Rockwell Automation introducerer ny generation Edge Gateway for at fremskynde IT/OT-konvergens

FactoryTalk® Edge Gateway ™ fremskynder digital edge til cloud-transformation og giver mere værdifuld forretningsindsigt på virksomhedsniveau

MILWAUKEE – 2020 – Rockwell Automation introducerer nu det første produkt i virksomhedens edge-strategi. FactoryTalk Edge Gateway forenkler og fremskynder IT / OT-konvergens. Mange industrivirksomheder kæmper med at samle operationelle data fra heterogene kilder og placere dem i relevant kontekst – såsom procesforhold, tidsstempler, maskintilstande og andre produktionsnære oplysninger – til IT-laget. Dette forhindrer virksomhederne i at afdække potentielt vigtig indsigt på virksomhedsniveau. Mens traditionelle gateway-løsninger ikke løser disse vigtige udfordringer, går FactoryTalk Edge Gateway et skridt videre. Den nye gateway beriger OT-data med kritisk kontekst, hvor det betyder mest – i edge – og leverer data i en fleksibel fælles informationsmodel til IT-applikationer, så industrielle virksomheder kan få kritisk indsigt og dermed potentielle konkurrencemæssige fordele.

FactoryTalk Edge Gateway er et vigtigt fundament for et bredere edge-platformstilbud, der inkluderer elementer fra tidligere dataanalysemodeller, maskinindlæring, skræddersyede applikationer og skalerbar beregning. Det er den seneste tilføjelse til den meget anerkendte og bredt anvendte FactoryTalk® Analytics-pakke målrettet industrien og Industrial IoT (IIoT) cases. FactoryTalk Edge Gateway er også en hjørnesten i Rockwell Automations strategi om at fremskynde digital agilitet på tværs af industrielle enheder til cloud via partnerskaber, herunder partnerskaberne med PTC og Microsoft.

I dag består industrielle anlæg af heterogene systemer og enheder, der genererer omfattende data med høj hastighed – det resulterer i betydelige datasiloer. At forbinde de enkelte led på tværs af disse datasiloer ved at opbygge relevant OT-datakontekst er afgørende for at generere indsigter med høj værdi. Yderligere, medmindre de industrielle OT-data pakkes ind i en logisk datamodel, som både IT- og OT-applikationer kan forstå, forbliver IT/OT-konvergens blot et scenarie og ikke reel virkelighed.

En førende producent af lægemidler, listet på Fortune 100 siger: ”Ældre systemer er i dag ikke IIoT-aktiverede og bruger mange forskellige softwareprogrammer for at indsamle og organisere data. Med de eksisterende metoder, har de indsamlede operationelle attributværdier forskellige tidsstempler, så det er umuligt at synkronisere data. Sammenlignet med det, forbinder FactoryTalk Edge Gateway automatisk dataene og sætter dem ved hjælp af et prekonfigureret informationsmodelhierarki sammen. Det løser problemet og gør at vi kan indsamle og organisere de relevante data. ”

FactoryTalk Edge Gateways unikke datastyringsfunktioner resulterer i op til svimlende 70% reduktion i forberedelsesindsatsen for dataforskere og analytikere, samtidig med at gatewayen leverer OT-data af højere kvalitet. Den underliggende fælles informationsdatamodel er orkestreret af Rockwell Automation FactoryTalk® Smart Object ™ -funktionen og kan tilpasses effektivt til lokale eller cloud-applikationer og dermed generere forebyggende indsigter på tværs af virksomheden. FactoryTalk Edge Gateway kan integreres med økosystemløsninger som Microsoft Azure og FactoryTalk® InnovationSuite ™, drevet af PTC, samt flere store data-, IIoT- og cloudapplikationer.

”Industrielle virksomheder har brug for indsigt på virksomhedsniveau for at nå deres mål. I takt med at kunderne driver IT/OT-integration og udnytter operationelle data til at skabe indsigt, oplever de, at det at have den rigtige OT-datakontekst er afgørende for at skalere deres digitale transformationsinitiativer, ”sagde Arvind Rao, direktør, Product Management for Information Systems hos Rockwell Automation. ”Med FactoryTalk Edge Gateway reducerer vi den tid og de kræfter, der kræves for at opbygge, vedligeholde og berige denne kritiske OT-kontekst. Det giver vores kunder mulighed for at realisere tocifrede operationelle forbedringer via dataindsigt. ”

Find Leverandører af Elektronik og Automation

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *