Mundbind

Mundbind anvendes både til at beskytte andre mod ens spytpartikler, ligesom mundbind har en lidt mindre beskyttelse overfor andres partikler. Mundbind har forskellige klassificeringer og de med certificering er mest sikre - Og gerne CE mærket

Leverandører af og viden om Mundbind:


FilterNew ApS

Bækgårdsvej 72
4140 Borup
Tlf.: 42921058
E-mail: info@filternew.dk

www.filternew.dk

Kompetencer: Ventilationsfiltre til Genvex, Nilan Danfoss, Dantherm, Exhausto, Optivex, Vallox, Lindab, VUT, Aerosmart, filtermåtter, dantherm filter, Filter til dantherm, genvex filter, filtre til genvex, filter til genvex, filter til ventilationsanlæg, filter genvex, nilan filter, nilan filtre, filter til nilan, dantherm, ventilationsfiltre, dantherm filtration, ventilationsfilter, nilan comfort 300 filter, f7, danfoss ventilation, luftfilter, pollenfilter

Læs mere om FilterNew ApS


Green Shield

Hauge Møllevej 4b
3550 Slangerup
Tlf.: +45 50800090
E-mail: info@greenshield.dk

www.greenshield.dk

Kompetencer: Desinfektion, Mundbind, Personlige værnemidler, Åndedrætsbeskyttelse

Læs mere om Green Shield


JP-PROTECTION

Skifervej 2
4990 Sakskøbing
Tl.: +45 5495 0024
E-mail: sales@jp-protection.com

www.jp-protection.com

Kompetencer: Mundbind

Læs mere om JP-PROTECTION


Safematic ApS

Agerhatten 16A, indg. 4, 1. tv
Lager: Hal 7
5220 Odense SØ
Tlf.: 63 380 005
E-mail: info@safematic.dk

www.safematic.dk

Kompetencer: Filtre, filterposer, kuvertfiltre, panelfiltre, filterpatroner, kompaktfiltre, planfiltre, HEPA filtre, støttekurve, montagerammer, aktivt kul, væskefiltre, filteranlæg, filterskabe, mundbind

Læs mere om Safematic ApS


Ultrafilter Skandinavien ApS

Sunekær 1
5471 Søndersø
Tlf.: 82303020
E-mail: 

www.ultra-filter.dk

Kompetencer: Nitrogen generatorer, trykluftfiltre, adsorptionstørrer, blødgøringsanlæg, Filterhuse, Erstatningsfiltre, Efterkølere, Dugpunktsmålere, flowmålere, Lækagemålere, Oliesensor, Partikelsensorer, Kondensat behandling, Autodræn, Trykluft beholdere/tanke, Sterilluft, Rustfri stål filtre, Sterile tankfiltre, Tankåndingsfiltre, Damp filtre, Posefiltre, Dybdefiltre, Spundne filtre, Støbte filtre, Plisserede filtre, Absolutte filtre, Membran filtre, Rustfri stål mesh filtre, Rustfri stål filterhuse, UV behandling, Erstatningsfilter, 3m filter, Cuno filter, Modulær Nitrogen Generator, Mini Nitrogen Generator, Twin Tower Nitrogen Generator, Membran Nitrogen Generator, Offshore Nitrogen Generator, Oxygen Generator, Modulær Oxygen Generator, Twin Tower Oxygen Generator, Medical Oxygen Generator, Oxygen Generator for Biogas, iogas filtrering, Biogas tørring, Methan gas filtrering, Methan gas tørring, ATEX godkendt udstyr, Vandbehandling, Omvendt Osmose anlæg ( RO anlæg), Ultrafiltreringsanlæg

Læs mere om Ultrafilter Skandinavien ApS


VEIDEC

Mosevangen 102
5330 Munkebo
Tlf.: 86 28 50 00
E-mail: info@veidec.dk

www.veidec.dk

Kompetencer: Industri/Special Rengøring, Klæbe & Tætningsmidler, Smøremidler, Overfladebehandling, Elektro, Værktøj, Personlig Pleje, Desinfektion og Tilbehør

Læs mere om VEIDEC


Würth Industri Danmark A/S

Merkurvej 5
6000 Kolding
Tlf.: 73 20 73 20
E-mail: salg@wuerthindustri.dk

www.wuerthindustri.dk

Kompetencer: befæstelse, befæstigelse, nitter, blindnitter, Lean, produktionsoptimering, indkøbsoptimering, besparelser, reduktion i tidsforbrug, reduktion i vareforbrug, reduktion i spend, konsolidering, vending, kanban, automatisering, six sigma, kaizen, SCM, supply chain management, partnerskab, international partner, global leverandør, international leverandør, VMI, leverandørstyret lager, genbestilling, full service, tegningsvarer, special-befæstelse, duplex, super-duplex, Zinkflake, HDG, A2, A4, rustfri, DIN, NORM, ISO, PPE, værnemidler, forbrugsartikler, standardartikler, automatisk genopfyldning, Skruer, Bolte, møtrikker, skiver, handsker, sikkerhedsbriller, høreværn, masker, PPE

Læs mere om Würth Industri Danmark A/S


FORCE – Ny dansk standard for stofmundbind er klar


22.feb 2021


Nu udkommer den nye danske standard DS 3000:2021 for test af stofmundbind. Det giver danske producenter og importører mulighed for at dokumentere kvaliteten af deres produkter – ligesom forbrugerne får lettere ved at træffe et oplyst valg

Hos FORCE Technology står vi klar til at lave akkrediteret test af stofmundbind jf. den nye standard DS 3000:2021 til det danske marked, således at importører og producenter kan få deres produkter godkendt og ud til forbrugerne hurtigst muligt.

Afdelingschef Henrik Lindeløv uddyber: 

”Vi er klar til at tage imod produkter og gå i gang med at teste i dag. Vi har det seneste år arbejdet benhårdt med at teste både mundbind, ansigtsmasker, visirer mv., og vi ved, hvor afgørende det er, at de her produkter kommer ud til sundhedspersonale og forbrugere hurtigst muligt.”

Kvalitet og sikkerhed er afgørende 

Som i mange andre lande har også danske forbrugere taget stofmundbindene til sig som en del af kampen mod COVID-19. Hidtil har det dog været noget nær umuligt at vurdere kvalitet, funktion og sikkerhed ved stofmundbindene. Der har nemlig ikke været en godkendt standard på området – og det har stillet både producenter, importører og forbrugere i en vanskelig situation. 

Henrik Lindeløv uddyber: 

”Vi glæder os over, at producenter og importører nu faktisk har noget at forholde sig til, når de producerer disse produkter. Det betyder, at alle spiller efter samme regler, og gør det samtidig langt lettere for forbrugerne at træffe et oplyst valg omkring kvaliteten og sikkerheden af det produkt, man står med i hænderne.” 

DS 3000:2021 – en dansk standard

FORCE Technology har været en del af det samarbejde, som Dansk Standard har haft med de danske myndigheder, testlaboratorier, producenter og Forbrugerrådet Tænk i forbindelse med udviklingen af den nye standard. 

DS 3000:2021 indeholder specifikke krav til kvalitet, effekt, sikkerhed og testmetoder, ligesom der er krav til brugervejledningen ift. anvendelse og vask. 

Der findes på nuværende tidspunkt ikke en europæisk standard, og man har derfor taget en beslutning om at udarbejde en dansk standard ud fra det helt aktuelle behov på markedet.


Ultrafilter – Nyhed – UltraMask – Godkendte mundbind type IIR


08.jan 2021


Hos Ultrafilter er vi eksperter i filtrering. Vi har mere end 30 års erfaring med produktion af filtre, og den erfaring har vi brugt til at udvikle et højkvalitets mundbind, der effektivt beskytter mod bakterier og vira.
 
Mundbindet er produceret i 100% sterile omgivelser på vores fabrik i Tyskland og testet hos det uvildige HEX Lab i Belgien.

UltraMask

  • Type IIR med 3 effektive filterlag
  • CE-mærket og godkendt efter EN 14683
  • Udviklet til brug på hospitaler
  • God pasform og høj komfort

Frem til ultimo februar sparer du 10% på UltraMask

Pris: 2.685 kr. for 2.000 stk.

Find UltraMask her

Vi har UltraMask på lager og kan levere fra dag til dag.

OBS! UltraMask sælges kun i hele kasser af 2.000 stk. (40 æsker med 50 stk.)


Steffca – CE-mærket mundbind type IIR og CE-mærket ansigtsvisir
Steffca tilbyder CE-mærkede ansigtsvisirer og mundbind type IIR til virksomheder, selskaber og aktører i industrien, sygehusvæsenet, den offentlige transport og behandlersektoren

Steffcas mundbind  er godkendt til medicinsk brug og hører under kategorien type IIR, hvor risikoen for smitte bliver mindsket begge veje – både fra bæreren og til bæreren.

”R” står for ”stænkresistent”, og det betyder, at mundbindet også beskytter mod blod og kropsvæsker. Det bliver derfor anvendt i sygehusvæsnet og i forbindelse med operationer, men kan med fordel også anvendes i lufthavne, offentlig transport, af behandlere og i detailhandlen.

Mundbindet er til engangsbrug og skal kasseres efter brug, eller hvis det bliver vådt eller beskidt. Vores mundbind kan købes i hele kasser med 50 stk. pr. kasse.

CE-mærket og dansk-produceret ansigtsvisir

Steffca  producerer og sælger desuden CE-mærkede ansigtsvisirer, som beskytter næse, mund og øjne mod dråbebåren virussmitte. Vores visirer bliver bl.a. anvendt i produktionen, industrien og sundhedssektoren.   

Ansigtsvisiret er til engangsbrug og bliver fremstillet på vores produktionsfacilitet i Nyborg på Fyn.