Rustfrie rør

Rustfrie rør kan anvendes til mange forskellige formål som brugsvand, varme og køleanlæg. Rustfrie rør er langt mere korrosionsbestandig i forhold til traditionelle VVS-installationer med sorte eller galvaniserede stålrør og sikrer en længere levetid på rør og samlinger - Beregning af Volumen og kapacitet i rør, tanke mm. - Formler, formelsamlinger og teknisk viden

Leverandører af og viden om rustfrie rør:


ACO NORDIC A/S

aco

Thorsvej 9
4100 Ringsted
Telf.: 57 66 65 00
E-mail: info.aco-nordic@aco.com

web

Kompetencer: Afløbsrender, Afløbsriste, Afløbsrør, Afløbssystemer, Boligafløb, Faldstammer, Fedtudskillere, Forsinkelsesbassiner, Gulvafløb, Højvandslukkere, Industriafløb, Nedsivningsanlæg, Rottespærrer, Rustfrie rør, Rørsystemer, Sandfang, Slidsrender, Stålrør, Udskillere, Vandlåse

Læs mere om ACO NORDIC A/S


Lars Broe Rustfri stål A/S

Herluf Trolles Vej 20
5220 Odense SØ
Tlf.:63 15 09 09
Email: larsbroe@larsbroe.dk

www.larsbroe.dk

Kompetencer: Rustfri stål, pladebearbejdning, fiberlaserskæring, afgratning, CNC-kantpresning, CNC-fræsning, CNC-drejning, spåntagning, smedearbejde, rør og pladearbejde, svejsning, tyndpladebearbejdning, overfladebehandling, glasblæsning, slibning, efterbehandling

Læs mere om Lars Broe Rustfri stål A/S


Vestjysk Rustfri Montage ApS

Møbelvej 11
6800 Varde
Tlf.: 75 21 18 16
E-mail: info@vrm.dk

Sortjernsafdeling
Glarmestervej 3
6800 Varde

www.vrm.dk

Kompetencer: Vandskæring, CNC bearbejdning, sandblæsning, glasblæsning, rustfri montage, sortjerns arbejde, laserskæring

Læs mere om Vestjysk Rustfri Montage ApS


Nyt levnedsmiddelrør modsvarer branchens ønsker
Damstahl a/s har netop lanceret levnedsmiddelrøret Super Dairy H3. Røret lukker et hul i sortimentet og giver et nyt samspil mellem pris og kvalitet.

Ambitionerne var i top, da Damstahl udviklede Super Dairy-serien af levnedsmiddelrør og fittings. Det første rør i serien var af typen H4/H3, hvilket modsvarer en ruhedsværdi (Ra) på under 0,4 og 0,8 på henholdsvis overflade og svejsezonen. Tanken var at udvikle verdens bedste levnedsmiddelrør, men projektet var et stykke af vejen skudt lidt over målet i forhold til levnedsmiddelbranchen.

- Røret vandt ikke den forventede udbredelse i levnedsmiddelbranchen, men til gengæld fik røret en kæmpe succes i den farmaceutiske industri. Vi vil fortsat kunne levere rør i henhold til (Ra) 0,4 / 0,8 siger Carsten Johnsen, Sales Manager for rør og fittings hos Damstahl a/s.

Ra-værdi på under 0,8
Erfaringen har fået Damstahl til at udvikle Super Dairy H3, der har en Ra-værdi på under 0,8 på både overflade og svejsezonen. Det modsvarer perfekt de tilhørende fittings, der på den indvendige overflade har nøjagtig samme Ra-værdi.

- H3 er et trin op i forhold til branchestandarden efter EN 10357, der har Ra-værdier på 0,8 og 1,6 på henholdsvis overflade og svejsezonen. Men prismæssigt er det samtidig et trin ned i forhold til H4/H3-røret, siger Carsten Johnsen.

En investering der sikrer driften
Ruhedsværdierne er afgørende i kampen mod korrosionsangreb og bakterievækst. Hvis en mejeriproduktion angribes af bakterievækst, er det kostbart at udbedre.

- Prisforskellen fra vores standard-levnedsmiddelrør til Super Dairy H3 er på et niveau, hvor det er værd at inddrage risikoen for bakterievækst i anlægget. Vores standard-levnedsmiddelrør lever naturligvis fuldt op til branchens hygiejnekrav, men med H3 kan man sikre produktionen endnu bedre, siger Carsten Johnsen.

Godt kendskab til levnedsmiddelbranchen
Carsten Johnsen har solgt rustfrit stål for Damstahl i snart 20 år. Han har et indgående kendskab til levnedsmiddelbranchen, og han ved, hvor afgørende et hygiejnisk procesmiljø er – men også hvor meget konkurrencen sætter et naturligt loft over anlægs- og driftsudgifter.

- Som sælger er min fornemste opgave at finde det rette produkt til den rette pris. Det nye rør er helt sikkert i et prisleje og en hygiejneklasse, der er efterspurgt, siger Carsten Johnsen, der ser frem til at kunne tilbyde kunderne denne ekstra mulighed.