Norton tilbyder nu webinarserien Norton Live

Hos Norton leder vi altid efter nye måder at tilføre dig værdi. Uanset om det er gennem vores produktsortiment eller vore ekstra services, der øger kendskabet til og forståelsen for effektiv brug af skære- slibe- og polerprodukter. Vort mål er at hjælpe dig med at øge din rentabilitet ved hjælp af disse produkter og løsninger!

Vi er glade for at kunne invitere til det første i en række digitale LIVE WEBINARIER, som vores applikationstekniker hos Norton, Paul Gray afholder. Norton Live sigter mod at øge din viden om skære- og slibeopgaver gennem live demonstration af vores produkter og processer, efterfulgt af en mulighed for spørgsmål og svar session, hvor du kan stille relaterede spørgsmål til eksperten.

De første live webinarer afholdes fredag den 1. oktober 2021 ved hjælp af Microsoft Teams Live Event -platformen. Hver session varer cirka en time.

11.00 (CET):
Slibeløsninger for bearbejdning og slutfinish på rustfrit stål
Lamelrondeller, Rapid Prep lamelrondeller, Rapid Blend rondeller, BearTex Satinex skiver, metaltape, lamelhjul og Rapid Prep bånd til ligeslibere

15.00 (CET):
Fjernelse af en svejsning til en spejlblank finish i 4 enkle trin
Norton Quantum® fiber- og lamelrondeller, Rapid Blend Vortex & NEX 2SF, Rapid Polish og polermidler

Tilmeld dig en eller flere webinarer ved at sende en e-mail til norton.live@saint-gobain.com og angiv hvilket webinar eller webinarerne du vil deltage i, og vi sender dig et link før start.

På vores hjemmeside finder du en tidsplan for kommende webinarer – se og tilmeld dig gerne.

Seminarerne afholdes på engelsk. Seminarerne vil også blive optaget og gjort tilgængelige for dig efter afholdelse, hvis du ikke har mulighed for at deltage.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte norton.live@saint-gobain.com.

LÆS også: Nyt medlem af Norton Winters Q-Flute-familie
Saint-Gobain Abrasives A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *