PRESTON RENTALS – Hoeflon C1 – det lille kraftcenter

Hoeflon C1 er vores mindste kraftcenter, der løfter op til 600 kg. Imponerende, i betragtning af sin lille størrelse og lave vægt. Dens små dimensioner gør det muligt at færdes ALLE steder. De forskellige drevmuligheder betyder, at denne maskine kan bruges i ethvert miljø. Dette omfatter steder som hospitaler, hvor udstødningsgasser fra en forbrændingsmotor er absolut forbudt.

På grund af sit lille kompakte design og sin lille nettovægt er det det muligt at transportere denne maskine til andre etager på en passagerlift / elevator – så den også kan udføre hejseopgaver der. Transport er også let: C1 kan læsses af en last eller varevogn, eller på en trailer. Det gør ganske enkelt C1 ekstremt fleksibel i brug.

Fjernbetjeningen, er så brugervenlig, at den virkelig er en fornøjelse at bruge. Med den smarte, integrerede software i kranen og skærmen på fjernbetjeningen, kunne det ikke være nemmere for brugeren. Alt kranen observerer er oversat og vises på skærmen i et let og forstå design. Brugeren holdes løbende informeret om den procentdel af maskinens kapacitet, der i øjeblikket er i brug, bommen vinkel, vægten på krogen, og meget mere. Brugeren kan derfor koncentrere sig om den aktuelle opgave i stedet for selve maskinen.

Lej Hoeflon C1 Mini kran – imponerende lille kraftcenter – hos Preston Rentals.

Se mere her

Preston Rentals Aps's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger