2K ApS er distributør for italienske SABIANA (af deres fancoil til aircondition)

Sabiana startede i 1929 med at opbygge luftkonditioneringssystemer til de første fabrikker i det moderne industrielle miljø, de kørselsfirmaer, der skulle implementere bedre og mere komfortable arbejdsbetingelser.

Kun en visionær eller drømmer kunne danne et firma i 1929

Den store depression var lige kommet fra Amerika med Wall Street-nedbruddet -Slet ikke det bedste tidspunkt at oprette et firma. Men Franco Binaghi og Benvenuto Anatrella mødtes i Milano og besluttede ikke at opgive deres projekt og drøm – fremstilling af produkter til opvarmning af boliger og arbejdspladser. En ægte utopi, da næsten ingen fabrikker blev opvarmet på det tidspunkt.. Fabrikker var ikke særlig dejlige steder at tilbringe mange timer om dagen i.

Men alene af den grund, troede Franco og Benvenuto på deres projekt endnu mere – De forstod, hvor vigtigt det var at forbedre arbejdsvilkårene og kvaliteten af ​​folks liv

Der var behov for at genoverveje opvarmning, og det gjorde de….

Sabiana’s grundlæggere, Francos og Benvenutos innovative ideer videreføres i dag af den tredje generation af deres familier. Resultatet ? En 100% italiensk virksomhed, der er det førende europæiske firma, inden for branchen og en af ​​de største på verdensplan, og opererer uafhængigt, inden for en stor international gruppe.

Sabiana er et firma, der består af mennesker, der sigter mod det samme mål

Dette er denne firmaånd, der deles af hele Sabiana-teamet

Læs meget mere om SABIANA, fancoils og 2K her

LÆS også: 2K – din ekspert i tørkølere / frikølere
2K Klima- og Køle Distributøren's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *