Universal Robots og MiR åbner nyt robothovedsæde i Danmark

Universal Robots og MiR åbner nyt robothovedsæde i Danmark

De førende globale robotvirksomheder Universal Robots (UR) og Mobile Industrial Robots (MiR), som begge er en del af Teradyne Robotics, skal nu dele hovedkvarter, hvor de kan udveksle viden og accelerere deres innovation inden for avanceret robotteknologi.

Den danske virksomhed Universal Robots, kendt for kollaborative robotter (cobots) og MiR, den danske producent af AMR’s (autonome mobile robotter), har i dag fejret åbningen af deres fælles nye 20.000 kvm store hovedkvarter i Odense.

Partnere fra UR og MiR’s globale økosystem deltog i begivenheden, heriblandt NVIDIA og Siemens, som Teradyne Robotics og dets firmaer for nylig har annonceret flere samarbejder med.

“Lanceringen af det nye hovedkvarter markerer en særlig milepæl for Teradyne Robotics, fordi vi bringer to førende virksomheder inden for robotinnovation sammen,” fortæller Ujjwal Kumar, Group President hos Teradyne Robotics. ”Vi har nu det optimale miljø til at udvikle vores teknologier, som i forvejen er globalt efterspurgte.”

Om den nye robotklynge fortæller President hos MiR, Jean-Pierre Hathout: ”Vores nye hovedkvarter er designet til at skabe innovation og danner ideelle rammer for vores teams, når de arbejder på at udvikle løsninger, der revolutionerer automatisering. MiR er opsat på at være en one-stop-shop til intern transport, og vi videreudvikler løbende vores teknologi til at imødekomme de omskiftelige behov hos vores store, globale kunder. Vi lancerede for nyligt den AI-drevne MiR1200 Pallet Jack, som eksemplificerer denne forpligtelse. Jeg ser frem til at kunne vise vores kunder og partnere, hvad MiR og UR har at byde på i de her helt nye faciliteter.”

Kim Povlsen, President hos Universal Robots, tilføjer: ”Siden vores grundlæggelse er UR blevet til en foretrukken platform for tusindvis af kunder og hundredvis af økosystem-partnere. Denne smukke bygning afspejler vores stærke designfilosofi og har samtidig en ideel beliggenhed til at fortsætte vores mission om at levere automatisering for alle, overalt.”

Den banebrydende styrke ved avanceret automatisering

Åbningen byder på en paneldebat med Deepu Talla, Vice President of Robotics og Edge Computing hos NVIDIA, Rainer Brehm, CEO hos Siemens Factory Automation og Ujjwal Kumar, Group President hos Teradyne Robotics. Panelisterne debatterede anvendelsen af fysisk AI på tværs af industrier og fremhævede den banebrydende styrke ved avanceret automatisering for virksomheder og arbejdspladser.

LÆS også: Universal Robots annoncerer ubesværet integration med Siemens PLC’er
Universal Robots A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger