læs mere om Sanistål A/S


TME - Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

ul. Ustronna 41
93-350 Łódź, POLAND

web

Kompetencer: elektroniske komponenter, elektronikkomponenter, laboratorium strømforsyninger, Halvledere, Indlejrede og IoT Systems, Stik, Sikringer, Afbrydere og omskiftere, Lyd Kilder, Relæer og kontaktorer, Transformere og ferritkerner, Ventilatorer, køle- og varmesystemer, Ledninger og kabler, Mekanik, Kabinetter, Automatisering, Pneumatik, Arbejdspladsudstyr, Robotter og prototypefremstilling, elektroniske komponenter distributør

Læs mere om TME – Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.


Teknidan Handelsselskab ApS

Lundsbjerg Industrivej 29
6200 Aabenraa
Telf.: 74 61 36 36
E-mail: salg@teknidan.dk

www.teknidan.dk

kompetencer: Værktøj, Skær-Slib, Svejs-Gas, Teknik, Indretning og Inventar, Beklædning og Værnemidler, Befæstelse, Lejer, Transmission, Forbrug-Kemi

Læs mere om Teknidan Handelsselskab ApS


VEIDEC

Mosevangen 102
5330 Munkebo
Tlf.: 86 28 50 00
E-mail: info@veidec.dk

www.veidec.dk

Kompetencer: Industri/Special Rengøring, Klæbe & Tætningsmidler, Smøremidler, Overfladebehandling, Elektro, Værktøj, Personlig Pleje, Desinfektion og Tilbehør

Læs mere om VEIDEC


Würth Industri Danmark A/S

Merkurvej 5
6000 Kolding
Tlf.: 73 20 73 20
E-mail: salg@wuerthindustri.dk

www.wuerthindustri.dk

Kompetencer: befæstelse, befæstigelse, nitter, blindnitter, Lean, produktionsoptimering, indkøbsoptimering, besparelser, reduktion i tidsforbrug, reduktion i vareforbrug, reduktion i spend, konsolidering, vending, kanban, automatisering, six sigma, kaizen, SCM, supply chain management, partnerskab, international partner, global leverandør, international leverandør, VMI, leverandørstyret lager, genbestilling, full service, tegningsvarer, special-befæstelse, duplex, super-duplex, Zinkflake, HDG, A2, A4, rustfri, DIN, NORM, ISO, PPE, værnemidler, forbrugsartikler, standardartikler, automatisk genopfyldning, Skruer, Bolte, møtrikker, skiver, handsker, sikkerhedsbriller, høreværn, masker, PPE

Læs mere om Würth Industri Danmark A/S


Mere viden om Arbejdshandsker:

Typer af arbejdshandsker kan være læderhandsker, brandhandsker, kemikaliehandsker og så fremdeles. Hvilke tanker man bl.a. kan lægge i valget af arbejdshandsker kan eksempelvis være; fingerføling, skærerisiko, gribeevne, kemikalieresistens, antistatiske krav, beskyttelse mod varme eller kulde og krav om sterilitet mv.


Sig “NEJ” til lav beskyttelse mod nedskæringer i multifunktionsapplikationer med SHOWAs nye DURACoil-handskeserie
SHOWA reagerer på udfordringer på handskemarkedet for mellemlav snitrisici med en enestående konsolideret serie bestående af syv C/A3-snithandsker

SHOWAs nye DURACoil-handskeserie, der er lanceret i hele verden, beskytter hænderne mod mekaniske risici på mellemlavt niveau til nominel pris.

ET DILEMMA PÅ SNITBESKYTTELSESMARKEDET

Siden revisionen af bestemmelserne for personlige værnemidler i 2016 har der været et markant skift inden for handsker beregnet til snitbeskyttelse. Et af de største resultater er den markedsdækkende nedgradering i snitniveaukvalificeringen for produkter, der gencertificeres i henhold til de nye normer i EN 388:2016 og ANSI 105-16. Dette ses især tydeligt i universalkategorien med større fokus og opmærksomhed på C/A3-snitproduktgruppen – hovedsageligt fra producenterne. Desværre kommunikeres nedgraderingen ikke altid, og markedet står over for et risikodilemma.

”Vi ser stadig brugere udføre arbejde med mellemstor risiko med universalhåndbeskyttelse med lavt snitmodstandsniveau,” bekræfter vicesalgsdirektøren for Nord- og Sydamerika, Charles Miller, med reference til, at snit 5 tidligere var B/A2 i ANSI 105 og EN 388. Disse handsker øger risikoen for skader og sætter arbejdernes sikkerhed på spil.

På den anden side giver de nemt tilgængelige oplysninger om normændringerne brugerne mulighed for at tage bedre ansvar for deres snitbeskyttelsesbehov. SHOWAs nye snitbeskyttelsesvejledning har f.eks. vist sig at oplyse kunderne om normændringerne samt om, hvordan man læser og vurderer deres snitbeskyttelseshandskers egnethed. Det øgede fokus på C/A3-snitprodukter kommer fra en øget efterspørgsel fra kunder på håndbeskyttelsesløsninger, der er mere alsidige og opfylder deres sikkerheds- og komfortkrav til en attraktiv pris.

OPGRADERET BESKYTTELSE FRA B/A2 TIL C/A3

SHOWAs forsknings- og udviklingsteam benyttede lejligheden til at gennemgå sammensætningen og materialerne anvendt i vores mest populære handsker med henblik på at skabe en ny serie af produkter, der er komfortable og har god mekanisk risikobeskyttelse, uden at de sprænger budgettet. Ved at sno fast multifilamentpolyester omkring en snitresistent fiber og forstærke det med blødt, robust HPPE har SHOWA udviklet garn, der har en øget beskyttelse mod snitrisici fra B/A2 til C/A3, samtidig med at de højeste kvalitets- og komfortniveauer, som SHOWAs kunder forventer, bevares. Og dermed blev den nye DURACoil-serie skabt.

KOMBINER OG OVERVIND MED DEN NYE DURACOIL-HANDSKESERIE

DURACoil-handskeserien er en komplet enkeltløsning, der er tiltænkt et bredt udvalg af anvendelsesbehov. Hver af de syv handsker har sin egen fladdyppede belægning, der kendes fra vores mest populære handsker:

> SHOWA 546 og 546W: Polyurethanskumbelægningen på disse to handsker giver enestående åndbarhed og fingertaktilitet i tørre miljøer såsom lagre, byggeri, maskinteknik og bilreparationer. Den lyse farve på 546W hjælper også med at identificere snavs og forurening i følsomme miljøer såsom luftfarts- og hvidevareproduktion.

SHOWA 346: Naturlatexbelægningen, der anvendes til 346, er vandtæt og giver fremragende modstand mod væsker, slid og revner. De er ideelle til håndtering af små dele og montering i tørre og fugtige miljøer såsom landbrugslagre og byggeri.

SHOWA 386: En præget overflade på denne mikroporøse nitrilbelægning giver et fantastisk greb i tørre, fedtede og let olierede miljøer såsom pakkehåndtering, bilreparationer, forskalling og montering af små fedtede dele i maskiner.

SHOWA 576 og 577: Det velkendte dobbelte sæt af foam-nitril over ¾-dyppet og fulddyppet nitril giver fremragende modstandsdygtighed mod slid, skrid og væsker. Den perfekte ledsager inden for produktion, cementering og håndtering af tunge maskiner. 577 er især nyttig til VVS-arbejde og anvendelser, hvor hele hånden kan blive våd eller fedtet.

SHOWA 546X: Denne ubelagte version giver stor bevægelsesfrihed og er også perfekt til kontamineringsfølsom brug i renrum og laboratorier.

Med disse syv multifunktionelle snithandsker samler den nye alsidige DURACoil-serie vores kunders handskebeholdninger for at sikre optimal produktivitet og lavere omkostninger.

DET BEDSTE FRA BEGGE VERDENER

Alle modeller i serien har det samme for opkaldt efter vores seneste tekniske innovation, DURACoil. Den består af 2 ord: DURABLE (HOLDBAR) = Handskerne er designet til maksimal komfort, til brug i længere tid og til en lang række anvendelser med mellemlav risiko. COIL (RULLE) = Snoningsteknikken, hvor fibre rulles sammen omkring hinanden i lag, hvilket øger modstandsdygtighedsniveauet over for rifter og slid.

Snoningsteknikken er meget vigtig for brugerkomforten. Hvis ikke den udføres korrekt, vil fibrene irritere huden. Dette skaber således et førsteklasses letvægtsgarn, der i kombination med SHOWAs velkendte ergonomiske pasform, førsteklasses belægninger og greboverflader giver komfort, bevægelighed og en øget snitbeskyttelse til flerfunktionsformål.

Uanset om opgaver udføres i et tørt, fedtet, olieret eller fugtigt miljø, er der ikke flere undskyldninger for ikke at bære handsker.