Newtec er altid et skridt foran med automatiserede og pålidelige løsninger af høj kvalitet

Vidste du, at Newtec i 1997 konstruerede den første AI-baserede sorteringsmaskine til kartofler før:          

 • WiFi blev introduceret
• Facebook.com blev registreret
• Netflix blev oprettet
• Operativsystemer stadig blev installeret fra disketter
• Intel lancerede deres Pentium II
• En computer slog en regerende verdensmester i skak under en turnering?

Når vi ser fremad og diskuterer fremtidige innovative løsninger, ser vi meget længere end 2025 for at give vores kunder den optimale løsning, der sikrer deres nuværende og fremtidige forretning“, siger Newtecs administrerende direktør Robin Mumford.           

Forskning og udvikling

I en verden med konstant og accelererende forandring kan det være udfordrende at holde sig opdateret på de muligheder og potentielle trusler, som nye reguleringsstandarder medfører for ikke at nævne, håndteringen af COVID-19. ”Vi fortsætter med at investere betydelige ressourcer på forskning og udvikling for at sikre, at vores løsninger forbliver et skridt foran”, siger Robin Mumford. Med mere end 40 års erfaring og som førende producent af veje-, sortere- og pakkemaskiner til frugt- og grøntsagsindustrien kan Newtec nemt opdatere deres kunder vedrørende nye initiativer, tendenser og udvikling indenfor fødevareindustrien, hvilket giver kunderne mulighed for at vælge det rigtige udstyr.

Vores avancerede interne laboratorie arbejder i tæt samarbejde med nationale og internationale forskere, universiteter og ph.d.-studerende for at identificere ny udvikling og indsigter, der har potentiale til at transformere hele branchen i morgen”, forklarer han. Dette kan komme fra fremskridt inden for materialevidenskab, nanoteknologi, næste generations  optik, kunstig intelligens (AI) og utallige andre industrirelaterede teknologier.

Nem betjening af kompleks teknologi og software

For nye kunder kan dette føles overvældende, men den administrerende direktør for Newtec understreger, at kunderne ikke behøver at bekymre sig om de komplekse, højteknologiske maskiner og den nyeste software. ”Det giver bare pakkerierne sikkerhed i og med at de ved, at maskinerne fungerer i dag, i morgen og endda om 25 år, samtidig med at maskinerne er lette at bruge og vedligeholde,” forklarer han.

Den intuitive brugergrænseflade gør det let for operatørerne at have fuld kontrol over produktionen. Alle maskiner er designet til at arbejde sammen i forhold til produkthåndtering, signalering, datadeling, dataindsamling og brugergrænseflader. Én løsning, én leverandør sikrer total integration og optimal produktion.

Newtec leverer den højeste kvalitetssikring i branchen og servicerer en bred vifte af kunder fra små familiepakkerier til de største industrifabrikker i verden,” siger den administrerende direktør. “Du kan være sikker på, at når du samarbejder med Newtec og bruger Newtec-maskiner, vil du og din produktion være i sikre hænder med vores dedikerede og erfarne team”. Robin Mumford uddyber: “rustfri stålkonstruktion og fremragende mekanisk design gør vores maskiner ekstremt holdbare!”    

Håndtering af 200 tons gulerødder om dagen

Et af de største pakkerier i Australien, Rocky Lamattina & Sons, en mangeårig Newtec-relation, understøtter dette udsagn: ”Når du er nået til et stadie, hvor du skal håndtere op til 200t gulerødder om dagen, kan du ikke risikere at have udstyr, der vil fejle, ”siger administrerende direktør for Rocky Lamattina & Sons, Angelo Lamattina, og forklarer behovet for at vælge det bedste industriudstyr.

Vi er et stærkt globalt brand; kunder stoler på vores navn og omdømme,” siger forskningsleder Bjarke Jørgensen. ”Kvaliteten af vores maskiner for ikke at nævne vores dygtige service montører er uden sidestykke. Kunder kan vælge at automatisere deres processer på ethvert niveau, hvilket gør os til en værdifuld partner.”

Newtecs administrerende direktør, Robin Mumford, mener, at deres imponerende vækst skyldes grundlæggende principper. Som privatejet familievirksomhed er Newtec fortsat fokuseret på at løse deres kunders udfordringer og gøre deres liv lettere ved ”at levere høj kvalitet og maskiner der fungerer”.

LÆS også: Newtec leverer fire optiske sorteremaskiner til gulerødder til et af Australiens største pakkerier
Newtec A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger